Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Takhle si Simon svůj vstup do vážené lékařské profese vskutku nepředstavoval. Věděl, že učení absolvováním lékařské fakulty tak zcela nekončí, že se ještě bude muset hodně snažit, než se bude moci samostatně etablovat ve slavné londýnské Harley Street. Ale že bude dělat někomu poskoka, že jej jeho první šéf bude doslova a do písmene vykořisťovat, to jej tedy nenapadlo. A kdyby jen to! Ještě je tu ta hrozná Wendy, kterou by tatíček s mamičkou tak rádi dostali pod čepec. Simon cítí, že jde do tuhého, že jej zachrání jen útěk. Co nejdřív a co nejdál. Někam, kam na něj vdavekchtivá Wendy ani při největší snaze nedosáhne. Na moře! A pokud možno na nákladní loď, kam nesmí vkročit ženská noha. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dirk Bogarde bol jednoznacne britsky Rokom Hadsnom, ovsem v 50. rokoch bol jeden z najpopularnejsich britskych hercov, a praveze vdaka filmom ako Doctor At Sea. Hoci pre mna nebol hlavnou hviezdou /Bogarde chcel dobyt Hollywood, coz sa mu nikdy nepodarilo/, hlavnou hviezdou bola pre mna suverenne genialna Brigitte Bardot /Le mepris 1963, La verite 1960/ - bola proste skvela, neskutocny herecky talent ma ta herecka. Kulisy na urovni, dialogy vyborne - lod som si maximalne uzil, reziser Ralph Thomas odviedol skutocne dobru pracu : 76 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná komedie z jedno lodi o jednom doktorovi a krásných ženách. Jsou zde celkem dobré gagy, jen jich po hříchu není moc. Nevím, čím to bylo, ale měl jsem pocit, že naivní BB vypadá lépe v černobílé, než v barvě, ale na kráse jí to přece jen zase tolik neubírá. Nenáročné, příjemné, snesitelné. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Začínající doktor, který prchá před vdavekchtivou dívkou a jejími rodiči na moře, je v podání Dirka Bogardea slaďouš k zulíbání, námořnická parta jedním slovem skvělá a Brigitte Bardotové to i s tmavými vlasy ohromně sekne, šibalství v jejích očí je nepřehlédnutelné.. U mě spokojenost, nasmála jsem se dosyta, komedie dle mého gusta.. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dirk mě nezklame nikdy, ale tohle plácání na moři Britové v 50´s a v 60´s trochu přeháněli a dát JRJ roli opilce, to mi trochu vadí. Bardotka prakticky nepoznatelná, už se ale její přednosti rýsují (postava na minus dvojky, ale poprsí trojky). První mnou zhlédnutý díl, šanci tomu dáme, ale s novým dabingem to nestojí za moc. Jan Vondráček na DB docela dobře, ale Maryška se na hřmotného britského Wericha naprosto nehodí. ()

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době něco, co mě v televizi skutečně rozesmálo. Velice příjemný doktorsko - námořnický humor nás zavádí na loď, kde má jedinou lékařskou praxi vykonávat mladý, nepříliš zkušený doktor... Mnoho jsem od této komedie nečekala a o to víc jsem dostala. Opravdu hodně milé překvapení, ráda se podívám znovu. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama