poster

Transformers: Pomsta poražených

• USA

Transformers: Revenge of the Fallen

• SK název

Transformers: Pomsta porazených

Akční / Dobrodružný / Sci-Fi / Thriller

USA, 2009, 150 min

Režie:

Michael Bay

Diskuze k filmu (6 673)

• 21.6.2009  23:54
    kOCOUR
    (hodnocení, komentáře)
    tomas.malo: Ano, objeví.
    • 21.6.2009  22:55
    Tony.cs
    (hodnocení, komentáře)
    arachneuss : Co kecáš? Ostrov se ti líbil :-)
    • 21.6.2009  22:51
    arachneuss
    (hodnocení, komentáře)
    Jediný film od mého nejvíc nenáviděného režiséra, na který jsem se bezmezně těšil a doufal, že si Míša spraví u mne reputačku a všude ho takhle zjebete ? Na co se má potom člověk do konce června těšit :-(
    • 21.6.2009  21:18
    tomas.malo
    (hodnocení, komentáře)
    ak sa to tu nezaspamuje, mohol by mi niekto z tych celebrit(ldui ktori uz TF2 vieli) napisat sem alebo do posty ze ci :
    sa vo filme objavi aj domovska planeta robotov - Cybertron (ak si dobre spominam) ? :) dakujeeeeeem
    • 21.6.2009  20:21
    byfo
    (hodnocení, komentáře)
    st.ranger : Asi bych měl,protože to tím určitě není :)
    • 21.6.2009  19:51
    Tony.cs
    (hodnocení, komentáře)
    nebudem to dál řešit. LastWalk : No...to je super. Ať žije amerika :-D
    • 21.6.2009  19:49
    Hanyou
    (hodnocení, komentáře)
    Ať mír dál zůstává s touto krajinou....ale hlavně klídek.
    • 21.6.2009  19:48
    st.ranger
    (hodnocení, komentáře)
    2LastWalk: To je nějaká obdoba Nikdo není dokonalý, tam občas taky lidi zaperlí.
    • 21.6.2009  19:39
    LastWalk
    (hodnocení, komentáře)
    http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE&NR=1 video, které potvrzuje tvrzení Tonyho.cs o Američanech, jako o národu tupců :)
    • 21.6.2009  19:37
    VEVEXXXXX
    (hodnocení, komentáře)
    Tony.cs: Ok, asi jsem měl tvoje příspěvky detailnějc prozkoumat, v podstatě jsi nic, čímž bys ho odsuzoval nenapsal, ale celkově to na mě takovým dojmem působilo a o některých "pasážích" by se dalo spekulovat. Takže řekněme, že se ti za to nařknutí částečně omlouvám. Jinak, jsem se ti pokusil vysvětlit o čem je sbírání věcí a Jango, na kterého byl tvůj dotaz směřován mi dal za pravdu. Chyba v mojí vážnosti nebyla, to ty si nepoznal co je ironie a vyvolal tenhle (ne)spor:) A už bych to neřešil.
    • 21.6.2009  19:31
    st.ranger
    (hodnocení, komentáře)
    2byfo: Doufám, že to vezmeš ve srandě, když řeknu, že to je asi tím, že jsi z Brna.
    • 21.6.2009  19:25
    jojo33
    (hodnocení, komentáře)
    Hanyou : Na toto je Bay machr,vzdy si vie najst talentovaneho skladatela.Uz hudba z jednicky mala minimalne na oscarovu nominaciu...
    • 21.6.2009  19:19
    byfo
    (hodnocení, komentáře)
    mě to zas až tak tragicky jednoduchý nepřijde :)
    • 21.6.2009  19:18
    Hanyou
    (hodnocení, komentáře)
    jojo33: Score je zase výborný, já si úplně zamilovala skladbu The Fallen. :)
    • 21.6.2009  19:17
    Tony.cs
    (hodnocení, komentáře)
    bingo. Konečně se mi dostalo odpovědi. BTW a jak víte, že já to nemyslím ironicky. Těžko se to poznává, když dotyčnému nevidíme do ksichtu. Naopak smrtelně vážně se do mě pustil VEVEXXXXXX , který překroutil cokoli jsem řekl v urážky a odsuzování. Za to má bonusy. Tímhle si jen krátím volnou chvíli. netušil jsem, že abych se něco dozvěděl, budu tu muset číst tolik oklik. No nic. Díky, že jsem si tu neděli alespoň trošku zpestřil a teď se vraťte zpět ke svým fanatickým a nudným životům! (ironie nebo ne? Kdo to pozná, kdo to ví?)
    • 21.6.2009  19:14
    jojo33
    (hodnocení, komentáře)
    Bohvie,ako dopadla hudobna stranka filmu...Kto videl resp.pocul,mohol by sa podelit,ci pribudlo nieco nove,alebo po starom.
    • 21.6.2009  19:07
    st.ranger
    (hodnocení, komentáře)
    Je to ale tragicky jednoduché http://www.transformersmovie.com/intl/uk/showdown/uk/
    • 21.6.2009  19:00
    jojo33
    (hodnocení, komentáře)
    Me too...na poprve.
    • 21.6.2009  19:00
    VEVEXXXXX
    (hodnocení, komentáře)
    Chce to dělat ty speciální střely a pak nemá šanci :D
    • 21.6.2009  18:59
    Kryton
    (hodnocení, komentáře)
    Ja to měl napoprvý :D