Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva zněpřítelené gangy poznají, kdo je jejich skutečný nepřítel – banda potulných zombie

Dva znepřítelené gangy v Los Angeles stojí proti sobě v klasické Mexické remíze. Navíc venku čekají v dodávce policisté, kteří se je chystají rozprášit. Z čistého nebe však začnou padat meteority, které z nedaleké skupinky bezdomovců udělají díky svým mystickým elementům bandu krvelačných zombie. Pro oba gangy i policisty žačíná boj na život a na smrt, když se z doutnajícího kráteru začnou plazit první zombie a začnou jim servírovat jejich porci bolesti a utrpení. Město mrtvých je perfektním dílem režiséra Duana Stinnetta, který se podílel jako art director na klasických zombie video hrách jako je “Warcraft”, “Starcraft” a “Diablo”. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

elisabetha odpad!

všechny recenze uživatele

Hned po prvních deseti minutách jsem začala přeskakovat scény. Jestli tohle měl být horor, tak já nevim-podle mě to byla dost nepovedená komedie. Nechápala jsem plynutí děje(možná to taky bylo tím, že jsem to tedy přeskakovala...:)) a jestli si myslí, že mě bude bavit jakýkoliv film, který je v žánru horor, lezou tam zombie, bojují tam gangy a je všude hromada slizu, tak jsou na omylu. ODPAD!!!! ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Mrtví prd ví, nemrtví ví selaví... Nebo taky kulový... ;o) . . . V ElÁčku se teda zase jednou děly věci... Jenže to je právě to - jeden chlápek vezme skladiště a natočí téměř geniální malý film, jiný chlápek vezme skladiště a natočí bezmála velkou srajdu... . . . Původně povedený fór s bandou lůzráků proměněných na zombíky se rozplizne v žánrovou pitomost bez špetky logiky děje, hromada fakování a velkých ramen i ta troška slizu a krve začnou být za chvíli otravné a pak už jenom zíváte a čekáte na jakýkoli konec... Takže ta jedna hvězdička je snad jen za ten potěšující fatální závěr, protože jinak to byla fakt jen zoufalá a ukecaná nuda... Navíc už tak od půlky filmu mi bylo jasné, že jestli to někdo přežije, budou to ty dvě sladké coury. Nakonec si tedy asi holky ten přeliz nestihly udělat. I když - kdo ví... ;-) . . . Možná se to dozvíme ve dvojce. Nepřekvapilo by mě, kdyby si to tihle >nadšenci< dali na pokračování... U toho ale už igi B. opravdu nebude... :o) - - - P.S. Když už tu byla řeč o tom plakátu, škoda, že na té ruce není spíš ztopořený prostředník. Ukázalo by to výstižně hodnotu tohohle videa bez ideje... :-/ - - - - - (Poprvé viděno jen díky lehkému rauši 8.11.2008 na dvd, komentář zde jako čtvrtý - 8.11.2008) ()

Reklama

Easykk odpad!

všechny recenze uživatele

Ani jeden zombík nebyl tak nechutně odulej a olezlej jako celej tenhle snímek. Postavy byly rovněž na úrovni IQ rozšláplé tykve a většinu času čuměly jak prdel z křoví a jednaly jak Tyranosaurus na pikniku. No horor jak vyšitej. Jediné co se mi líbí je, jak nám z toho plakátu hezky mává ruka z ODPADní jámy. Mávám jí také a fílm s veškerým gustem zahazuji, nasedám zničeně do auta a přejíždím ho vytrvale tam a zpět dokud mi nedojde benzín - je to ostatně zábavnější než sledovat tenhle výtvor. ()

whoof odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem na to koukat dvacet minut a pak jsem to vypnul, doporučuji pouze masochistům nebo lidem kouřícím trávu v množstvím větším než malém. Naprosto stupidní dialogy jsem na začátku přežil, stejně tak bezdomovce chrlící ústní vodu, ale ....... !!!SPOILER!!! první akční scéna kdy se nechá policista zakousnout kreaturou co vypadá jakoby vypila minimálně tři flašky rumu a ostatní do něj bezmocně křešou puškama (místo toho aby ho třeba střelili do škopku) v zoufalé snaze zachránit svého kamaráda a poté se nechaj sežrat taky tak to už na mě bylo opravdu moc :) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Město mrtvých je filmové "céčko" jak vyšité.Přehrávající herci,nablblé dialogy,tupý příběh,mizrné efekty...ale na rozdíl od jiných jsem k tomuto "braku" tak nějak přilnul.Přes všechny svá nesporná negativa má totiž Město mrtvých i svůj spád,styl a atmosféru a snad i špetku originality.Všechno samozřejmě v rámci možností filmařů,ale jako plus to nemohu opomenout.Pár scén bych dokonce označil za skvělé,ale zvlášť ke konci filmu ději výrazně dochází dech a už očividně díky velmi malému rozpočtu přešlapuje na místě.Jinak nad logikou děje a činů zúčastněných se nesmí divák ani na vteřinu pozastavit,jinak by vypínal již po první minutě,ale jako krvavější "odpadlík" si své diváky najít může. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Název na DVD byl změněn na Gangs of the Dead. (Cheeker)

Reklama

Reklama