Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sylvie Testud a Pascale Greggory v poetickém válečném dramatu ověnčeném Cenou Jeana Viga 2007. Netypický příběh balancující mezi fikcí a dokumentární rovinou je cleovečerním debutem Serge Bozona známého zatím především jako herce. Vlivné deníky jako Libération nebo levicový L´Humanité nešetřily chválou. (Letní filmová škola)

Recenze (3)

ste 

všechny recenze uživatele

Hudební vložky byly moc násilné a neopodstatněné, celý film ač nedlouhý byl nesmírně nudný, z postav vojáků jsme neměli možnost poznat kohokoliv blíže, motivy a jednání hlavní ženské postavy mi taky zůstaly utajeny. Možná jsem to nepochopila, ale byla to pro mě jen velká nuda. ()

Fanfán 

všechny recenze uživatele

Film docela zajímavej, hudební vložky docela komické, ale i ty dotvářeli všudepřítomnou pachuť války. Je to komorní snímkem, kterej je sice válečnej, ale samotnou válku v něm neuvidíte, což je dobře a nejspíš by na ní ani nebyli peníze - vadilo mi pár kiksů (kolejničky na jízdu kamerou, umělej sníh jenom na jednom koci - tady se teda sám se sebou přu jestli to nebyl spíš písek - no a pak pochybná hra světel) Jistojistě se vám na to vyplatí kouknout, když skousnete, že se koukáte na spíš nezávislej snímek, kterej se honosím tak objemným názvem ()

Reklama

Jakubisko

všechny recenze uživatele

LFŠ 2007 ... bohužel jsem neviděl celé, tak nehodnotím...ale možná škoda, protože film na mě působil příjemně a ty zajímavé hudební vložky byly prostě dokonalé...už kvůli nim bych snímek rád dokoukal :) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama