Reklama

Reklama

Temný bojovník

Trailer 1

Obsahy(1)

Když je na korunního prince spáchán pokus o atentát, za kterým se skrývá jeho vlastní bratr, musí mladý následník trůnu opustit království a hledat útočiště v cizích krajích. Jedinou nadějí na návrat domů je pro něho dvojice, kterou tvoří rytíř Jacob, znavený křížovou výpravou (Hayden Christensen), a legendární zbojník Gallain (Nicolas Cage). Musí bojovat svorně, bok po boku, aby princi pomohli získat zpět jeho místo na trůně, které mu právem náleží. (AMC Czech)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (115)

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Rad jsem se podival opet na H. Christensena s mecem, ikdyz uz nebyl svetelny. Bohuzel nesmrtelnost hlavnich postav, me na techto filmech asi nikdy neprestane iritiovat. Na zacatku prijizdeji templari, kteri seknou a protivnici lehnou. Pak se role otoci(temer na konci filmu) a nejmenovany "templar" uz je, jak cednik nemluve o secnych ranach a porad ma dost sil na to, aby zabil dalsi 2 protivniky a jeste si pokecal. Nic prevratneho se nestane a nicim prevratnym ani neohromi. Nebylo to zle, ale mohlo to byt podstatne lepsi - 60%. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ten pocit, keď zistíte, že účesy, ktoré sú moderné teraz, boli moderné v 12.storočí. Inak oveľa lepšie ako som čakal. Cage dostal konečne úlohu, ktorá bola ako stvorená pre neho. Neukazovať sa počas celého filmu a ak áno tak len tam, kde to bolo nutné. Vystupovať len ako šedá eminencia v pozadí. Ale bojové sekvencie mal parádne. Malo to slušné tempo, súboje očistené od krvi, ktorá by sa tam ale hodila, dialógy a dejové linky predpotopné. Výprava mohla byť viac výpravnejšia, veď sme predsa v Číne! Nečakajte od toho historický veľkofilm, skôr moderný akčňák zasadený do hlbokej minulosti, kde namiesto samopalov používali meče a ópium. Ale príjemne ma to prekvapilo. Čakal som väčšiu tupotu. 3 z 5 ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Tak tady se zase píše historie. Ze dvou třetin mizerné avšak do určité míry snesitelné klišé a běžností naplněné fantasy z dalekého východu se rozpadne na padrť v momentě, kdy se do příběhu navrátí po hodině Nicolas Cage coby Británií řízlý, náboženstvím kovaný a vojáky zjizvený Bílý duch, neboli konečně v roli, která překoná svoji špatností i legendární Rituál. Ne že by ostatní podávali výkony lepší, nicméně v zemi slepých je i jednooký králem (to jsem si holt nemohl odpustit). [30%] ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

V jednom letošním filmu nemá Cage ucho, v tomhle nemá pro změnu oko a celkově už asi nemá moc mozek.I když je Outcast letos jednoznačně Nicolasův nejleší film, paradoxně se v něm moc neobjevuje a co je horší, je to prostě jen laciné dvd béčko.Příběh je úplně obyčejný, akce je fádní a hrozivě nasnímaná, kameramana bych nakopal do prdele.Když vám totiž film točí imbecil s Parkinsonem, hned je to o kus slabší, nebýt toho, možná bych v hodnocení nebyl tak přísnej.Anakin sice dospěl a jeho herecký projev nebyl úplně marný, ale jakmile se po pár slušných minutách objevil na plátně Cage a začal zase pekelně přehrávat, šlo to celý úplně do prdele a ten debilní konec mě leda tak nasral.Nejvíc mě asi pobavil začátek filmu, který je od A do Z vykradený z Nicolasova filmu Hon na čarodějnice.Na Outcast jsem se docela tešil, Cage patřil k mým velice oblíbeným hercům a já mu pořád a pořád naivně věřim jako panna hošanům na discotéce, ale letošní rok jasně a nejspíš jednou provždy ukázal, že Nicolas a jeho kariéra jsou definitivě na konci sil.45%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušný historický kousek, možná i proto že Nicolas Cage tu nedostal zas až tolik prostoru. I z toho důvodu nechápu, proč tu zas tolik lidí na něj pluje – to už jen tak ze stereotypního zvyku. Jasně, poslední roky se objevuje vesměs v samých podřadných filmech (až na pár výjimek), ale tady hraje naprosto druhé housle (vždyť se objevil jen na začátku a pak v poslední půlhodině). Příběh je úplně o něčem jiném a nový Anakin Hayden Christensen si nevedl vůbec špatně, stejně tak Yifei Liu. Většina soubojů má rovněž slušnou úroveň, takže nemám žádný důvod, proč tomu nedát alespoň průměrné ohodnocení. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama