Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři nejlepší přítelkyně právě dokončily první ročník univerzity a připravují se na léto plné vzrušení. Bridget (Blake Lively) odjíždí do Turecka kvůli archeologickým vykopávkám. Carmen (America Ferrera) má plné ruce tvůrčí práce díky letnímu představení ve Vermontu. Lena (Alexis Bledel) potkává novou i starou lásku ve škole designu na Rhode Islandu. A uprostřed New Yorku dělá Tibby (Amber Tamblyn) pokroky ve svém vztahu s Brianem. Láska, smích, slzy a jedny putovní džíny udržují pevné pouto mezi dívkami, ačkoliv jsou od sebe vzdáleny na míle daleko. Druhý film podle bestseleru Ann Brashare vám padne jako ulitý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (73)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Príbehovo podobná jednotke,tak aj komentár je skoro ten istí.K tomu pekná Grécka krajina a strata rifiel "zamrzí". Tak ani dvojke nemám čo vytknúť,dej ubieha pomaly,prijemne.Príbeh o priateľstve,lásky a príbehov čo ponúka sam život.Z solídnymi hereckými výkonmi protagonistov.Keď si chcete pozrieť ľahkú komédiu,bez zložitých zápletok tak si pozrite tuto. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že druhý díl byl příběhem o něco lepší než jednička, na 4 hvězdičky to ale i tak nemá. A to i přesto, že hlavní čtyřka hereček se zdála také hrát o něco lépe než předtím. Hodnotila bych to jako docela dobrý film pro holky, ne však pro opačné pohlaví :-) ~(3,3)~ ()

Reklama

delaware 

všechny recenze uživatele

Ještě o kapku lepší než jednička. Živější, barevnější. Obdivuju režisérku a snad i více scénáristku, protože vměstnat tři knižní díly do jednoho filmu bez toho, aby divákovi chyběly souvislosti, se jim povedlo znamenitě. Sesterstvo je moje dlouhodobá srdcovka, proto 5 hvězd. A taky za fantastické hlavní představitelky, zvláště pak za talent Amber Tamblyn a vlasy Blake Lively... ^^ ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Upřímně chtěl bych si přečíst knihu. Protože něco tak blbého jsem na plátně už velmi dlouho neviděl. Otřesným sentimentem to začíná, malebnými scenériemi jak z reklamy na Niveu to pokračuje a velkohubými prology a epilogy s prapodivnou hloubkou to konče. Do toho přičtěte trapný příběh o kalhotách, nezáživné hlavní hrdinky, láska, tuna klišé, slzičky a máme z toho luxusní gulášek pro náctileté pupínky. Bavil jsem se jako již dlouho ne. Romantika ano, ale toto už je skutečně neúnosné. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem viděl nějaký ten pátek zpátky při jakési 'náladě' pro tenhle typ filmu (ta přichází tak jednou za půl roku). A dalo se to ustát. O dvojce nemůžu říct totéž. Jedinými klady jsou hezké tvářičky Alexis Bledel, Blake Lively a Amber Tamblyn, milým překvapením pak Kyle "special agent Dale Cooper " MacLachlan. Toť vlastně vše. Tam, kde v jedničce relativně fungovaly jednotlivé příběhy dívek, tady není nic. Film je natahován, jak to jen jde - viz nudné pasáže Shakespearovy hry a ukázka 'hereckého umu' Carmen. Všechny ty jejich rádoby dospělé problémy jsou hrozně vyumělkované a nechutně přecpané patosem a americkými kecy o tom, že člověk musí poslouchat své srdce. Fuj! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Závěrečná scéna, kde dívky skočí z útesu do moře, byla přidána na žádost Amber, Americy a Blake. V Řecku viděly 2 teenagery skákat z útesu, ty je přesvědčily, aby to taky zkusily. Dívky následně požádaly režiséra, jestli se by se takováto scéna nemohla objevit i ve filmu. (HappySmile)
  • Bridget (Blake Lively) chodí na Brownovu univerzitu, Serena van der Woodsen, kterou ztvárnila Blake Lively v seriálu Super drbna (od r. 2007) také uvažuje o studiu na této škole. (Aknah)
  • Bridget (Blake Lively) odjíždí na Brownovu univerzitu a Lena (Alexis Bledel) chodí na Rhode Islandskou školu umění. Ve skutečnosti se obě instituce nacházejí ve stejné ulici ve městě Providence na Rhode Islandu. (Aknah)

Reklama

Reklama