Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (368)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Ardmanů prostě nápady nedojdou snad nikdy. Navíc plastelínovou animací jdou stále tak trochu proti proudu, ale když ona má svoje úžasné kouzlo a když si navíc představíte tu dřinu, co je za každým okýnkem filmu, tak je jasné, že ti, kdo se na tom podílí to dělají s naprostou láskou. A proto jejich příběhy mají srdce, jsou hravé a jako bonus v nich najdete neskutečné možství malých vychytávek (třeba tlustou ovci, jejíž vlna pohltí cokoliv, co do ní spadne a pak se z ní stává solidně vybavené vetešnictví, spolknutý CD přehrávač, koktejl u bazénu, ovce skládající rubikovu kostku při rabování stanu, nebo třeba když se ovcím dostane do ruky štětec a malířské plátno). Prostě u ovce Pižly (předpokládám, že je to ona) musí pookřát každá duše a je radost jí sledovat. Béééé! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Není to sice přímo Nick Park a není to Wallace a Gromit, ale jsou to staří dobří aardmanovští plastelíňáci v čele s nesmírně charismatickým a na vše připraveným ovčím (nebo vlastně beraním) skrčkem Shaunem. V těch několikaminutových dávkách, v jakých se tyhle příběhy z jedné zapadlé britské farmy servírují, je to jen velmi zřídka na "slabých" 80%, proto celému seriálu dávám procent devadesát. ()

lebowski 

všechny recenze uživatele

Poprve jsem viděl jeden díl v roce 2011 v kouzelné školce, teď mám všech 40 dílů a často koukám se svým synem, jeho to sice ještě moc nebaví, mě ale ano ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál nejen pro malé. V každém díle je několik fórků i pro dospělé, nejvíce se mi ale líbí, že se u toho společně smějeme celá rodina, včetně našeho tříletého syna. :-) Fakt super pokoukáníčko, už sháním dévédéčka. Tvůrci "plastelíňáků" Wallace a Gromita prostě nezklamali. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Aardman Animations opäť naplno svojim seriálovým "Ovčím" počinom boduje a hlavné je keď výborne zabáva. /95%/ ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Animované filmy od Nicka Parka a britského Aardman Studia jsou pro mne léty prověřenou záležitostí a známkou nejvyšší kvality, s Ovečkou Shaun je tomu nejinak... A ono (typicky britsky staromilsky zavilé) lpění na tradiční ruční plastelínové animaci je navíc skutečně nejoriginálnějším copyrightem... Tohle by byly večerníčky na ČT... Dodatek: A ono taky že jóóó... :-) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Vynalézavé ovce, vyčůranej (chudák) pes, prasata, která jsou prasata a pan domácí, který špatně vidí, důvěřuje psovi a často na to dojede…. Některé nápady jsou opravdu výborný a hlavně – každý příběh má jen cca 5 minut. Až to půjde jako Večerníček, určitě pozvednu sledovanost! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Absolutne genialni zalezitost. K dnesnimu dni ctyricet cca 7 minutovejch epizod a ani jedna neni slaba, samozrejme ne uplne vsechny jsou dokonaly, ale pod nadprumer nespadne zadna, v kazdym dile je nejaka zajimava zapletka a spousta vtipku na zasmani. Navic na plastelinu se desne prijemne kouka a sestava hlavnich hrdinu nema chybu. K tomu si pripoctete paradni, i kdyz misty zbytecne se opakujici hudbu a mame tu jeden z nejlepsich animovanejch serialu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Bééé!" Tak konečně se ovce zbavily své nudné image bečících lenochů. Ovečka Shaun totiž dokáže vše kolem sebe řádně rozpohybovat, a to fyzicky i mozkově, takže o vychytralé nápady i zábavu je řádně postaráno. Zejména mě zaujalo, jak ty ovce řádí, ale při kontrole vždy spolehlivě spí. Potvory. Takže, i když nejsem žádným ortodoxním fandou oživlé plastelíny, tak tohle beru. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Přestože se najde pár slabších dílů, jako celek je Ovečka Shaun neuvěřitelně svěží a originální alternativou pro české večerníčky (které jsou v současné době na odpis)... Nepamatuji si, že by se u nás někdy sešla celá rodinka pohromadě a chlámala se na celé kolo, jako tomu bylo právě u Ovečky Shaun... Bééééé ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Ta malá mrcha! Chudák farmář, chudák pes, to říkám na rovinu. Nicméně velmi kvalitní věc, co se pole zábavy pro děti týče. Dovede přivodit hlasité nezvladatelné záchvaty smíchu čtyřčlenné rodině s tímto věkovým rozložením: 42 let, 41 let, 18 let a 15 let. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

To se zase jednou Aardmani vytáhli. Večerníček pro všechny věkové kategorie. Kdo by si nezamiloval ovci fotbalistu, ovci toreadora, ovci trenéra, ovci svářeče, ovci kaskadéra, ovci DJ či ovci opraváře. Ovšem prase breakdancer, to je něco. :-) ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Tahle zábavná animovaná série je především dokladem smutného faktu, že špička animované tvorby momentálně vzniká úplně někde jinde a hlavně se nám čím dál víc vzdaluje. Obrovským plusem je celková lehkost a šmrnc seriálu daný humorem, který je dobře pochopitelný kdekoli ve světě. Svým způsobem geniální dílko jak z hlediska výtvarného pojetí, tak scénářem jednotlivých epizod. Celkový dojem: 95 %. Mladší "sestřička" pejska Gromita. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Po prvních pár minutách jsem si řekl, že mé kamarádce už asi definitivně hráblo, když mě donutila kouknout nato. Avšak byl jsem statečný a vydržel jsem se dívat dál (naštěstí). Skvělá zábava, ikdyž se toho tam moc nenamluví. Miluju to krásné protáhlé bééé. Dokonalé to samozřejmě není, ale hodnotím přesto 4*. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Kočka kráva by mi v hlavní roli možná udělala ještě větší radost, ale celkově je to prostě pěkné, vynalézavé a fajn. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nick Park, tvůrce seriálu, navrhl výtvarnou podobu ovcí. A pak už to jelo. Ač je celý proces tzv. stop-motion animace zatraceně časově náročný. Modelínové kousky se prodaly do televizí po celém světě a slaví mimořádný úspěch. Obrýlený farmář, hlídací pes, provokující trio prasátek, býk a stádo v čele se Shaun. Celé to má super atmosféru, kouzelný britský humor a nespočet nápadů, které divák sotva stíhá pobírat. Dětský obzvlášť. Moc fajn. Bééé. ()

Reklama

Reklama