Pokračovanie klasického komediálneho hororu Jazero sa miestny šerif spojí s newyorskou paleontologičkou, aby spoločne konečne našli príšeru, ktorá s obľubou požiera miestnych obyvateľov. Skoro však zistia, že proti nim nestojí len jeden gigantický krokodíl ale rovno tri!! (Algren) -
V pokračování klasického „béčkového“ hororu Jezero se místní šerif (John Schneider)spojuje s newyorskou paleontoložkou, aby společně konečně nalezli příšeru, která s oblibou požírá místní obyvatele. Brzy však zjišťují, že proti nim nestojí jeden gigantický krokodýl, ale rovnou tři! Přidejte si k tomu ještě místní pomatenou milovnici krokodýlů, kterou ztvárnila držitelka ceny Akademie (Cloris Leachman) a krveprolití může začít. Ve vedlejších rolí se představují Sam McMurray a Sarah Lafleur. Jezero 2 ve vás vyvolá smích i výkřiky hrůzy. (Pumiiix)
║Rozpočet $2milióny▐ Tržby za predaj DVD v USA $2,930,367 //počet predaných kusov 161,835║(6.9.2009)
tron
„Hovoria sa legendy o tom, že raz tu už jeden krokodíl bol...“ JAZERO 2 je roztopašný „nature amok“ a bizarné voľné pokračovanie (keďže Minerov originál komerčne prepadol a navyše to bol mizerný film, takže nechápem, ako mohla vzniknúť dvojka) . Zbytočnej televíznej dvojke však mnohé negatíva (vtipnosť v nevtipných scénach, nudu v komediálnych, nezmyselné jednanie postáv a krokodílov) odpustíme, lebo je to taká roztomilá blbosť, že sa na ňu ťažko hnevá (a nie je to AŽ TAKÉ zlé, ako KROKODÍL 1 - 2). Takže ak máte radi mútne stojaté vody... Viac na mojom ex-blogu: http://ivokucera.blog.sme.sk/c/167420/Jazero-2-40.html(20.10.2007)
obitus
Už dlouho jsem neviděl tak zoufale nezábavný zvířecí horror. Nuda dýchá z každé vteřiny a oporu nachází jak v absolutně neoriginálním příběhu tak v postavách, které dávají slovu "šablonovitost" naprosto nový rozměr. O to víc zamrzí, že jde o pokračování naprosto skvělého zvířecího béčka. Ruce i oči pryč, tahle nuďárna si nezaslouží existovat.(30.10.2007)
Viktooorka
ano můžu v klidu říct, že tento film doporučuji, pokud si chcete udělat debordelizaci v pokoji :) stihla jsem si uklidit spodní prádlo a složit věci do skříně,.. urovnala jsem si všechny papíry, tužky a všemožné nesmysly, které se mi válely na stole, .. uklidila jsem si i všechny filmy, co mi ležely u dvd.. a jako perličku jsem se stihla odlíčit a nalakovat nehty.. a nic z toho mi nebránilo mýmu požitku z tohoto filmu :) kdyby měl tento film o něco vyšší rozpočet a mohl si dovolit udělat "živějšího" krokouše a trošku lépe propracovanější scénař.. dosáhl by třeba i na dvě hvězdy :-D jednu jen za vtipnou scénu s nohou.. barbí co se ho snažila umlátit časákem.. a nádhernou vlčici .. jóó a ještě představitel šerifa byl velkej sympaťak.. za něho taky :) jinak máš smůlu jezero 2 :)(14.7.2009)
petero
Pokračovanie priemerného Lake Placid nedosahuje ani zďaleka kvalít jednotky a ani nie je tak blbé aby bolo zábavné, no zato triky sú úbohé tak že pochybujem že na ne vynaložili čo i len dolár.(26.11.2007)
Gilmour93
Tak jak amatérismus vždycky kráčí ruku v ruce s nadšením, může se pokusit žánrová rouška komedie zakrýt monumentální technické nedostatky. Tady se to podařilo tak napůl a protože autor nezapomněl na nezbytnou nutnost těchto filmů ukázat prsa, přihazuji navíc jednu pěticípou zmáčenou krokodýlími slzami smíchu nad speciálními efekty a do očí bijícími nesmysly. A vězte, že takový skok z lodi do zakaleného brčálu a následný podvodní záběr pořízený v chlorovaném bazénu jsou jen špičkou ledovce, číhajícího na váš Titanic filmového vkusu..(21.11.2011)
sheen
Oproti prvnímu dílu, je to špatný vtip. Špatní herci, špatné triky, nuda. Alespoń, že tam byly na začátku takové dvě pěkné dívčiny nahoře bez:)(9.10.2010)
matestlust
odpad!Totální sračkeřina!Herci,kterým nevěříte ani přirození mezi nohama,triky,které jsou tak strašné,že se vám chce brečet,po celý film prakticky jen kroutíte hlavou a říkáte si,zda takovouhle blbost měli tvůrci vůbec za potřebí,zvlášť když jde o pokus navodit na úspěšný první díl.Tohle je vážně provar!!!(22.4.2010)
Phobia
Někdo zoufale netalentovaný a prudce neschopný našel v kopírce zapomenutý scénář k Lake Placid, na každé druhé stránce navíc místo textu bylo otištěno holé pozadí (tedy prdel). Nálezce neváhal a natočil "Lake Placid 2". Na veřejných záchodcích odchytil bandu nejnesympatičtějších neherců jaké potkal, tvorbu speciálních efektů svěřil své tříleté neteři, popadl fotoaparát opatřený možností nahrávat delší časové úseky a stvořil... cosi. Jednička fungovala na solidním obsazení, sympatickém nadhledu a dobrých hláškách - žádné veledílo, ale bavila jsem se. Dvojka mě od začátku nutila mít zamyšlený výraz: je to vtip, je to míněno vážně? Napětí nulové, humor - byl tam nějaký?, zábava žádná. Po půlhodině můj prstík nahmatal červený čudlík ovladače a stisknutím mě uchránil dalších zážitků. Hvězdička jde na vrub zanedbatelné možnosti, že zbytek filmu nebyl tak nablblý a třeba z té kupky hnoje vyrostl alespoň plevel. 10%(26.4.2010)
Naslund
To byla sranda. Teď nevím, jestli to hodnotit dobře nebo špatně, když jsem se u toho hororu tak dobře zasmál. Hlavně jak tam perfektně sázejí absolutně nefunkční klišé, je úplně boží. Nechybí tu radostná záchrana psa, vznikající milostné vztahy ve vypjatých momentech, vyšinutej záporák, co dostane, co zaslouží, úchylná babča, co dostane, co zaslouží, blbej hrdina, co dostane, co zaslouží a mnoho dalších. Nejvíce se mi líbilo, jak se vyřešil spor několika mladistvých tím, že jednoho sežral krokodýl, a všichni byli hrozně šťastni. Prostě se to hodnotí těžko,... ale aby lidé nečekali příliš, bude asi lepší to kruté hodnocení.(23.12.2010)
st.ranger
odpad!Totážná linie jako u Lake Placid, jen další televizní parazit na úspěchu jiného filmu.(26.8.2011)
kajda.l
Může divák chtít více od "céčkového" komediálního hororu, než to, co nám nabídlo Jezero 2??..myslím, že ani ne..a to že dávka zábavy, je vskutku veliká. Posuďte sami, film je přímo prošpikovaný velmi suchými hláškami, které pobaví, krásné modelky, které sice vůbec neumí hrát, nám ukáží své krásné vnady(což chlapa potěší) a jako bonus, asi desetimetrový gumový (nafukovací) krokouš a navíc úděsné triky. Pokud se vám to zdá málo(vyhněte se tomu), všem ostatním přeji skvělou zábavu(nasmějete se dosytosti).(28.12.2007)
fmash
Jednou jsem se opravdu od srdce zasmál, a sice při televizní upoutávce. Jinak mi tahle crazy komedie/parodie/trapárna (nehodící se škrtněte) přivodila jenom pocit stísněnosti a nevydržel jsem u ní ani deset minut. Pro někoho možná zajímavé odlehčení, pro mě hrubá ztráta času.(21.11.2011)
xxmartinxx
Tupým způsobem fascinující. Bohužel moc málo na Guilty Pleasure.Ten krokodýl je ale vážně vtipálek!(22.4.2010)
UncleG
odpad!Tohle je opravdu 84 minut zcela ztracenýho času. Až je mi tak nějak trapně - tentokrát ten pocit naprostý trapnosti a zmaru nepramení z debilního scénáře, kterej by zmáklo chytřejší dítě na nižším stupni mateřský školky...Ani z imbecilních chyb popírajících předchozí situace a opravdu "nečekaných dějových zvrat(k)ů"... Dokonce za to nemůže ani ohavná 3D animace, vedle níž by chlápek v zelených holínkách připomínal toho krokodýla o fous líp... Ani oškliví, nepříjemní a vyloženě dřevění lidé tvářící se jako herci... Není to ani absence sebemenšího humoru a nejtrapnější pokusy o vtip za poslední dekádu. ... Ten trapnej jsem totiž já, že jsem se na TOHLE vůbec kdy díval. Tak!(23.4.2010)
Ouwen
odpad!Hrozná kokotina... 9%(13.10.2010)
miguel_111
odpad!Na Jazero 1 sa dolo pozerať a človek sa aj fajnovo zabavil, ale toto!!! Pre mňa 0%(3.11.2010)
Terva
odpad!Zlatá jednička.(23.3.2009)
Saccard
Pokrok se zastavit nedá. Za starých časů stačila do brakového hororu na zvířecí téma maketa z gumy a kartonu, dneska už se bez počítačových efektů neobejdeme ani tady. Jen si říkám, že ty přebytky průmyslu vypadaly lépe a věrohodněji, než zde vystupující skupina krokodýlů, měnících velikost, schopných překousnout loď na dva kusy a zcela bezradných, pokud jim v cestě stojí něco tak nezničitelného jako dřevotřískové dveře. Každopádně, od začátku až do konce jsem se bavil slušně a času vynaloženého na tenhle film rozhodně nelituji. Krokodýlové se objevují na scéně poměrně dost často, a pokud se náhodou někde flákají ve vodě, drží snímek nad hladinou dobře navolené postavy, jako psychopatická stařenka s velmi kladným vztahem k zubatým zvířátkům, nebo zbohatlický lovec s granátometem. Za vrchol celého filmu si pak troufám označit pasáž, kdy hrdinové chytají x-metrového krokodýla do sítě dva na dva metry a čekají zhruba padesát čísel od oné nástrahy. A ještě jednu věc musím vyzdvihnout, a sice český dabing. Ten totiž dokáže udělat i z úplně obyčejné věty vrcholně zábavnou repliku. Bez výčitek svědomí tři hvězdičky za podařenou oddechovou zábavu.(11.1.2010)
cariada
Tak měl jsem možnost tohle vidět před prvním dílem (ten jsem si pustil hned poté) ač jsem čekal nezáživný zvířecí horor, byl jsem mile překvapen. Šerif se ujme vyšetřování kde se vzal krokouš v jezeře a zavede je to až k místní bábě , která je neuvěřitelně příjemná. Její hlášky jako ty Colombo, či Růžový pantere na adresu šerifa neměly chybu. K tomu opět hezká pomocnice. Dospívající syn šerifa , kterému se líbí místní dívka, ale ta už má kluka (ale né na dlouho). Vše je opět prošpekováno dobrým černým humorem. Spousta akce, já se dobře bavil.(27.6.2009)
| Na DVD od: | 22.10.2007 Bonton |
|---|
Podobné
- Krvavá laguna (2007)
- Krokodýl zabiják (TV film) (2007)
- Krokodýl: Návrat do krvavé laguny (2007)
- Predátor z hlubin (TV film) (2004)
- Krokodýl 2 (2002)
- Vlny smrti (2000)
- Krokodýl (2000)
- Killer Crocodile II (1991)
- Aligátor 2: Mutace (1991)
- Krokodýl zabiják (1989)
- Aligátor (1980)