Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erik (Cung Le) je v rodnom Kazachstane krivo obvinený z vraždy svojho najlepšieho kamaráta Timura. Je zatvorený do väzenia, avšak podarí sa mu ujsť a dostať sa do Ameriky. V USA sa ho ujme mafiánsky boss Michail (David Carradine), ktorý mu dá možnosť zarobiť peniaze v zápasoch, aby sa tak mohol vrátiť domov a dokázať svoju nevinu. (dark666)

(více)

Recenze (4)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Bolo Yeung si zahrál pouze v jednominutové scéně z Erikova tréninku a pak jde pouze o několik vteřinových záběrů v průběhu filmu. Je to škoda, protože ta jeho minutka stála za to a Bolo v té době vzhledem k věku (61 let) vypadal neskutečně. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Přehlídka béčkových xichtů v zedkovim filmu. Akce skoro žádná..nechápu k čemu tohle dílo slouží. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Jedno se musí Kazachtáncům přiznat, dovedou sehnat balík peněz na angažování zvučných jmen. Jenomže nacpat do jednoho filmu tolik mistrů bojových umění z akčních béček 90. let a nenapsal jim jedinou bojovou scénu, to je vyloženě hřích a promrhaná šance! Fighty tak obstarávají mladí a naši hrdinní šedesátníci hrají charakterní role, což není úplně jejich parketa. Škoda, takový Bolo Yeung vypadá dost zachovale na to, aby nakopal prdel i o 2 generace mladším zápasníkům. ()

Reklama

Reklama