Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři nejlepší přítelkyně právě dokončily první ročník univerzity a připravují se na léto plné vzrušení. Bridget (Blake Lively) odjíždí do Turecka kvůli archeologickým vykopávkám. Carmen (America Ferrera) má plné ruce tvůrčí práce díky letnímu představení ve Vermontu. Lena (Alexis Bledel) potkává novou i starou lásku ve škole designu na Rhode Islandu. A uprostřed New Yorku dělá Tibby (Amber Tamblyn) pokroky ve svém vztahu s Brianem. Láska, smích, slzy a jedny putovní džíny udržují pevné pouto mezi dívkami, ačkoliv jsou od sebe vzdáleny na míle daleko. Druhý film podle bestseleru Ann Brashare vám padne jako ulitý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (73)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $27miliónovTržby USA $44,089,964Tržby Celosvetovo $44,352,417Tržby za predaj DVD v USA $14,509,836 //počet predaných kusov 934,176║ Z tohto žánrového súdka jedna z tých príjemných a pozerateľných vecí, Grécke prostredie opäť očarilo. /70%/ ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Štvorica (herecky) nevýrazných hlavných hrdiniek, ich dojemné nefalšované kamarátstvo, ktoré utužujú putovné šťastné nohavice a "neobyčajné" životné príbehy. WTF? 1* za to že som pochopil, že s Americou Ferrera sa v Škaredej Betty maskéri moc nenatrápili a za to, že obrázky na tomto dvd sa hýbali... ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Strávit dvě hodiny s téměř čistě holčičím filmem asi nebyl právě nejlepší nápad, ale nakonec to ani nedopadlo tak zle, jak jsem se obával. Je pravda, že mi chvilku trvalo, než jsem se v jednotlivých postavách zorientoval, ale nakonec se mi to úspěšně povedlo a dokonce jsem tomuto filmu přišel i docela na chuť. Samozřejmě není to nějaký film, který bych já osobně považoval za nějaké mimořádné nadprůměrné dílo, to ani náhodou, ale na rozjezd dne, když se dopoledne probudíte a chcete se podívat na něco, co vás probere, to myslím docela solidně zafungovalo. A to podotýkám, že i bez znalosti prvního dílu, čemuž jsem pochopitelně rád. Nějakým zvláštním nápadem tedy tenhle snímek neoplývá, ale důležité je, že ten nápad funguje, film je totiž o čtyřech holkách, přičemž každá z nich je někde jinde a pracuje na něčem jiném, jedna hraje divadlo, druhá se věnuje archeologickým vykopávkám, třetí pracuje ve videopůjčovně a čtvrtá absolvuje studium malířství na umělecké škole. Čtyři různé směry, kterými se hlavní hrdinky ubraly, tak daly tvůrcům šanci na docela příjemné změny prostředí, takže než jsem se jako divák stihl začít nudit u jednoho příběhu, tak mě střih přenesl do života další hrdinky, takže v tomhle je výhoda filmu a docela dobře to funguje. Jako mírný nadprůměr je tohle docela příjemný film, a proto dávám tři hvězdy. ()

Brandon 

všechny recenze uživatele

Být čtrnácti, patnáctiletá žába, tak si tohle sesterstvo kočičí pracky, emmm, putovních kalhot docela užívám. Špatné to rozhodně nebylo, ale tak trošku jiná dimenze, sféra. Ale jo, zajímavé rozšiřování obzorů, jen se to těžce hodnotí. P.S. Uau, při Dionýsovi, Blake "Laře Croft" Lively to děsně seklo a Řecko, Santorini, Egejské moře a sněhobílá architektura v kombinaci s modrou bylo skvostné. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Upřímně chtěl bych si přečíst knihu. Protože něco tak blbého jsem na plátně už velmi dlouho neviděl. Otřesným sentimentem to začíná, malebnými scenériemi jak z reklamy na Niveu to pokračuje a velkohubými prology a epilogy s prapodivnou hloubkou to konče. Do toho přičtěte trapný příběh o kalhotách, nezáživné hlavní hrdinky, láska, tuna klišé, slzičky a máme z toho luxusní gulášek pro náctileté pupínky. Bavil jsem se jako již dlouho ne. Romantika ano, ale toto už je skutečně neúnosné. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Bridget (Blake Lively) chodí na Brownovu univerzitu, Serena van der Woodsen, kterou ztvárnila Blake Lively v seriálu Super drbna (od r. 2007) také uvažuje o studiu na této škole. (Aknah)
  • Bridget (Blake Lively) odjíždí na Brownovu univerzitu a Lena (Alexis Bledel) chodí na Rhode Islandskou školu umění. Ve skutečnosti se obě instituce nacházejí ve stejné ulici ve městě Providence na Rhode Islandu. (Aknah)
  • Bridgetina otce hraje Ernie Lively, opravdový otec herečky Blake Lively. (HappySmile)

Reklama

Reklama