Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva zněpřítelené gangy poznají, kdo je jejich skutečný nepřítel – banda potulných zombie

Dva znepřítelené gangy v Los Angeles stojí proti sobě v klasické Mexické remíze. Navíc venku čekají v dodávce policisté, kteří se je chystají rozprášit. Z čistého nebe však začnou padat meteority, které z nedaleké skupinky bezdomovců udělají díky svým mystickým elementům bandu krvelačných zombie. Pro oba gangy i policisty žačíná boj na život a na smrt, když se z doutnajícího kráteru začnou plazit první zombie a začnou jim servírovat jejich porci bolesti a utrpení. Město mrtvých je perfektním dílem režiséra Duana Stinnetta, který se podílel jako art director na klasických zombie video hrách jako je “Warcraft”, “Starcraft” a “Diablo”. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle "lahůdku" jsem si musel koupit za 49 kč v trafice, už jen pro ten ubohý obal. Zombie téma je mi velice blízké a musím lajckým okem podotknout, že tento nervy drásající horor má k Snyderovému Úsvitu mrtvých asi tak stejně daleko, jako šedesátiletá jeptiška k prožití orgasmu. Naprosto idiotské dialogy, jeden ukázkový zněl hruba takhle, gangster: dostaneme se z toho, jen když budeme držet pohromadě policista: ne, musíme se držet u sebe, jinak nemáme šanci!!! gangster: takže teď tady rozhoduješ ty, nebo co?... Naprosto nelogické chování všech zúčastněných bez vyjímek. Dokonalé triky, kdy výbuch auta, nebo záběr z oběžné dráhy vypadá, jak počitačová simulace války z dokumentu Souboj vojevůdců. Kousek textu oficiálního distributora zní "Město mrtvých je perfektním dílem režiséra Duana Stinnetta". Nic perfektního jsem bohužel nezaregistroval, jen ubohou vykrádačku z jiných zombie hororů. Kdyby se ty ukradené scény alespoň povedly, ale takhle jsem si připadal, jako člověk s řidkou stolicí a jedním dílkem toaletního papíru. 15% ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Mrtví prd ví, nemrtví ví selaví... Nebo taky kulový... ;o) . . . V ElÁčku se teda zase jednou děly věci... Jenže to je právě to - jeden chlápek vezme skladiště a natočí téměř geniální malý film, jiný chlápek vezme skladiště a natočí bezmála velkou srajdu... . . . Původně povedený fór s bandou lůzráků proměněných na zombíky se rozplizne v žánrovou pitomost bez špetky logiky děje, hromada fakování a velkých ramen i ta troška slizu a krve začnou být za chvíli otravné a pak už jenom zíváte a čekáte na jakýkoli konec... Takže ta jedna hvězdička je snad jen za ten potěšující fatální závěr, protože jinak to byla fakt jen zoufalá a ukecaná nuda... Navíc už tak od půlky filmu mi bylo jasné, že jestli to někdo přežije, budou to ty dvě sladké coury. Nakonec si tedy asi holky ten přeliz nestihly udělat. I když - kdo ví... ;-) . . . Možná se to dozvíme ve dvojce. Nepřekvapilo by mě, kdyby si to tihle >nadšenci< dali na pokračování... U toho ale už igi B. opravdu nebude... :o) - - - P.S. Když už tu byla řeč o tom plakátu, škoda, že na té ruce není spíš ztopořený prostředník. Ukázalo by to výstižně hodnotu tohohle videa bez ideje... :-/ - - - - - (Poprvé viděno jen díky lehkému rauši 8.11.2008 na dvd, komentář zde jako čtvrtý - 8.11.2008) ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

I Reggie Bannister z toho byl asi docela znechucenej a radši se chvíli po začátku nechal přejet dodávkou. -)) Rozumný řešení,kdo by se tam totiž s těma blbcema, živejma i oživlejma měl rozčilovat,že jo. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 2/10 Děj 1/10 Hudba 4/10 Prostředí 2/10/// +musí se tomuhle filmu připsat k dobru, že je při koletivním sledování zábavnější než kdejaká komedie a rozhodně jsem se u něj bavil víc, než u Paranormal Activity, kdy jsem se na film taky díval asi v 15ti členné skupince přátel, jinak popis na zadní straně obalu "Město mrtvých je perfektním dílem (fakt?) režiséra Duana Stinneta (kdo to je?), který se podílel jako art director (spíš jako osvětlovač!) na klasických zombie videohrách jako je Warcraft, Starcraft a Diablo (velké WTF and ROFL)", prostě jsme se opravdu výtečně bavili -skutečnost je ale hodně špatná, opravdu zlá, po asteroidu není nikde kráter, hlavní postavy jsou černoši, kteří si hraji na gangstery, hispánci, kteří se tváří ještě drsněji, tupý poldové, kteří střílí... to se vlastně nedá popsat, a dvě tupé holčiny a málem bych zapomněl, ještě je tam Dick Weatherman (do češtiny snad nemusím překládat), kterého pořád šikanují, k tomu spousta těch nejtupějších dialogů a největších nelogičností, napsat je sem by vydalo na celou A4/// Město mrtvých je nejen céčkový videofilm určený jedině na stánkový prodej. Je to zároveň i odstrašující případ jak se filmy nesmějí točit. Doporučuji sledovat pouze na vlastní nebezpečí v přítomnosti přátel a pár prázdných lahví od piva./// Celkem 19%/// ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Asi zombie film s největší frekvencí slova fuck na minutu. Jinak co taky čekat když skoro všechny postavy (ne)hrají jakože drsní rapeři a vůdcové jakože fakt drsných pouličních gangů. Město mrtvých má docela neohranou zápletku - hnusáci bezdomovci zas tak často k vidění nejsou - ikdyž tu máme slušný Street Trash. Každopádně ale tohle béčko jen opakuje dokola omleté šablony - banda stejných řízků na porážku, komando po zuby ozbrojených policajtů co to má za sebou po čtvrtině filmu, nenápadná holka co všechno přežije, sexbomba, slizoun - jo jo opravdu je tu všechno. A je to celkem sterilní a bez nápadu. Sice se Město dá bez ujmy na zdravý dodívat, ale co si bedeme povídat, že. Ono už samotný obal, který kopíruje Romerovo Země mrtvých o lecčems svědčí. Doporučuji jako jednohubku jen opravdovým fanouškům hororů a zombíků především. ()

Kudly4 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto jsem viděl - už je to dááávno . . . A ? a nic !! Toto je jeden z nejhorších "hororů" který jsem kdy viděl !! Nemám ani sílu napsat pořádnou kritiku k této sračce. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Vím je to těžká sračka, ale malý rozpočet mi vůbec nevadí, Film je sice od a až po z špatný, po herce až po triky, a samotný atrapy ani nemluvě. Ale prostě to košení zombíků mi udělalo úsměv na mé zvrácené tváři. Pro béčkaře jako já je to rozhodně dobrý film, pro rádoby "zkušené" diváky děsná pí****na a pro ostatní jednohvězdná kravina, na kterou rychle zapomene. Bod navíc za Reggieho Bannistera(stejně jako v Cemetery gates)(SPOILER: čekal jsem že ho sežerou zombíci a ono ne, celkme mě to zklamalo a vypdal děsně staře oproti třeba takovému již zmiňovanému Cemetery gates). ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jako čekal jsem to horší ale asi je to tím že chvíly před timto filmem jsem si pouštel film Deníky zombie a tohle se mi zdálo prostě lepší, děj o gangsterech kterým naruší obchod zelený hnusný zombici! ,,všichni jsme stejní at už jsme černí nebo zelení" ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hudební doprovod, ve kterém se měnil hip hop s rapem, vás mohl nadchnout, ale mě se tento druh hudby moc nelíbí. Také dialogy mezi postavami mi přišly hodně směšné a nelogické, kdy jednu větu zopakovali tři aktéři – každý svým stylem, ale nikam to nevedlo. Zato některé hlášky byly dobré a občas jsem se jim i zasmál. Jinak se postavy chovaly neskutečně předvídatelně a herci moc svého umu nepředvedli. Co se ale nedá filmu upřít, je používání sprostých slov, které bych nedokázal spočítat, ale bez nich by to prostě nešlo. Většina scén se, ale odehrávala ve tmě a scény byly občas dost nepřehledné. Když se dostaly na plac gore scény, bylo se na co koukat a hlavně jedna z posledních scén je super. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je jako co? Nějakej drsnej gansta rapper (navíc milovník zombie) si chtěl mermomocí splnit svůj sen a zahrát si v drsném zombie gangsta akčňáku? Jenže tenhle film mu z toho nesplní nic. Možná to, že si zahrál ve filmu, jenže tenhle film není ani zombie horor, ani gangsta akčňák. Možná by ten film alespoň trošku fungoval, kdyby z něj byli vystřiženi ti zombie, ani ti totiž ten film nedokážou povznést alespoň na něco, co zarytý milovník zombie žánru jednou přežije. A nebo, kdyby to byl domácí úkol žáků filmové školy, to bych ho možná vzal na milost a jednu * dal. Proč se k čertu filmaři chytaj vždycky témat, který nejdou nijak využít a rozvinout? Nejdřív upírské/vlkodlačí filmy, z nichž Blade a Underworld udělali totál srajdu (co chcete na upírech rozvíjet?) no a teď teda zombíci - dobrý filmy o zombících už byly natočeny, to je nezměnitelný fakt, z tohoto tématu už nejde nic vymáčknout a pokud jo, bude to nestravitelná a smradlavá sračka jako je toto!!!!!! Tenhle film nezachrání ani dvě dobré věci na něm - krátká role Reggiho Bannistera a hudba, která jediná z celého filmu za něco stojí. ()

SLOTH odpad!

všechny recenze uživatele

nejhure investovane penize v mem vkusnem zivote kdybych si radsi koupil ...nevim proste cokoliv za 50 kc ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Zombie je těžký oříšek a musí být fakt skvělý protože pak už ho drží jen prostředí a herci celého příběhu ale pokud poserete vše tak to neserte vůbec ven. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Skutočný filmový bordel, ktorý je jednou odpornou báchorkou z bludnými hereckými výkonmi a tou najamatérskejšou réžiou akú si len viete predstaviť. Nech žije Ed Wood! ()

Easykk odpad!

všechny recenze uživatele

Ani jeden zombík nebyl tak nechutně odulej a olezlej jako celej tenhle snímek. Postavy byly rovněž na úrovni IQ rozšláplé tykve a většinu času čuměly jak prdel z křoví a jednaly jak Tyranosaurus na pikniku. No horor jak vyšitej. Jediné co se mi líbí je, jak nám z toho plakátu hezky mává ruka z ODPADní jámy. Mávám jí také a fílm s veškerým gustem zahazuji, nasedám zničeně do auta a přejíždím ho vytrvale tam a zpět dokud mi nedojde benzín - je to ostatně zábavnější než sledovat tenhle výtvor. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, jak oživit mrtvé! Perfektní masky a nalíčení zombie-lidí, leč tím to vše končí. Kamera nijak výrazná, scénář je děravý jak cedník. A nápad spojit síly dvou gangů a policistů, kteří se je snažili zatknout, to je prostě utopie amerického myšlení! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pro zombi filmy já mám slabost, ano najdou se výjimky typu Zombie-ostrov smrti. Ale tohle nebylo vůbeš špatné. Děj nás zavede někam do chudinské čtvrti, kde je skupina lidí pod mostem, kterým náký magor káže a čeká na znamení, který skutečně přijde v podobě meteoritu, který prorazí most a všechny zabije. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby po chvilce opět nevstali a nezačali ukájet svou chut po čerstvým mase. Pak tu mále televizní rosničku či spíše žabáka, který zrovna projíždí s přítelkyní onou čtvrtí a staví se si koupit někde náký chlast, jenže je napadnou zombi a ženskou rozsápou on utíká. Pak je tu gang černochů ,který jede uzavřít s jiným gangem náký kšeft a k tomu je jedou zatknout poldové, jenže ty napadnou zombíci čemuž gangstři nemůžou věřit. A pak se to všechno střetává v náké opuštěné hale, kde místo spolupráce si všichni hrajou na svém písečku a všelijak se handrkují až se vzájemně povraždí. Nestačí jim že venku jsou zombi, já osobně bych se radši šel nechat rozsápat zombikama než tam s touhle děsně blbou bandou kretenů zůstat. Konec je krásně ponurý, kdy vlastně přežijí jen ty nejmíň neškodný a sledují dopad zkázy. Nebýt děsných dialogů a handrkování se mezi sebou dal bych i víc. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Slabší video kousek, který neurazí a místy celkem i slušně pobaví. Děj nás zavede do Los Angeles, kde do skupinky bezdomovců vlítne meteorit se zombie nákazou. Zombie bezdomvoci poté naruší policejní akci, která je zaměřená na překupníky drog v nedalekém skladišti. Tím vzniká dost nesourodá skupinka přeživších skládající se z členů černoškého a hispánského gangu i zbylých policistů. Do skladiště se připlete i známý televizní hlasatel, který byl na cestě za svou tchýní. Celý snímek se odehrává v temném skladišti a v jeho těsné blízkosti, což není vůbec na škodu a napětí mezi jednotlivými členy gangů dodává filmu celkem slušnou atmosféru. Navíc snímek obohacují dvě zdařilé gore scénky. Dlouho jsem váhal jestli udělím dvě či tři hvězdy. Nakonec u mě za dvě. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

...plágát vypadá zaujímavo....film je jeho opakom...nestojí za nič. Je len akési pozliepané béčkové snaženie o zombie masaker na pozadí dvoch partií gangov..... ()

Reklama

Reklama