Reklama

Reklama

Marnie (Famke Janssen) si v domácí vazbě má odpykat trest za vraždu svého manžela Mikea (Michael Paré). Ten ji v manželství týral a nehodlá s tím, jak se zdá, přestat ani po smrti. Jeho návštěvy jsou čím dál častější. Pomoc a pochopení hledá Marnie u svého přítele Joeye (Ed Westwick) a u bývalého Mikeova parťáka Shankse (Bobby Cannavale). Otázkou je, zda se jí dá pomoci... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

jefff 

všechny recenze uživatele

Docela slušná duchařina komorního rázu, která mě docela překvapila. Těch cca devadesát minut uběhlo jako nic a neměl jsem ani nutkání dělat pauzy či nějaké jiné činnosti, což je v poslední době vyjímka, neboť s horory americké tvorby to jde v poslední době od desíti k pěti. Michael Paré už ale klesnul na absolutní dno, protože hrát ducha, který neřekně téměř jedinné slovo, není potřeba žádné mimiky ani náznaku jakéhokoliv prvku herectví, mi přijde jako kariérní konečná:-)hodná snad pouze pro komparzisty. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ač se to teda moc nezdá, tak to je rozhodně dobrej horor/thriller, kterej mě zejména v první polovině dokázal celkem slušně napínat a jestli se dobře pamatuju, tak jednou i vylekat a navíc Famke Jansen je stále sexy ženská, to se musí nechat. Jenže je tu bohužel i druhá půlka, která, pod správným dojmem, aby takovejhle horor nejel dvě hodiny, to vezme celkem rychle ke konci, všechno urychlí, něco vynechá a hop sme na konci a ani nevíme jak, ale i tam se daj najít solidní pasáže a rozhodně bych to hodnotil výš, než to teď je (53%). ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Cha,cha.53% za tuhle pípovinu.Celej film jsem přemejšlel,proč to vzniklo.Létající nadobí,nábytek,duch jak z pohádky o Jasněnce a jedna krvavá scéna.Jo,a jedna lekačka.A konec?Tak to už byla hodně silná káva.Chtěl prsten,proč to idiot neřekne hned,mohli jsme si ušetřit čas!Jestli tohle je napínavý,tak radši budu koukat na plynoměr a s napětím čekat,kolik budu platit!20%. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Michael Paré je duch kterého bych nechtěl potkat ani za nic. Je agresivní, abnormálně silný, brutální, pomstichtivý a nehezky vypadající. Kždopádně odehrál svou roli naprosto perfektně. Famke Janssen je mamča kterou bych chtěl mít doma. Je hodná, sexi, zatraceně civilní a vydrží za dva. Krásná průměrná duchařina. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Domáce väzenie je filmovo vďačná, atraktívna vec, ale v Distubrii a Delirium bolo spracované lepšie. Tu nás čaká len nesympatická hrdinka, nesympatická herečka a značne blbý scenár s nanič koncom. Atmoška zo začiatku fajn, ale akonáhle sa začne hrať s otvorenými kartami a trikmi, začne to byť béčko hraničiace s céčkom. Samostatnou kapitolou je brutálna scéna „umlátenie duchom na smrť“, ktorá je po stránke gore fakt odporná, na strane druhej vôbec sa nehodí do dovtedajšieho konceptu/štýlu snímky. Režisér Búrky s Charlesom Danceom a scenárista Stopára s Rutgerom Hauerom sa veru moc nevytiahol. Za zmienku stojí ústredný vzťah medzi 44-ročnou ženou a ledva 21 ročným chalanom, tak ale život je všelijaký. 30 % ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v New Yorku v USA a v Budapešti v Maďarsku. (Terva)
  • Shanks by nemal byť priradený k prípadu. Keďže obeťou bol jeho zosnulý kolega, došlo by ku konfliktu záujmov. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama