Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Animované filmy od Nicka Parka a britského Aardman Studia jsou pro mne léty prověřenou záležitostí a známkou nejvyšší kvality, s Ovečkou Shaun je tomu nejinak... A ono (typicky britsky staromilsky zavilé) lpění na tradiční ruční plastelínové animaci je navíc skutečně nejoriginálnějším copyrightem... Tohle by byly večerníčky na ČT... Dodatek: A ono taky že jóóó... :-) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Absolutne genialni zalezitost. K dnesnimu dni ctyricet cca 7 minutovejch epizod a ani jedna neni slaba, samozrejme ne uplne vsechny jsou dokonaly, ale pod nadprumer nespadne zadna, v kazdym dile je nejaka zajimava zapletka a spousta vtipku na zasmani. Navic na plastelinu se desne prijemne kouka a sestava hlavnich hrdinu nema chybu. K tomu si pripoctete paradni, i kdyz misty zbytecne se opakujici hudbu a mame tu jeden z nejlepsich animovanejch serialu. ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele

100% beeeeeee °°b Jelikož jsem viděl jen 1. serii, tj. prvních 20 dílů, mohu o nich krátce poreferovat. //// 1.díl Off.the.baa! - ovce hrají fotbal s hlávkou zelí, klidný průběh narušují prasata, která na hlávku dostala chuť //// 2. Bathtime - nadchází čas koupele, jenže došla teplá voda //// 3. Shape.up.with.Shaun - jedna ovečka nám moc přibrala a Shaun jí musí dostat zpátky do formy //// 4. Timmy.in.a.tizzy - boj o hračku pro malou ovečku //// 5. Scrumping - boj o jablka Ovce vs. Prasátka //// 6. Still.life - umělecké ovce nám něco namalují //// 7. Mower.mouth - nenažraný kozel //// 8. Take.away - ovce kupují pizzu //// 9. The bull - Shaun jako toreador //// 10. Saturday.night.Shaun - ovčí diskotéka ve stodole //// 11. The kite - přiletěl drak //// 12. Little.sheep.of.horrors - hororový díl //// 13. Buzz.off.bees - zabijácké včely útočí //// 14. Fleeced - je čas stříhat vlnu! //// 15. Shaun.shoots.the.sheep - Shaun fotografem //// 16. Big.top.Timmy - přijel cirkus a ztratila se nám jedna ovečka //// 17. Fetchin - farmář odjel a ovce nám zdivočely //// 18. Mountains.out.of.molehills - protivný krtek //// 19. Whos.the.mummy - Shaun matkou :) //// 20. Things.that.go.bump - noc plná hrůz ()

Maryinka 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že podobné "pohádky" z plastelíny jsou jen pro děti. Některé možná ano, ale tahle určitě ne. Pobaví se u ní nejen děti, ale i celá rodina včetně otce s velice náročným smyslem pro humor (vlastní zkušenost). Kdo někdy viděl Ovečku Shaun, ten rozhodně nemůže říct, že to je průměrná blbina pro děti. Já moc pohádky nesleduji a obzvlášť proto jsem ráda, že jsem na tento skvost narazila. Každý díl naplněný maximem vtipu a legračních scének, při kterých se vůbec nemluví, za což jsem ráda, neboť dle mého názoru by to celkový dojem jen kazilo. Samotná ovečka, jakožto hlavní postava, je to nejroztomilejší stvoření, co jsem kdy viděla, a to dokazuje i fakt, že ji mám na pozadí svého PC. Tohle se tedy tvůrcům vážně povedlo. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

víceméně náhodou při přepínání odpoledních nicotných pořadů jsem narazil na jeden díl v rámci "Hřiště 7"... musel jsem to prostě hned hodit do vyhledávače, protože Shaun the sheep vypadala velmi slibně... kraťoučké, chytré, sympatické, vtipné. po chvíli závislost jako blázéééé ééé éé ééé bééé ééé ééé n100% ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)
  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)

Reklama

Reklama