Reklama

Reklama

VOD (1)

Život Henryho Perkinse (Chevy Chase) je jeden velký stereotyp. Každý den má k obědu stejné jídlo, každý den v tu samou hodinu (na minutu přesně) si dává koblihu, každý rok chce k narozeninám stejný dárek. Pro všechny své známe platí za předvídatelného chlapíka. Až do dneška, kdy si omylem vyměnil svůj kufřík s cestujícím v metru. V kufříku se totiž skrývá 5 milionů dolarů, které změní Henryho ve spontánního dobrodruha. Okamžitě chce odjet do Řecka, Barcelony, nebo vlastně kamkoliv, kde ho nenajde pravý majitel peněz. Jenže to nebude tak jednoduché. Henryho manželka tím totiž není vůbec nadšená a hlavně, zkuste nenápadně odjet, když máte v domě dva policisty, spoustu hostů, kteří přišli na narozeninovou párty a samozřejmě nechybí ani banda, které patří oněch 5 milionů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

Chavy Chase patry k mojim oblubencom a jeho filmy mam rad . No aj napriek tomu Funny Money su len podpriemernou komediou , ktora sa sice da dopozerat , ale fakt len raz . Je skoda ze v poslednej dobe nenatocil nejaku kvalitnejsiu komediu v ktorej by si zahral hlavnu ulohu . Dufam , ze sa este niecoho zabavneho od neho dockam ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Veselý prachy - Nekonečná pařba - Šílený rande. Co spojuje tyto 3 komedie? Hodnocení to rozhodně není, tedy kromě mého. Každopádně se děj odehrává na 1 místě (v 1 domě) a dochází zde k plno bláznivým situacím. Během filmu stále přicházejí do domu další a další postavy a robí neplechu. Prostě super zábava, doufám, že se dostanu k dalším podobným komediím. Čím víc jich bude, tím budu raději. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Konverzační taškařice jako vystřižená z modelu filmových adaptací broodwayských divadelních komedií někdy ze sedmdesátých let. Pokud přistoupíte na hru autorů a protagonistů, budete se skvěle bavit nad vyhrávanými scénkami, vyplkanými dialogy a vypointovanou zápletkou, postavenou na záměnách, zmatcích a nedorozuměních... Prostě téměř dokonalá (až docela nehollywoodská) crazy >intelektuální< oddechovka, ideální pro poučeného diváka na jakékoli veselé odpoledne... :o) - - - P.S. Je fakt, že tenhle film svou nefilmovostí bude asi pro některé kategorie diváků těžko stravitelný. Prostě okrajová hříčka pro fandíky specifické odnože žánru... ;-) - - - - - (Poprvé viděno jedno veselé odpoledne 18.1.2009, komentáž zde jako šestý - 19.1.2009) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Veselý prachy je nenápadná komedie, která ale rozhodně není pro každého, je to spíše založené na zmatečnosti a postavách. Něco ve stylu divadelních her. Já se u toho bavil dosti, sice mi to kazil hodně špatnej obraz a nic moc herci(kromě výtečného Assanteho), ale film uteče a pár humorných scén se najde. Jen ten Chase ten mě celkem sral, už je to děda a není ani moc vtipnej. Film je hodně ale hodně televizní tak od něj vůbec nic nečekejte a možná se i pobavíte. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Niekedy sa čudujem filmom...Chevy Chase už dávno nie je "in"...ani táto adaptácia Broadwayského muzikálu nie je proste "in"...trápny, zamotaný humor, ktoré je až moc zamotaný a hlavne trápny (až na Armanda Assanteho, ten si túto rolu užíva)...no proste tragédia to je, ale zasmial som sa občas...Chevy Chase vyzerá hrozne... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (2)

  • Natočené podľa divadelnej hry od Raya Cooneyho, „Všetko najlepšie“. (ČSFD)
  • Natáčení filmu probíhalo ve státech Kostarika, Rumunsko (Bukurešť) a USA (Hoboken a New York City). (GASTON73)

Reklama

Reklama