Reklama

Reklama

Temný bojovník

Trailer 2

Obsahy(1)

Když je na korunního prince spáchán pokus o atentát, za kterým se skrývá jeho vlastní bratr, musí mladý následník trůnu opustit království a hledat útočiště v cizích krajích. Jedinou nadějí na návrat domů je pro něho dvojice, kterou tvoří rytíř Jacob, znavený křížovou výpravou (Hayden Christensen), a legendární zbojník Gallain (Nicolas Cage). Musí bojovat svorně, bok po boku, aby princi pomohli získat zpět jeho místo na trůně, které mu právem náleží. (AMC Czech)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (115)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby Celosvetovo $5,127,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $36,437 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $96,458 //počet predaných kusov ?║ krvavý masaker, rúbanica, ktorá vsádza aj na dramatickú notu a v tomto ohľade to nejde, ináč ako taký dobrodružný film sa to dá, Nicolas Cage s dlhými vlasmi je otrasný ale aspoň má celkom dobré akčné scény, Hayden v pohode, má to ako takú výpravnosť ale bližšie to má úrovňou k video filmu, hlavne je škoda toho záveru ten vyznel úplne čudne /45%/ ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"K čemu budou mrtvému mince ??" Ty se vždycky hodí !! Třeba i punk křižákovi Haydena Chrisensena, který má těžké trauma.. Asi, že mu přestal svítit meč.. Nebo spíš zjistil, že Nicolas Cage je jeho otec..;) Já mám trauma též !! Z příšerně natočené a bizarně nasnímané šmíry.. Režijní šumař Dark Powell se tady vyloženě ztrapnil.. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Neslanému, nemastnému (a 100% klišovitému) exotickému dobrodružství dodává šťávu snad jen další "pamětihodná" kreace Nicolase Cage. Jeho jednookého banditu ovšem nasadí až na závěrečnou třetinu, do té doby jsem trošku klimbal. Jinak bych řekl, že režisér se celkem snaží, avšak akční bitky (a že jich je hodně) si do bláta sráží roztřepanou kamerou a zmatečně rychlým stříháním. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Jasný, příběh je viděl v lepším či horším provedení již nesčetněkrát stejně tak i zahrání jinými herci. Přesto se mi tento příběh a podání líbil a jako odreagovárnu si to zas za čas pustím. Hlavní roli zde nemá Cage ale jeho žák ze starých křižáckých výprav Christensen (zde vyměnil laserový meč, za křižácký a seká protivníky hlava nehlava až cákance krve létají), který se rozhodne pro vyšší dobro pomoci uprchlému princi a princezně. V příběhu asi nikoho nic nepřekvapí, zahrané je to celkem pěkně. Odehrává se to v pěkných scenériích a hraje k tomu příjemná hudba. Tak že já s tím problém nemám a dávám tomu 75% :) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když člověka posedne nevysvětlitelná chuť na nějakou nízkorozpočtovou pičovinu s Kejdžem ve stylu křižáci versus nindžové, v níž Análkin Skájvókr jen vyměnil světelný meč za desetikilový železný obouručák a s naprosto stejně koženým xichtem jím jednou rukou místo armády droidů decimuje zástupy ťamanských kungfistů, dá se tohle přežít bez vážnější psychické újmy. Tedy pokud se vám podaří uprostřed asi tak na dvacet minut usnout jako mně. Ani to nebylo nutno vracet zpět, navázal jsem plynule a nepřišel jsem, počítám, o žádné dějové zvratky, jen o asi tak čtyřicet neumětelsky zabitých čínských statistů. Rest in Piss, Mikuláši, už jen čekám, kdy ze zoufalství začneš hrát záporáky v Segalových „velkofilmech“. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama