Reklama

Reklama

Krutá pravda

(TV film)
  • Kanada Thrill of the Kill (více)

Obsahy(1)

Kelly se nedokáže vzpamatovat z brutální vraždy své sestry Allison. O pomoc při hledání vraha požádá úspěšného autora detektivek, jehož poslední román popisuje překvapivě podobný způsob vraždy. (oficiální text distributora)

Recenze (14)

T2 

všechny recenze uživatele

Na to že ide o lacnú televíznu produkciu je dej celkom pútavý, nechýba tomu napätie a Shiri Appleby ako hlavná predstaviteľka je vo svojej úlohe sympatická a svojím hereckým výkonom určite nesklamala. /50%/ ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl zajímavý film. Jedna žena náhodou narazí na knihu spisovatele, jenž v této knize popisuje způsob vraždy, který se oné ženě zdá jako podobný vraždě její sestry, jejíž vrah nebyl dopaden. Požádá spisovatele o pomoc při hledání sestřina vraha, protože si myslí, že tento spisovatel umí uvažovat jako vrah. A tak spolu pátrají, do podezření se dostává senátor, jež měl s onou zavražděnou milostný poměr, ale všechno je to nakonec úplně jinak a vrahem je někdo jiný, nežli zmiňovaný senátor. Kdo to asi může být? To neprozradím, na to se podívejte sami, ale čtete-li detektivky, a obzvláště ty, jejichž autorstvím se pyšní Agatha Christie, nebudete jistě dlouho na pochybách, kdo že je vrahem. Film umí být napínavý a v závěru i překvapivý, ale to z něj ještě nedělá zajímavý film. Dvě hvězdičky dávám za docela dobře natočenou detektivku, která má však parametry amerického thrilleru, a to se mi líbí, jakým stylem se z detektivky stal thriller, dále za zajímavý děj, překvapení v závěru a docela dobré herectví hlavních představitelů. ()

Reklama

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Trochu hloupoučký a naivní thriller, který ani nepředstírá větší ambice než být jen televizním filmem. Na druhou stranu mužskou část diváků potěší vskutku koukatelná hlavní hrdinka a široké škála dalších krásných dívek... jako bonus sem tam nějaké to odhalené ňadro, což je ve snímcích o seriovém vrahovi krásných žen prostě nutnost :o) ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky, když zavřu obě dvě oči. Nepostrádá to jisté napětí, není to úplně hloupé a stupidní, přesto se nejedná o žádný dechberoucí a mrazivý thriller. A někteří odhalí vraha velmi brzy:-) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Oddechový thriller, který v závěru mírně zvedne adrenalin. Přibližně v polovině filmu si tipnete vraha, aby vám to závěr potvrdil. Trocha nepříliš účelné erotiky a snaha o občasnou lekačku. Provařené klišé sprcha-žena-vrah se od dob Psycha vrací jako bumerang. Tvůrci si toho byli vědomi, a tak si s divákem trochu pohráli. Nu, možná měli klišé dotáhnout raději až do konce. TV film se trocha erotiky nebál, ale šťavnatý konec si raději odpustil. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama