Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem nemel moc velke ocekavani i pres to, ze tam hraje Tim Robbins, ktereho mam opravdu rad! Prekvapilo me, co se ve filmu udalo, nevim jestli jsem cekal, ze vsechno dopadne dobre, jako v pohadce, ale mozna ze ano. Nenadale udalosti a vtip v tomto filmu me opravdu oslovili na tolik ze 4* tomu patri zaslouzene! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Film o tom, že USA už dávno není místem pro plnění amerického snu. Film o kamarádství, které je silnější než manželský vztah. Film o tom, že za každé špatné situace může být ještě hůře, ale světýlko naděje v tunelu zoufalství neustále plápolá. Prostě film o životě celkem normálních lidí, celkem normálně natočený a s celkem fajn poselstvím. 80% ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Neobvykly, ale zaujimavy roadmovie o trojici americkych vojakov, ktorych zvedie dokopy hromadne meskanie lietadiel v New Yorku. The Lucky Ones vdaka serioznemu ponatiu temy, ludskemu pribehu a najma kvalitnym hercom uspesne cely cas brusli na hrane komedie a dramy a tak nam ponuka dalsi maly film, ktory sa do nasich kin nikdy nedostane, co vsak v tomto pripade nevadi, pretoze velke platno tu nie je nevyhnutne. 3,5/5* ()

vorheese 

všechny recenze uživatele

Pro tenhle typ filmů mám slabost: osud (nebo scénář - jak chcete) svede dohromady zajímavé postavy a pošle je na dlouhý road trip. A Šťastlivci k tomu přidávají i další ingredience. Skvělé postavy (hlavní i vedlejší), hlubokou a nekřičící ústřední myšlenku (která je dobře schovaná i v názvu), nádhernou cestu, zásah přírodní síly, skvělé zakončení a k sežrání roztomilou Rachel McAdams. Nemám absolutně co vytknout. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekne natočený film o troch vojakoch,ktorí sa vracajú zo služby domov, aby potom spolu zažívali rôzne situácie, ktoré im vymyslel sám život. Tento film sám o sebe nie je dokonalý, ale ono sa naňho tak príjemne pozerá,že si ho jednoducho musíte zamilovať. A trojici ROBBINS, McADAMS a PEŇA to tak dokonale hralo...:-) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama