Reklama

Reklama

Malebné zimné letovisko Lost Mountain v Utahu je úplne obsadené rekreačnými lyžiarmi a mladým tímom trénujúcim na súťaž. Nikde z nich nemá ani poňatie, že za kopcom je vyťažené vedecké laboratórium pracujúce na projekte gigantických a geneticky upravených pavúkov. O zábavu majú postarané všetci zúčastnení, keď sa pavúkom podarí opustiť laboratórium vo veľkom štýle a následne si vyberú športovcov za hlavný doplnok stravy… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Pěkní pavouci, pěkné filmové triky - pobavil jsem se. A PAVOUK SNOVAČ BYL PERFEKTNÍ! Většinou mne filmy s pavouky nikdy nezklamaly! Mám z nich respekt! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Já, jakožto milovník pavouků a chovatel sklípkanů, vyhledávám každý snímek, ve kterém se objevují pavouci a nejlépe velcí (druhej Harry Potter a třetí Pán prstenů nejsou vyjímkou :-)) Trochu úchylka, ale já jsem opravdu rád za každej horor, kde se má tato "havěť" objevit. Ale tohle je masakr! Filmový omyl, kde vládnou příšerní herci a neuvěřitelně špatní digitální pavouci. Ice Spiders jsem tak musel sjíždět na 3krát, abych nepřišel k psychické újmě. Obrovská bída! Bodík ale dám za mrtvýho jelena. 2/10 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Režisér maďarského pôvodu Tibor Takács natočil v roku 1987 výborný kinder horror "The Gate". Urobil ním na mňa dojem. Opäť rokov natočil pokračovanie, ktoré ma už veru moc nebavilo. No ale to kam sa nasmerovala jeho kariéra ma trochu prekvapuje. Stal sa z neho béčkový televízny režisér, ktorý točí nehorázne brakové nízkoropočtové nezmysly. Tibor Kakács je majster na sračky. Jedným z jeho filmových prúserov je aj titul "Snežní pavúci". Hlúpy scénar, príšerní herci, smiešni digitálni pavúci, chudobná produkcia, prostoduchá réžia. * ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Na hodnocení jsem toho ze "Sněžných pavouků" viděla málo, tak se omezím na prohlášení, že mě nikdy nepřestane přivádět k úžasu, jaké sračky jsou filmoví tvůrci schopní zplodit, podepsat svým jménem a předhodit veřejnosti. Osobně bych chcípla hanbou, kdyby někdo vykutal ze spodních vrstev šuplíku mé (pre)pubertální komiksy a postpubertální spisovatelské pokusy, ale jiní, s nedostatkem sebereflexe a přebytkem peněz i sebevědomí, si to své hovno plácnou na hubu, pomažou se jím až po paty a hrdě vyrazí do davu. Respekt! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Ten los je na cucky!" Houby los, byl to jelen. Nevím, zda chyba v překladu či originále, ale hezky vystihuje celkovou nekvalitu snímku. Zatím můj nejslabší horror o pavoucích. Armádní projekt, jak vyrobit dokonalé vlákno (hmmm, vzpomeňme klasický český komiks Pavouk Nephila), se vymkne kontrole. Od nízkorozpočtového snímku těžko očekávat překvapení, byť pár výjimek by se našlo. Postavy nesympatické, animace prachmizerná, napětí kolísavé.Dávám ale 2* za krásné hory a zmasakrované oběti, kde se krví a střevy nešetřilo. Je to samozřejmě žalostně málo. ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadne, když si partička z Melrose Place vyrazí v zimě na lyže. Přece tam nepojedou jen tak. Přece je nutné přispět opět do zlatého fondu světové kinematografie něčím originálním, přelomovým a nezapomenutelným. Tak vám tedy srdečně děkujeme. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů, jaký jsem kdy viděl. Jenže tenhle film je svým způsobem tak trapný, že jsem se u něj absolutně nenudil. Barevní skákající pavouci, stupidní chování postav, amatérské (céčkové) efekty a několik srandovních hlášek - tak přesně tohle si vždycky vybavím, když si na tohle veledílo vzpomenu. Nejraději bych dal čistou nulu, protože tohle je po hororové stránce fakt odpad, ale jako pavoučí komedii to vidím na 30% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je přesně film tak na 1:30 v noci z pátku na sobotu, když se vrátíte notně společensky unaveni/y z pařby a ještě se vám nechce spát. Jen v tento okamžik to může mít neuvěřitelné koule a mě se poštěstit to přesně takto vidět, hnal bych hodnocení bez skrupulí nahoru. V každou jinou denní dobu a za jiných podmínek to hodně ztrácí. Ale jedno se tomu nechat musí, je to prdel, ať už si pod tímto slovním obratem představíte cokoliv. ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Sníh a pavouci koupení v obchodě z gumy co se nafoukly a já se nasraně smál jak jste v prdeli s filmem. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Škoda o tomto filmu moc psát ale na hotelu, kde jde jen pět programů mi to aspoň pomohlo zabít čas a proto uděluji jednu hvězdu. ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Nechápu všechny ty odpady, tohle byl u mě první pavoučí horor, který stál alespoň za něco (nepočítám skvělý Pavoučí horor), a to tohle téma často vyhledávám. Samotná myšlenka pavouků v horách je docela dost zajímá a myslím, že byla i docela dobře udělaná, samozřejmě že ve filmu bylo opět to tradiční vysvětlení nepovedeného experimentu a dokonce i tradiční postavy (vědec, který chce svůj projekt zachránit, vědkyně, která si příznává svou chybu, hlavní hrdina, který má vztah s vědkyní a pak ještě nějaký ti turisti + vojáci). U filmu jsem se přímo nenudil, ale ani jsem se kdovíjak nebavil, byl to takový hloupý snímek na úrovni klasického TV filmu (a on to je TV film). Co mě ale nejvíce mile překvapilo byli samotní pavouci, konečně mi totiž tvůrci přestali cpát obřího pavouka s velikostí mrakodromu, který je navíc nějaký chlupatý sklípkan. Ale za to sem dali mého nejoblíbenějšího pavouka - Lesního pavouka (to byl takový ten zelený) a všichni pavouci měli velikost jako středně velký pes (což je fajn, mimochodem jsem někde četl, že už kdyby měli pavouci velikost kočky, mohli by i ve skutečnosti zabíjet lidi). I přes to se tvůrci dopustili jedné - pro mě zásadní - chyby, a to je ta, jak pavouci zabíjeli. Ve skutečnosti totiž svou oběť netrhají na kusy a nežerou za živa, ale stříknou do ní žaludeční šťávy, které jí za živa trochu rozpustí a pavouk jí pak vycucne všechny tělní tekutiny - což je podle mě děsivější způsob smrti. Vlastně mě také docela štvalo, jak už tam byli jen tři pavouci (z pěti) a cca 6 vojáků, kteří furt kecali něco o tom, že nemají dostatek mužů a vybavení. A pak asi od někud z nebe přivalili pavoučí krmení a pušky, které vystřelují sítě. A nakonec, když už tam byl jen jeden pavouk, tak do něj třikrát střelili a on se složil. To bylo fakt nedostatek mužů a hlavně vybavení jak něco.. Ale ti pavouci jsou přece nepřemožitelní! Takže ve shrnutí je to čistý průměr - 60%. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Tak sprostý film. Nechutný, hlúpy a nelogický hneď na začiatku. Som nevedel, že v roku 2007 ešte ľudia nepoužívali mobilné telefóny. Plusom je dosť charizmatický hlavný hrdina (Patrick Muldoon - zrejme nejaký C-čkový herec) a to, že film splnil svoj účel, teda "pobavil". Nemôžem povedať, že by som sa nudil. ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Bečko jako Brno, ale pozor : peklo se nekoná! Jistě si to uchovává všechny idiotské propriety, které jsou hnacím prvkem podobných slátanin (děj na úrovni choré mysli chovance z Bohnic, dialogy rvou uši, chování „profi vojáků“ se vyrovná znavené noční Tesco směně při skládání palet…), ale na odstřel to vyloženě není. Když se to porovná s podobným rankem filmu Stinger , tak pavouci vítězí na všech frontách. Za to ta jedna pěticípá. Pač i na těch směšných digi pavoucích, kteří jako by vypadli z naleštěných omalovánek, kteří ani tak nejsou hladoví, jako že spíše „pěkně masakrují“ kolemjdoucí lyžaře, je něco fajnového a za každé podobné béčko, které se hrdě drží dál od hranice odpadu můžeme být jen rádi. Ostatně mohlo být hůř (to kdyby absolutně „kill him“ vědec dostal více prostoru). ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Stále stravitelnější než Polární žraloci. Monstra: Pavouk nikdy nebyl ve filmu monstrem, které by se mohlo zasloužit o pozoruhodnou smrt kohokoli z obsazení. Herci: Dívíte se, že si skoro detailně vybavuju zvířecí protagonisty, ale ty lidské téměř vůbec?! ()

pursulus 

všechny recenze uživatele

Zmutované poznamenání.¬         Zmutované pavúky, snímek pojednávající o obrovských pavoucích uniknuvších z tajné státní laboratoře v horách mezi lyžaře, kteréžto následně požírají, se vsunutými vložkami o tej svinskej vládnej moci, pro niž jsou wikileaks vlastizradou, nestojí za poznamenání ani za shlédnutí; scénář už stokráte použitý jinde, snad pouze s mírnými obměnami; vůbec nic překvapivého, ba ani trikově ne. Dívejte se na staré dobré snímky, které máte rádi; to je mé doporučení. A nebo se poučte u Francouzů: choďte na demonstrace a rozbíjejte poldům hlavy a auta; to je mnohem lepší a šťavnatější zábava, která může býti i společensky prospěšná. ()

Reklama

Reklama