Reklama

Reklama

Marnie (Famke Janssen) si v domácí vazbě má odpykat trest za vraždu svého manžela Mikea (Michael Paré). Ten ji v manželství týral a nehodlá s tím, jak se zdá, přestat ani po smrti. Jeho návštěvy jsou čím dál častější. Pomoc a pochopení hledá Marnie u svého přítele Joeye (Ed Westwick) a u bývalého Mikeova parťáka Shankse (Bobby Cannavale). Otázkou je, zda se jí dá pomoci... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Shit 

všechny recenze uživatele

Ač se to teda moc nezdá, tak to je rozhodně dobrej horor/thriller, kterej mě zejména v první polovině dokázal celkem slušně napínat a jestli se dobře pamatuju, tak jednou i vylekat a navíc Famke Jansen je stále sexy ženská, to se musí nechat. Jenže je tu bohužel i druhá půlka, která, pod správným dojmem, aby takovejhle horor nejel dvě hodiny, to vezme celkem rychle ke konci, všechno urychlí, něco vynechá a hop sme na konci a ani nevíme jak, ale i tam se daj najít solidní pasáže a rozhodně bych to hodnotil výš, než to teď je (53%). ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Táto "One man show" ( vlastne "One woman show " ) je rozťahaná a vyťahaná ako tepláky "kolenačky". Partička na čele s Ericom Redom dúfa, že ma udrží v napätí hodinu a štyridsiať minút bez toho, aby som si viečka prilepil o čelo izolepou. Proti strate pozornosti nepomáha ani Famke, ktorá hrá ako o život a doslova lieta po miestnostiach. Efekty na záver by zrejme lepšie spichla moja mama na šijacom stroji. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

´´Že vraj, kým nás smrť nerozdelí. Sú to len kecy´´. Takto hlavná predstaviteľka komentuje svoj osud. Film sa môže pochváliť neotrelým a značne originálnym motívom v oblasti hororov, kde duch otravuje živých. Rovnako dobre je napísaný aj scénar, ale chyba je v tom, že režisér si svoj vlastný materiál nevedel zrežírovať. Forma nestojí za reč. Akurát tak niekoľkominútový násilný koncert na ľudskom tele poteší svojou brutálnosťou. A ešte spomeniem záver, ktorý ide proti logike a ruší. Suma sumárum, jeden kuk a dosť. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Cha,cha.53% za tuhle pípovinu.Celej film jsem přemejšlel,proč to vzniklo.Létající nadobí,nábytek,duch jak z pohádky o Jasněnce a jedna krvavá scéna.Jo,a jedna lekačka.A konec?Tak to už byla hodně silná káva.Chtěl prsten,proč to idiot neřekne hned,mohli jsme si ušetřit čas!Jestli tohle je napínavý,tak radši budu koukat na plynoměr a s napětím čekat,kolik budu platit!20%. ()

POciSEM odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle bylo za spatnej vtip? Famke chtela rozsekat ducha sekerou a projizdela ho jako kour z cigarety a hned vzapeti utikala pred duchem kterej ji chytil za nohu,tak mu rozkopala drzku az z toho zacal krvacet? Takovym paskvilem se nas rozhodli amici krmit? Moje vlastni hovna jsou pro me atraktivnejsi nez tenhle odpad ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Shanks by nemal byť priradený k prípadu. Keďže obeťou bol jeho zosnulý kolega, došlo by ku konfliktu záujmov. (Pat.Ko)
  • Natáčelo se v New Yorku v USA a v Budapešti v Maďarsku. (Terva)

Reklama

Reklama