Pucca (TV seriál)
Animovaný
Velká Británie, 2006, 22 min
Hrají:
Michael Dobson, Shannon Chan-KentPlakáty
Příběhy se odehrávají ve vesničce Sugga, kde se Pucca snaží zaujmout hezkého ninju Garu. Garu by ale raději bojoval proti zlým ninjům, Pucca ho však na každém kroku pronásleduje a snaží se o polibek. (MsWampir)
Malarkey
odpad!Hrozná kravina. Já u toho měl takový pocit, jako kdybych koukal na Teletubbies v jiným provedení. Pro děti je to debilnění mysli, pro ostatní to může být možná kultovka jako hrom, ale já už tu hrůzu nechci nikdy v životě vidět. (0/10)(28.6.2008)
Marius
Pochopte, toto je čisto merchandise záležitosť , aby sa predávali tričká, kabelky, šiltovky etc. ...inak na tom nevidím nič "pozitívne".(30.8.2007)
igi B.
Popkulturní ptákovinka ve vší ryzosti! . . . "Funny Love!" . . . "Chichichichi... Plop... Cmuk!... Mlask... Puť... Mccc..." Tož tak nějak... 8-D . . . A víc od těchhle lehce erotických >flashovek< ani nečekejte. Ono to totiž stačí natolik, že se chudák Garu i občas těžce zapotí... ;-) . . . Každopádně - skvěle animovaná zkratka, vtipně bizarní, vždy vypointované, dětem nejspíš poněkud motající šišky. Tak šišky, nehledejte v tom hloubku! I když zase... ;-))) - - - P.S. Na dvd umístěno 24 cca dvouapůlminutových skečů ze života téhle sladké hihňající se lehce zamilované dotěrné mršky a jejích kumpánů. Ach ty japonečko malá... Tož "Be like Pucca"...!(10.9.2007)
Dragoni
Vysílano na Jetixu. Velká Británie se opět moc nepředvedla a po otřesných Teletubbies je tu Pucca, která ačkoli přes pěknou animaci má příliš hodně nedostatků, a díky absenci jakéhokoli děje a dost častých přihlouplých brutálních scén se stupidními dialogy je Pucca dalším nástupcem krátkých bezobsažných komerčních seriálů, které mají zabavit děti nehledě na obsah a uštědřit tak rodičům, alespoň chvilkový oddych. Zlatý Fox Kids. 15 % za animaci.(19.1.2010)
DJ Obelix
Nahodou musim rici, ze tohle je pecka. Rozhodne nejsem male dite, natoz roztomila copata holcicka, ale tento animak je skvele animovany a vetsina dilu ma v sobe uzasne vtipne odkazy na realny svet, ktere male deti nemaji ani sanci pochopit - viz. Pucca v Holandsku apod. Je mi jasne, ze tento serial nemuze zakonite padnout do vkusu vsem, ale pro priznivce humoru ala Spongebob je to trefa do cerneho. P.S.: Hodnotim jiz serial, nikoliv kratke cca. pulminutove skece, ktere sice byly take vtipne, ale rozhodne ne na plny pocet....(19.12.2007)
Langy10
kravinka!(27.4.2010)
lakikaki
Ako sa môže takáto (pekne animovaná) trápnosť niekomu staršiemu ako 3 roky páčiť? 1 hviezdička za animáciu.(19.7.2007)
Colonist
odpad!Pro mě je to jeden z nejhorších seriálů na Jetixu, kterých je tam nyní vlastně většina. Když to bylo Fox Kids, dalo se na ten kanál koukat (Louie, Třída 402, Spider-Man,...), teď je tam tahle líbající zrůda, robotí superopice a podobné slátaniny.(30.8.2007)
COF_666
Pucca vyniká hlavně hrozně hezkou animací a roztomilostí. Sice náplň jednotlivých dílů je více méně primitivní ale koho to zajímá ;). Pucca je prostě super!(29.9.2007)
anusha
ach ak by som bola co ilen trosku viac ako pucca tak by som mozno v siestej triede predsa naozaj dostala mojho spoluziaka tomasa ach jo.... ____ v kazdom pripade sa viem uplne vzit do jej koze a je to pre mna skutocna hrdinka ;-)(31.8.2008)
MarekT
odpad!V podstatě stejná komerční hloupost (toto sousloví nerad používám, ale zde s dovolením udělám výjimku) jako kdysi Pokémon či Teletubbies a jedna z věcí, kvůli které jsem přestal sledovat celkem dobrý kanál Fox Kids, dnes již Jetix. Sympatický názor: Colonist.(12.7.2009)
Mr.Floyd
Tak tento nezmyselný seriál má 60%???? No čo narobíme každý má vlastný názor, nemám nič proti jednoduchučkej animácí (napokon aj South Park nie je nejaké grafické terno), ale videl som zopár dielov a absolútne som nepostrehol nejakú čo i len trochu prepracovanú zápletku či niečo čo by aspoň na kilometer pripomínalo inteligentný dej.(12.4.2008)
kapibara
To,že je Pucca postavička udělaná hlavně pro lidi,kteří by chtěli být styloví tím,že si koupí cokoli,na čem bude její obrázek, je snad jasné. Ano, je to trošku vymývárna mozku - mám Pucca kabelku/tričko/obrázek v mobilu = jsem děsně IN! Mnoho z těhle lidí nevidělo ani jeden díl. Ale to je jedno. Krátké flešovky jsou střídavě geniální nebo nehorázně tupé. Co ale stojí za slovo pochvaly je animace. Postavičky jsou neuvěřitelně roztomilé a moc pěkně se na ně dívá.(15.2.2008)
DinoRaptor
Celkem primitivní ale některé díly měly nápad.(18.10.2009)
PauloZ
Mazec, prdel jak nikdy, viděl jsem celkem asi tak 10 dílů, ale rozbilo mě to :)(9.12.2009)
EbiGuetta
Je to blbost. Ale úžasně vymyšlená blbost.(9.3.2012)
KangKun
Takové roztomilé s úplně ÚPLNĚ obyčejným příběhem, jde to jasně. Pucca prostě Garu chce a on prostě chce bojovat :D pro mě je to vtipné a líbí se mi ty postavičky :3 jen tak když se nudíte a jde to zrovna v TV tak je to docela vhodné, jen mít náladu na takovou roztomilost :3(31.10.2010)
Koláč
Tohle neni Japonsko? Tohle je VB?? omg!(30.1.2008)
TaanStari
odpad!Představte si Teletubbies. Všechny barvy nahraďte červenou a černou. Už chápete?(15.5.2008)
inutihar
Každý má svůj malý hřích.(1.10.2007)
| Na levném DVD od: | 08.01.2010 North video |
|---|---|