Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh pramení v dávném starověku, kdy se střetne nesmrtelný Marcus Octavius s dalším z klanu MacLeodů, Colinem, který je ochoten obětovat cokoliv, aby se mu pomstil za smrt své milované Moyi. Z boje však nevzejde jako vítěz. V průběhu historie se Colin pokusí zabít Marcuse nesčetněkrát, ale štěstí nestojí na jeho straně. Další šanci dostane až v New Yorku roku 2187, kdy už zdaleka nejde jen o pomstu, ale highlander musí svrhnout Marcusovu vládu tyranie a odvrátit i jeho ďábelský plán na vyhlazení lidstva a zničení světa. Do cesty se mu navíc připlete dívka Dahlia, jenž mu tak připomíná jeho dávnou lásku. (Crowen)

(více)

Recenze (45)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Highlander, působil jako celek velmi slušně. Člověk by ani nemusel znát hrané verze a tento film by v klidu pochopil. Mě se to líbilo moc, příběh dobrej, výborné flashbacky, animace pěkná (až na to, že skoro každá postava měla mega kotlety :) a souboje na můj vkus, trochu krátké, ale o to více brutální! Člověk si pomyslí, proč tedy nehodnotím 5*, ale je to prosté: Colin MacLeod zkrátka nebyl dost cool!!!!!!!!!!!!! ()

ybuko 

všechny recenze uživatele

Reziser Vampire Huntera D Yoshiaki Kawajiri se zase pustil do pribehu nesmrtelneho hrdiny co to umi s mecem. Tentokrat to ovsem neni upir, ale jisty Colin, dalsi potomek rozvetveneho klanu McLeodu ze skotske vysociny. Standartni highlanderovska zapletka s bojem probihajicim po staleti a nemene standartnim koncem. ()

Reklama

Meiers 

všechny recenze uživatele

Pro highlanderovský svět mám už od malička slabost. Škoda jen, že tady se nepovedlo vymyslet pořádnou dějovou linii, protože tohle bylo přímé jak ostrovtip předškoláka. Začínám mít pocit, že většina anime to hraje na formu na úkor obsahu. Nutno podotknout, že filmová zpracování taky neoplívají bůhví jakou kvalitou. Možná by si highlander zasloužil větší pozornost a pořádné zpracování ve stylu dnešních komix filmů jako jsou hellboy nebo spidey. Ale i tak nemůžu, než za čtyři. Nostalgie neumírá ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak jo, nejlepší díl "Highlandera" je ten poslední, a to navíc animovaný. Je to trochu smutné, protože se mi ten nápad série líbí, ale nedá se nic dělat. Tohle propojení je nejfunkčnější, jsou zde skvělé emoce, příběh není dokonalý, ale jeho vizuální stránka je krásná a dovolila mnohem více, než by dovolil hraný film s malým rozpočtem. ()

perko 

všechny recenze uživatele

Graficky je to parádní, ale to nestačí. Bohužel jsem se nemohl zbavit dojmu, že hlavní hrdina je strašnej tupoun, kterej se 2000 let honí za pomstou. Paradoxně se mi zdál záporák mnohem chytřejší. Čas, který mu byl dán, využil mnohem smysluplněji než hlavní hrdina. Z tohohle filmu mám při druhém zhlédnutí velice rozporuplné pocity. Ze čtyř hvězd jsem šel na tři. Mám se podívat i potřetí? ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama