Reklama

Reklama

Super drbna

(seriál)
USA, (2007–2012), 84 h 25 min (Minutáž: 39–42 min)

Předloha:

Cecily von Ziegesar (kniha)

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick, Kelly Rutherford, Matthew Settle, Taylor Momsen, Kristen Bell (vypravěč) (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(121)

Do města se vrací Serena van der Woodsenová, která před časem bez rozloučení odjela do internátní školy. Hned po příjezdu začíná tušit, že vše nezůstalo při starém. (oficiální text distributora)

Diskuze

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

asi hanba ale jeden z mojich naj serialov.....ked som chodil na strednu...... :D ale tu poslednu seriu riadne po toto...a hlavne jak odignorovali vztah blair a dana pfuuu......ale 5* aj tak jasnych :D

DoG(R)

DoG(R) (hodnocení, recenze)

Koukám na to v TV náhodou a říkám si: tohle je přesně ženské porno. Fast food rychlé "zápletky" neboli intriky, takový moderní prostředí a výrazy herců, sem tam chytřejší hláška aby to nebyla jenom soap opera typu Jednoduchá Marie, a spousta spousta krásných filtrama vyhlazených ksichtů.

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Ale to snad ne, neznásilnil, normálně se spolu vyspali, což jaksi způsobilo problémy mezi ním a Blair, a Jenny byla vykázaná kamsi pryč.

Larushka

Larushka (hodnocení, recenze)

fleker

Nechci kecat ani nevím jestli to bylo ve třetí sezóně - ale na nějakým plese ji téměř znásilnil, myslim, nebo tak něco.

na příspěvěk reagoval hellstruck

fleker

fleker (hodnocení, recenze)

Co provedl Chuck Bass na konci 3. série Jenny? Měl jsem to rozkoukáno někdy před 3mi lety a teď jsem napojil na 4. sérii a už si to nějak nevybavuju.

na příspěvěk reagoval Larushka

lilylove

lilylove (hodnocení, recenze)

To víte,že ted se vysílá na GG mexický remake s názvem "Gossip Girl Acapulco"?Dosadili tam jiné herce a upravili jména a odehrává se to v Mexiku.Docela bych se na jeden díl ze zvědavosti koukla,ale podle mě se to originálu rozhodně rovnat nemůže.

Uživatel janeke smazal svůj příspěvek.

Bart16

Bart16 (hodnocení, recenze)

nevíte prosím vás někdo,jak se jmenuje písnička na konci 5. řady.

Uživatel geklon smazal svůj příspěvek.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Tak a právě jsem skončila, konec byl velice potlačený, během druhé půlky posledního dílu jsme měla neustále pocit nuceného úsměvu, protože tohleto se stalo z té show na začátku? Vážně? Prostě poslední díl byla jedna parodie za druhou. Smažte to drama v popisu, to totiž drama nebylo. A možná mě budete nenávidět, ale nej postava celé show je jednoznačně Dan. Ale ne ten Dan z posledního dílu, ale ten Dan z dřívějších sezón. Šílený, protože nejdříve jsem ho neměla ráda? Asi ano, ale tak to někdy je. To, že nějaká postava je skvělá, zjištíš, až když ti ho tvůrci sami zničí. Takže tato show si skutečně zaslouží jenom ty dvě hvězdy a ty jsou hlavně za velice sympatický cast, který mě právě přinutil nepřestat se sledováním. Tímto říkám sbohem, šáteček. Nevím, jestli se vrátím, snad ano, ale kouzlo seriálu je již nadobro pryč.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Takže mám před sebou poslední díl a musím říct, že lepší hudbu na smrt Barta si nemohli vymyslet, vážně ne. Je mi líto, ale horší zobrazení smrti otce ala Star Wars si nemohli vymyslet. Jinak vím, kdo je G.G., protože jsem si ještě před finálem přečetla nepotvrzené informace a po finále mi sledování prvních dílů šesté série tak dlouho trvalo, protože jsem na to musela neustále myslet, že je to asi pravda. No, jestli budu někdy sledovat alespoň první série znovu, tak na to budu neustále myslet a to fakt nevím, co asi při sledování budu fakt dělat.

Prostě tento seriál možná není dobře podaný jako skutečně, reálně podané drama, ale pro pobavení nad parodickou stránkou tohoto světa v jedné části New Yorku, to je prostě bomba. Jinak ačkoli chápu, že někteří chtěli Serenu s Natem, já mám stále tzv. "soft spot" pro Blake a Penna, takže mě rozhodně jejich scény nijak neuráží, ale jedině pokud vypnete mozek, že asi nejlepší by bylo, kdyby jak Serena, tak i Dan skončili v show sami. A promiňte, ale to stejné bych preferovala i pro Chair. Tvůrci se snaží to podat jinak, ale já prostě stále Blair a Chuckovi tu jejich vyspělost nebaštím. Ale to bylo hned jasné, že se to nestane.

