Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou je dvacetiletý Iliac, který pracuje v masážním salonu. Je tak trochu outsider a všimne si ho spisovatel Herbert, který je mírně hrubý, materiálně orientovaný člověk a chce za své peníze více, než může žádat. Iliacova přítelkyně žije v Japonsku, právě se vrátila a vyžaduje od něj také sex. Chlapec se má ovšem okamžitě vrátit domů a nabalzamovat tělo svého mrtvého otce. Scény explicitního sexu a pohřebních rituálů zintenzivňují prožívání protikladných požadavků, které ovlivňují život mladého maséra, vždy svědomitě plnícího své povinnosti. (frings)

(více)

Recenze (3)

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Amatérsky natočený film, ozvučeno naprosto příšerně, do toho mi ujížděly titulky, takže bylo někdy těžké vysledovat, kdo co řekl....Přesto to na mě silně zapůsobilo. Poznat zákulisí homosexuální masážní boudy (nazvat to salonem je dost nadnesené...viď Martine) a zároveň i nahlédnutí do Filipínských reálií bylo hodně zajímavé a přes všechny nedostatky mi tento film uvízl v hlavě (na rozdíl od mnoha dalších). ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Filipínský film, který nás zavede do reálií obyčejných lidí, kteří musí vyjít s málem a postavený na dvou protikladech (smrt a masážní rozkoš). Dílko sice nemá moc děje a viděl jsem z této země už i lepší, ale přesto sdělí mnohé, potěší a donutí k zamyšlení … ()

Reklama

Reklama