Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva zněpřítelené gangy poznají, kdo je jejich skutečný nepřítel – banda potulných zombie

Dva znepřítelené gangy v Los Angeles stojí proti sobě v klasické Mexické remíze. Navíc venku čekají v dodávce policisté, kteří se je chystají rozprášit. Z čistého nebe však začnou padat meteority, které z nedaleké skupinky bezdomovců udělají díky svým mystickým elementům bandu krvelačných zombie. Pro oba gangy i policisty žačíná boj na život a na smrt, když se z doutnajícího kráteru začnou plazit první zombie a začnou jim servírovat jejich porci bolesti a utrpení. Město mrtvých je perfektním dílem režiséra Duana Stinnetta, který se podílel jako art director na klasických zombie video hrách jako je “Warcraft”, “Starcraft” a “Diablo”. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle "lahůdku" jsem si musel koupit za 49 kč v trafice, už jen pro ten ubohý obal. Zombie téma je mi velice blízké a musím lajckým okem podotknout, že tento nervy drásající horor má k Snyderovému Úsvitu mrtvých asi tak stejně daleko, jako šedesátiletá jeptiška k prožití orgasmu. Naprosto idiotské dialogy, jeden ukázkový zněl hruba takhle, gangster: dostaneme se z toho, jen když budeme držet pohromadě policista: ne, musíme se držet u sebe, jinak nemáme šanci!!! gangster: takže teď tady rozhoduješ ty, nebo co?... Naprosto nelogické chování všech zúčastněných bez vyjímek. Dokonalé triky, kdy výbuch auta, nebo záběr z oběžné dráhy vypadá, jak počitačová simulace války z dokumentu Souboj vojevůdců. Kousek textu oficiálního distributora zní "Město mrtvých je perfektním dílem režiséra Duana Stinnetta". Nic perfektního jsem bohužel nezaregistroval, jen ubohou vykrádačku z jiných zombie hororů. Kdyby se ty ukradené scény alespoň povedly, ale takhle jsem si připadal, jako člověk s řidkou stolicí a jedním dílkem toaletního papíru. 15% ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je jako co? Nějakej drsnej gansta rapper (navíc milovník zombie) si chtěl mermomocí splnit svůj sen a zahrát si v drsném zombie gangsta akčňáku? Jenže tenhle film mu z toho nesplní nic. Možná to, že si zahrál ve filmu, jenže tenhle film není ani zombie horor, ani gangsta akčňák. Možná by ten film alespoň trošku fungoval, kdyby z něj byli vystřiženi ti zombie, ani ti totiž ten film nedokážou povznést alespoň na něco, co zarytý milovník zombie žánru jednou přežije. A nebo, kdyby to byl domácí úkol žáků filmové školy, to bych ho možná vzal na milost a jednu * dal. Proč se k čertu filmaři chytaj vždycky témat, který nejdou nijak využít a rozvinout? Nejdřív upírské/vlkodlačí filmy, z nichž Blade a Underworld udělali totál srajdu (co chcete na upírech rozvíjet?) no a teď teda zombíci - dobrý filmy o zombících už byly natočeny, to je nezměnitelný fakt, z tohoto tématu už nejde nic vymáčknout a pokud jo, bude to nestravitelná a smradlavá sračka jako je toto!!!!!! Tenhle film nezachrání ani dvě dobré věci na něm - krátká role Reggiho Bannistera a hudba, která jediná z celého filmu za něco stojí. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Pro zombi filmy já mám slabost, ano najdou se výjimky typu Zombie-ostrov smrti. Ale tohle nebylo vůbeš špatné. Děj nás zavede někam do chudinské čtvrti, kde je skupina lidí pod mostem, kterým náký magor káže a čeká na znamení, který skutečně přijde v podobě meteoritu, který prorazí most a všechny zabije. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby po chvilce opět nevstali a nezačali ukájet svou chut po čerstvým mase. Pak tu mále televizní rosničku či spíše žabáka, který zrovna projíždí s přítelkyní onou čtvrtí a staví se si koupit někde náký chlast, jenže je napadnou zombi a ženskou rozsápou on utíká. Pak je tu gang černochů ,který jede uzavřít s jiným gangem náký kšeft a k tomu je jedou zatknout poldové, jenže ty napadnou zombíci čemuž gangstři nemůžou věřit. A pak se to všechno střetává v náké opuštěné hale, kde místo spolupráce si všichni hrajou na svém písečku a všelijak se handrkují až se vzájemně povraždí. Nestačí jim že venku jsou zombi, já osobně bych se radši šel nechat rozsápat zombikama než tam s touhle děsně blbou bandou kretenů zůstat. Konec je krásně ponurý, kdy vlastně přežijí jen ty nejmíň neškodný a sledují dopad zkázy. Nebýt děsných dialogů a handrkování se mezi sebou dal bych i víc. ()

elisabetha odpad!

všechny recenze uživatele

Hned po prvních deseti minutách jsem začala přeskakovat scény. Jestli tohle měl být horor, tak já nevim-podle mě to byla dost nepovedená komedie. Nechápala jsem plynutí děje(možná to taky bylo tím, že jsem to tedy přeskakovala...:)) a jestli si myslí, že mě bude bavit jakýkoliv film, který je v žánru horor, lezou tam zombie, bojují tam gangy a je všude hromada slizu, tak jsou na omylu. ODPAD!!!! ()

Easykk odpad!

všechny recenze uživatele

Ani jeden zombík nebyl tak nechutně odulej a olezlej jako celej tenhle snímek. Postavy byly rovněž na úrovni IQ rozšláplé tykve a většinu času čuměly jak prdel z křoví a jednaly jak Tyranosaurus na pikniku. No horor jak vyšitej. Jediné co se mi líbí je, jak nám z toho plakátu hezky mává ruka z ODPADní jámy. Mávám jí také a fílm s veškerým gustem zahazuji, nasedám zničeně do auta a přejíždím ho vytrvale tam a zpět dokud mi nedojde benzín - je to ostatně zábavnější než sledovat tenhle výtvor. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Název na DVD byl změněn na Gangs of the Dead. (Cheeker)

Reklama

Reklama