Reklama

Reklama

Jacko Argyle zemřel ve vězení poté, co byl usvědčen z vraždy nevlastní matky. Dr. Arthur Calgary prokáže, že Jacko byl v době vraždy s ním a byl tedy nevinný. (Viasat)

Recenze (30)

jarvis 

všechny recenze uživatele

Marplová má pro mě osobně jednu velkou nevýhodu- ať už jde o příběh sebelepší, v hlavní představitelce pořád vidím tu příšernou jeptišku z Padlých žen:(. a neodpustím si ještě komentář k zdejším komentářům (teda jednomu): proboha, ženská, používej slovo SPOILER!!! zrovna u detektivky je to opravdu na místě ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miesto činu je klasicky od sveta odrezané vodou a vrah je vždy prítomný na mieste. Všetci sú podozriví, ja by som asi našiel motív aj dôkaz na každého. No len jeden je vrah a pri klasickom záverečnom posedení pri káve sa to dozvieme. Tento diel premyslenosťou a podaním na Poirota nemá, záverečná reč a odhalenie je na môj vkus príliš bleskové. ()

Reklama

fruitbueno 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na můj vkus je tato Marplová moc utahaná a taková načančaná přesně v místech, kde bych volánky a krucánky a odbočky a jiné cancy nečekala, nechtěla a hlavně: kde nejsou funkční. Největším plusem příběhů ACH je jejich kompaktnost, taková soudržnost a slepenost. Tady se tím trestuhodně plýtvá. Škoda, protože adaptaci dominují skvělé herecké výkony a, jak jinak, bezchybný scénář. ()

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upozorňuji ty, kteří film neviděl, ať můj comment raději nečtou, neboť je v něm spoiler!!!!!Do komentáře k jednomu ze svých oblíbených filmů (o Horatiu Hornblowerovi) jsem napsala, že mě fascinuje vztah zatraceně přitažlivého mladého muže a stárnoucí ženy...Tak proč mi tady přišel spíše nechutný? Mohlo to být tím, že mladý muž nebyl přitažlivý a zatraceně už vůbec ne. Či tím, že ona měla do krasavice (byť stárnoucí) taky docela daleko... Ale pravděpodobně to bude tím, že v příběhu skloubili motiv ochraňující matky s motivem milující ženy a ten já dohromady nechápu a nemám ráda. Takže proto jen ty tři hvězdy, byť tento díl považuji rozhodně za lepší než např. taková Sittafordská záhada nebo Mrtvola v knihovně. ()

Šandík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušně natočená detektivka, které opět herecky kraluje Geraldine McEwan. Hospodyně v podání Alison Steadman mi ovšem přišla typově špatně obsazená. Zároveň mi připadají příliš zdůrazněná a tudíž podezřelá ta jednotlivá obvinění, která ve filmu padnou. Člověku pak až příliš brzy dojde, kdo je ve skutečnosti vrah a pak si už jen tipuje, zda-li se trefil nebo nikoli. Jinak to ale bylo slušné psycho, zvlášť pasáže s Juliet Stevenson, která místy vypadala, že ráno stejně tak jako tak skočí do jezera nebo pod vlak. Dr Arthur Calgary v podání Philipa Duranta velmi roztomilý... Celkový dolem: 80% Zajímavé komentáře: Agatha, crozet ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama