Reklama

Reklama

Pucca

(seriál)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Příběhy se odehrávají ve vesničce Sugga, kde se Pucca snaží zaujmout hezkého ninju Garu. Garu by ale raději bojoval proti zlým ninjům, Pucca ho však na každém kroku pronásleduje a snaží se o polibek. (MsWampir)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Tak tento nezmyselný seriál má 60%???? No čo narobíme každý má vlastný názor, nemám nič proti jednoduchučkej animácí (napokon aj South Park nie je nejaké grafické terno), ale videl som zopár dielov a absolútne som nepostrehol nejakú čo i len trochu prepracovanú zápletku či niečo čo by aspoň na kilometer pripomínalo inteligentný dej. ()

Miseet odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá zbytečnost, a to jsem z té generace, kdy byla Pucca na samotném výsluní a úplně všechno existovalo s jejím obrázkem a každý to nosil a byl hrozně cool. Já ji sledovala na Jetixu, nebo jak se to zrovna v tu dobu jmenovalo a byla jsem vždy naštvaná, když se tam objevila. Naprosto jednoduchý případ u kterýho jsem zvládla maximálně tak hloupnout. ()

Reklama

nikinikiniki odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem na to měla úplnou alergii, když jsem zapla televizi a tam taková kravina! Okamžitě jsem vypnula televizi a nedala jsem příležitost ostatním kanálům, jelikož tahle blbost mě vždycky dostala na kolena, že jsem neměla chuť týden zapínat televizi. Blbost nad blbosti!!! :/ Pevně doufám, že už to zrušili. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Vysílano na Jetixu. Velká Británie se opět moc nepředvedla a po otřesných Teletubbies je tu Pucca, která ačkoli přes pěknou animaci má příliš hodně nedostatků, a díky absenci jakéhokoli děje a dost častých přihlouplých brutálních scén se stupidními dialogy je Pucca dalším nástupcem krátkých bezobsažných komerčních seriálů, které mají zabavit děti nehledě na obsah a uštědřit tak rodičům, alespoň chvilkový oddych. Zlatý Fox Kids. 15 % za animaci. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Popkulturní ptákovinka ve vší ryzosti! . . . "Funny Love!" . . . "Chichichichi... Plop... Cmuk!... Mlask... Puť... Mccc..." Tož tak nějak... 8-D . . . A víc od těchhle lehce erotických >flashovek< ani nečekejte. Ono to totiž stačí natolik, že se chudák Garu i občas těžce zapotí... ;-) . . . Každopádně - skvěle animovaná zkratka, vtipně bizarní, vždy vypointované, dětem nejspíš poněkud motající šišky. Tak šišky, nehledejte v tom hloubku! I když zase... ;-))) - - - P.S. Na dvd umístěno 24 cca dvouapůlminutových skečů ze života téhle sladké hihňající se lehce zamilované dotěrné mršky a jejích kumpánů. Ach ty japonečko malá... Tož "Be like Pucca"...! ()

Zajímavosti (2)

  • Ve spojených státech televizní blok Jetix stanice Toon Disney v roce 2008 uspořádal soutěž, jejichž výhrou bylo být animovanou postavou v pozadí seriálu Pucca. Soutěž měla několik výherců, např. Tylera z Missouri, kterého lze vidět v 33. epizodě 2. série s názvem Garu Hood v časech 1:14 a 6:28. (Vitox)

Reklama

Reklama