Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh pramení v dávném starověku, kdy se střetne nesmrtelný Marcus Octavius s dalším z klanu MacLeodů, Colinem, který je ochoten obětovat cokoliv, aby se mu pomstil za smrt své milované Moyi. Z boje však nevzejde jako vítěz. V průběhu historie se Colin pokusí zabít Marcuse nesčetněkrát, ale štěstí nestojí na jeho straně. Další šanci dostane až v New Yorku roku 2187, kdy už zdaleka nejde jen o pomstu, ale highlander musí svrhnout Marcusovu vládu tyranie a odvrátit i jeho ďábelský plán na vyhlazení lidstva a zničení světa. Do cesty se mu navíc připlete dívka Dahlia, jenž mu tak připomíná jeho dávnou lásku. (Crowen)

(více)

Recenze (45)

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Konečne podanie príbehu Highlandera, ktoré ma zaujalo. Hľadanie životnej cesty môže trvať dlho. Niekto ju dokonca vôbec nedokáže nájsť. Iným prípadom je ak človek cestu hľadá celú večnosť a to doslova. Najhoršou možnosťou však je ak človek kráča tou nesprávnou cestou a je si istý, že práve tú mu predurčil jeho osud. Nikdy nie je neskoro na to aby sa človek zmenil, pritom k tomu častokrát stačí tak málo, drobnú zhodu náhod alebo len "chcieť". ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Highlander v Anime? To jsem si nemohl nechat ujít! Toto je ještě navíc Highlander v postapokalitpickém světě v budoucnosti. Procházíte s ním samozřejmě i vzpomínky na bitvy během celé historie lidstva. Nyní ho čeká poslední bitva proti svému největšímu nepříteli a poprvé pochopí, že nebojuje pro pomstu, ale pro osvobození. Jeho největší pomocnicí je prostitutka Dahlia, která je neskutečně sexy, ale zároveň členkou odboje. Grafika je tvořena z klasického Anime a 3D Anime, takže některé scény vypadají velmi plasticky. Je to i velmi slušné jako pokračování hraného filmu z roku 1986. ()

Reklama

ybuko 

všechny recenze uživatele

Reziser Vampire Huntera D Yoshiaki Kawajiri se zase pustil do pribehu nesmrtelneho hrdiny co to umi s mecem. Tentokrat to ovsem neni upir, ale jisty Colin, dalsi potomek rozvetveneho klanu McLeodu ze skotske vysociny. Standartni highlanderovska zapletka s bojem probihajicim po staleti a nemene standartnim koncem. ()

Meiers 

všechny recenze uživatele

Pro highlanderovský svět mám už od malička slabost. Škoda jen, že tady se nepovedlo vymyslet pořádnou dějovou linii, protože tohle bylo přímé jak ostrovtip předškoláka. Začínám mít pocit, že většina anime to hraje na formu na úkor obsahu. Nutno podotknout, že filmová zpracování taky neoplívají bůhví jakou kvalitou. Možná by si highlander zasloužil větší pozornost a pořádné zpracování ve stylu dnešních komix filmů jako jsou hellboy nebo spidey. Ale i tak nemůžu, než za čtyři. Nostalgie neumírá ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Žil jako cizinec, ale říkali mu Highlander, od dnešního dne bude znám jako Colin MacLeod z klanu MacLeodů............ Úvodní pasáž nás lehce vtáhne do děje, ale příběh samotný se pak přesouvá o několik staletí do budoucnosti. CITÁT - Život je bezcenný a smrt přichází snadno........... Píše se rok 2187. Člověk se až diví, kolik staletí věnoval Highlander pomstě a těžko věřit, že se za tu dobu nenaučil něco pořádného. CITÁT - Myslím, že ti hrabe......... Highlander je chvilkama tak nasranej až jsem mu přestával fandit. Promrhat tolik staletí jen pro pomstu se mě zdá jako nesmysl. Ale znáte to , jen jeden může zůstat. Film je věnován producentu Williamu Panzerovi. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama