Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aby ochránila svou rodinu, uzavřela by smlouvu s kýmkoliv... Klidně i s mafií! Penelope Ann Miller (Carlitova cesta) se představuje v hlavní roli vzrušujícího akčního thrilleru o ženě, jež zoufale hledá pravdu o smrti svého manžela a dětí během nevyjasněné exploze. Pomoc nachází u úředníka amerického velvyslanectví (Henry Thomas: E. T. Mimozemšťan, Gangy New Yorku), ale jejich pátrání se pro ně pomalu stává noční můrou. Zaplétají se do krádeže diamantů a nakonec uvíznou v síti kolumbijské mafie a mezinárodních intrik. Informace, které žena postupně zjišťuje o minulosti svého mrtvého manžela, jsou velmi nečekané, pomalu zjišťuje, že celý společný život žila ve lži. Bude však kvůli odhalení skutečné pravdy ochotná uzavřít dohodu s mužem, který je za manželovu smrt zodpovědný? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Ani ryba, ani rak. Přiznávám, že mě Penelope Ann Miller coby detektiv na vlastní pěst moc nebrala. Líbila se mi počáteční zastřenost motivů i postupné odhalování Oscarovi minulosti. Vadily mi ale nelogismy, kdy každý se svěřuje každému a mafiáni mají cestu k pomstě doslova vydlážděnu ochotou.___ Nicméně na Komisaře Rexe by mě odvolávat se nenapadlo... Nevím, kde to brutale sebral. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hallmarkovo ladeny mix dramy a thrilleru o jednej zene, ktora si musi vytrpiet peklo pri odhalovani minulosti svojho mrtveho manzela. Je tam mafia, nejaky ten vybuch, nahanacka a kopa intrig. Najviac ma bavil Henry Thomas v celkom predvidatelnej ulohe. Ale ten herec ma slusnu charizmu. Srali ma Spanieli drmoliaci anglictinu. To sa fakt neda pocuvat. Dramaticka linia prilis nefungovala a film ma v potrebnych scenach nedojal. Zabavnejsie bolo to klbko intrig. Celkovo to je taka jednohubka pre zeny pri ktorej nebude prilis trpiet ani chlap. 4/10. ()

brutale odpad!

všechny recenze uživatele

Priznávam, že tento film hodnotím, aj keď som videl iba prvých 20. min., ale úroveň Komisára Rexa vo filme nezvládam. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Laura Martinová (Penelope Ann Miller) si žije se svým manželem a se svou malou dcerkou poklidným životem, než celou rodinu postihne tragická událost. Jejich vinotéka lehne popelem, shodou okolností právě v okamžiku, kdy si tam manžel hraje s dcerkou. Laura Martinová je touto událostí zcela zdrcena, nicméně záhy začínají vylézat na povrch nečekané zprávy - vinice byla těsně před požárem výhodně pojištěna, takže vše ukazuje na záměrné žhářství, které skončilo tragédií. Za pomoci americké ambasády Laura zjišťuje, že její manžel byl původně tajným agentem (zařazeným do ochrany svědků) a že je možné, že je stále i s dcerou naživu a vše byl jen krycí manévr před prozraním... Tak tohle byla teda hovadina. Autoři si asi myslí, že čím víc tajných postav (= postava, která se tváří jako někdo, ale ve skutečnosti je někdo jiný) do filmu zařadí, tím bude vše pro diváka zajímavější - ale bohužel je tomu právě naopak. Podezřelí jsou pak všichni (včetně hlavní hrdinky) a nikomu pak nelze věřit ani "Dobrý den". Jediné (a to je vlastně ta jedna hvězdička dělící film od Odpadu) je vlastní závěr filmu, kde hlavní hrdinka vcelku elegantně vy*ebala se všema, když všechny zúčastněné (manžela, mafii, policii) pozvala na jedno místo, ať se navzájem pokillujou. Doporučuji se tomuto filmu vyhnout co největším obloukem! ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Akční Thriller? Těžko - je to strašně nudné a vycpané děsnou užvaněnou vatou. A to je škoda - příběh není špatný a dal by se natočit znovu a lépe. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

No tak na tomto filmu je špatné snad vše. Když by se ale přecijen mělo něco vyzdvihnout, tak je to katastrofální kamera, střih a herecké výkony alá španělský romantický seriál. Snad jen zápletka v sobě skrývá malý potenciál, který se ale nepodařilo dobře převtělit do koukatelné podoby. ()

Duke90 

všechny recenze uživatele

Bohužel spíše podprůměrný thriller (drama), který se ale dá v pohodě přežít, když zrovna v televizi nic jiného nedávají a vám se nechce sledavat nic moc náročného. Jako pilot k seriálu (kdyby tedy nějaký byl) by tento film asi dopadl mnohem lépe, protože v jistých momentech má přímo "seriálový nádech" a stojí zatím hlavně dialogy nepříliš přesvědčivých herců. ()

Mr.Lordi 

všechny recenze uživatele

To jsem takhle jednou v úterý v noci neměl co dělat a tak jsem se rozhodl juknout na tento španělský film. Kupodivu je celý film svižný a závěrečné řešení celé situace se mi velmi líbilo. Celý film podezíráte kdekoho, že jde o kdeco, celkově jste ze všeho zmatení ale nakonec se během mžiku vše rozuzlí. Není to film extra super kvality, ale jednou se shlédnout dá. 40% ()

Reklama

Reklama