BlairW

BlairW (hodnocení, recenze)

Ten závěr byl opravdu podařenej. Do 4. série všechno super. 5. stála za stála za starou bačkoru a 6. bylo oproti ní nádhera. A že je Dan Gossip Girl, tak ono to v podstatě bylo jasné od začátku. Viděla jsem několik starších dlů a úplně jsem si říkala, proč mi to vlastně nedošlo. Místama to nesedí, ale to by po 6 sériích nesedělo všude ani u nikoho jiného. Taky se mi líbilo, že tam byla (i když jen na 2 sekundy) Jessica Szohr a Katie Cassidy.

Jinak, tady probíhá hlasování o nejlepší končící seriál a Gossip Girl je tam taky ;) Můžete hlasovat v neomezeném množtví, vždy stačí jen aktualizovat odkaz.

http://www.tv.com/features/best-of-2012/vote/poll/SpecialFeatures:list:best-series-send-off

Larushka

Larushka (hodnocení, recenze)

novoten: Georgina s Jackem, proč ne... :) Ale Lily s Rufusem - to by prostě fakt neklapalo. Svoji šanci dostali. Mně ani nepřijde, že by Dan a Serena byli ukázáni jako příklad pravé lásky. To spíš cejtím z Blair a Chucka. Každopádně nejen Serena podváděla a ničila, Dan taky nebyl zrovna příklad cnosti. Jako hovada se tam ve výsledku chovali úplně všichni. Vždycky došlo k tomu, že se poučili, ale pro diváky by to byla asi moc velká nuda, tak šup a udělali znovu skoro tu samou chybu. Ale je pravda, že tahle poslední série mě místama hodně bavila + mělo to v sobě něco, co jsem v těch minulejch necítila, viz změna střihu a hudební podkres. Jako by tu poslední sérii dělal někdo jinej.

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

alyne: William van der Woodsen :) Já abych se přiznal, tak mi trochu vadí fakt, že jsou Dan se Serenou v důsledku ukázáni jako příklad pravé lásky. Těch situací, kdy ho ona naprosto zničila, zradila, podvedla a kdovíco všechno..nebo to, jak byl on pět sezón dobrovolně loser a pak najednou hovado kvůli Blair, kterou miloval..aby pointou bylo, že miloval Serenu. Mno..škoda no. Serena mi přišla vždycky ideální do páru s Natem, takže ta koncovka trochu trpkla. Ale i tak poslední dva díly po hodně unavený sérii super tečka.

alyne

alyne (hodnocení, recenze)

novoten: Jo, Georgina a Jack mě pobavili :)) A to, že se Rufus a Lily nedali dokupy mi vůbec nevadí. Naopak. Spíš mi vadí to, že se Lily dala dohromady s tím tátou (nepamatuju si už, jak se jmenuje).

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Spoilers:

 

Jsem jediný, kdo má obrovskou radost z toho, že dva největší slizouni seriálu - Jack Bass a Georgina - ve skutečnosti nejzábavnější vedlejší postavy posledních sérií - to nakonec fakt dali dohromady? A zlomilo naopak někomu srdce to, že po tom všem se nedali dokupy Lily a Rufus?

Larushka

Larushka (hodnocení, recenze)

alyne: Spoiler: Taky to nemám ráda. Ale alespoň mě potěšilo, že tam nebyl Nate se Sage. A to dítě Chucka a Blair teda moc krásy nepobralo... :)

alyne

alyne (hodnocení, recenze)

Za mnou taktéž :) Jak já nesnáším to trapné "o x let později" ... 

alyne

alyne (hodnocení, recenze)

novotenyinloveyang: Mě teď čekají poslední dva díly a už se vyloženě nemůžu dočkat... Ale je to škoda.

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

yinloveyang: Já jsem někde na začátku šestky a přestože cítím nostalgii nad tím, že to po těch letech končí, tak je to vážně úleva. Druhá půlka seriálu je víceméně jen parodie sama na sebe.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Takže včera večer v USA (pro nás v noci) to vše skončilo (i když já teda šestou sezónu ještě ani nezkoukla). Popravdě je to úleva, seriál to fakt nezvládl, je tam plno věcí, které nedávají smysl, mohl z něho být seriál, na který by lidé pamatovali především v dobrém, tak či tak, finále zkouknu.

KateDee

KateDee (hodnocení, recenze)

Bohužel je ještě debilnější než pátá. A to je fakt smutný :/

Larushka

Larushka (hodnocení, recenze)

Mě taky bavil. Přišlo mi, že je ten díl takovej odlehčenej. Třeba nakonec poslední série bude nejlepší. :))

Charlesa

Charlesa (hodnocení, recenze)

První díl šesté seríe mě celkem bavil nebo to možná bylo tou dlouho pauzou od všech seriálů.

Dlee

Dlee (hodnocení, recenze)

Nevíte kde to stáhnu v češtině  nebo v originálním znění?Na ulozto.cz nic není

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Tom Riddle: Jednoduchá otázka, naprosto správná odpověď. Jinak naprosto tě chápu, vím, co se v páté řadě stane.

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

yinloveyang: Blair a Chuck. A ja musim rict, ze posledni rada pro me byla od takove poloviny opravdovym utrpenim a silne jsem zvazoval dve hvezdicky

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

To je ironie. Končící seriál (navíc už jen pouze s 10 epizodami) a mi se právě teď začne líbit. Seriál, který mi ještě před měsícem připadal jako blbost, když jsem viděla ségru jej sledovat a který mi připomínal, proč mě taková O.C. Californie nezaujala, mě dostal. Prostě jsem vypla mozek, proč bych to neměla sledovat a podívala se na pár epizod. A co se stalo? Dostalo mě to. A zase za to může ten jejich cast, hlavně dva lidi z něj, tipujte kdo to tak asi bude. Ale celkově se jim cast povedl. Jsou mi velice sympatičtí a na seriál se dobře kouká (hlavně v originále samozřejmě), děj musíte brát s nadhledem, takový svět je pro většinu lidí pohádkou, vypnout mozek a bude se Vám to moc líbit. Nej to není, ale tři hvězdičky to prostě dostat musí.

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

novoten: tak snad se to bude točit hlavně okolo Sereny, zápletky s ní jsou vždycky nejlepší. ................... XD, chvilku jsem tu vážnou tvář i udržel

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Tom Riddle: Navíc hlavní scénáristka se někde nechala slyšet, že se má šestka soustředit na ty nejpůvodnější postavy, tak pevně doufám v hodně Blair, Chucka (bez rodiny ale..) a Dana... a co nejmíň nanynek typu Lola nebo Ivy.

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Dokoukáno. Pátá řada byla do poloviny výborná a pak se bleskově změnila na naprosto otřesnou a nesledovatelnou, že jsem se musel do každého dílu nutit. Poslední tři díly jsou pak jako velká hromada všech seriálových klišé v jednom. Byl bych radši, kdyby už tu Gossipku nechali v klidu zemřít. Na druhou stranu, šestá má být poloviční, co? A jestli tvůrcům gossipky něco jde, jsou to první poloviny řad...

Larushka

Larushka (hodnocení, recenze)

back to basics... mně už je všechno jedno, snad jen aby blair s chuckem skončili spolu.

MSgirl

MSgirl (hodnocení, recenze)

tak mě tak po shlédnutí posledního dílu 5.sezony napadlo,co všechno si na nás ještě scénáristi vymyslí?

nebylo by lepší radši to ukončit,opakují se stejná témata a je vidět,že už i hlavní protagonisté se nudí a nemají vlastně co hrát a to je velká škoda..dříve to bylo napínavé a člověk se těšil na každou epizodu,škoda že těď už to tak není... 

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Tak aspoň tak. Sice se jim to sype sérii za sérii do absurdnějších vod, ale aspoň se skončí s původním castem.

alyne

alyne (hodnocení, recenze)

Hurá, tak šestá série bude poslední a nejspíš bude mít jen 11 dílů.

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Larushka: Pokud bude gossipka obnovená na šestou sérii (jakože by snad i měla), tak bude šestka pravděpodobně poslední.

Larushka

Larushka (hodnocení, recenze)

Tak dneska to koukání opravdu bolelo. Jediný, co z dlouhodobýho hlediska můžu ohodnotit kladně, jsou názvy epizod. Jinak je to bída. Nevíte někdo, kolik má být sérií? Tohle asi nebude poslední, že? :(

alyne

alyne (hodnocení, recenze)

Tak zmínka o Trierovi v posledním díle mě opravdu pobavila.

kikiFCB

kikiFCB (hodnocení, recenze)

První dvě řady mě bavily, třeti jsem ještě snesla, ale u čtvrté jsem už jen čekala na konec, který mě přesvědčil, že si počkám, až se odvysílá poslední řada, zjistím si kdo byl Gossip girl a budu si dál žít.. Znamená to pro mě, že 5. řadu opravdu sledovat nebudu, pokud mě nepostihně něočekávaný zával nudy. :)

KrDo

KrDo (hodnocení, recenze)

Mě to osobně stále baví a já se na to začala dívat s českým dabingem a naprosto mě ten seriál upoutal.! Náhodou je zajímavý, že dali Blair a Dana dohromady. Bože ten seriál žeru a rozhodně se nepřestanu dívat...

Související novinky

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

02.04.2020

Reboot populárního seriálu Gossip Girl neboli Super drbna od streamovací služby HBO Max konečně odhalil novou představitelku hlavní postavy. Stala se jí mladá začínající herečka Savannah Smith, která… (více)

Carrie Bradshaw: První nákupy

Carrie Bradshaw: První nákupy

04.03.2012

Hrdinka Sexu ve městě se vrací. Bude však o něco hezčí a o hodně mladší. Sarah Jessicu Parker totiž nahradí osmnáctiletá AnnaSophia Robb, kterou si pamatujeme hlavně z Mostu do země Terabithia,… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama