Reklama

Reklama

Černobílý den

Drama / Krátkometrážní
Česko, 2006, 33 min

Obsahy(1)

Hraný film o výhře člověka nad sebou samým. režie: J.Král, Soukromá SOŠUM (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +kvalitní příběh, slušná filmařina, spousta herců, dobrá audiovizuální stránka -mohlo (mělo) to být akčnější, možná mít rychlejší spád, někteří herci přehrávali/// Sice se nevyrovná televizním snímkům, ale jistá kvalita tady je. Navíc snímek sám o sobě za něco stojí. Asi by se dalo dost věcí vylepšit, občas jsem se v ději ztrácel, ale i tak je to slušné. Mimochodem hlavní dvojroli si zahrál Petr Vojnar, kterého jste mohli vidět v Expertech a nebo v Zahradníkovy./// Celkem 69%/// ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení -- není to samozřejmě žádné veledílo ale přeci jen si myslím, že na svůj rozpočet a podmínky je to solidní amatérský film. Má v sobě i nějaké to poselství......a navíc s podporou poměrně dobrého hudebního doprovodu vytváří skutečnou reálii dnešního života. ()

Reklama

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu si postupně zahrála téměř celá rodina Maudrova, jakožto blízcí režiséra Jakuba Krále. Konkrétně Viktor ztvárnil polušení, Aleš séfa pizzerie, Marcela matku a Kateřina narkomanku. (ČSFD)
  • V jedné z rolí se objevil i režisér Jakub Král. (ČSFD)

Reklama

Reklama