Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři nejlepší přítelkyně právě dokončily první ročník univerzity a připravují se na léto plné vzrušení. Bridget (Blake Lively) odjíždí do Turecka kvůli archeologickým vykopávkám. Carmen (America Ferrera) má plné ruce tvůrčí práce díky letnímu představení ve Vermontu. Lena (Alexis Bledel) potkává novou i starou lásku ve škole designu na Rhode Islandu. A uprostřed New Yorku dělá Tibby (Amber Tamblyn) pokroky ve svém vztahu s Brianem. Láska, smích, slzy a jedny putovní džíny udržují pevné pouto mezi dívkami, ačkoliv jsou od sebe vzdáleny na míle daleko. Druhý film podle bestseleru Ann Brashare vám padne jako ulitý. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $27miliónovTržby USA $44,089,964Tržby Celosvetovo $44,352,417Tržby za predaj DVD v USA $14,509,836 //počet predaných kusov 934,176║ Z tohto žánrového súdka jedna z tých príjemných a pozerateľných vecí, Grécke prostredie opäť očarilo. /70%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rachel Portman: 1. Rock & Roll Eric Hutchinson ,2. Together Michelle Branch ,3. Sunset Man James Otto ,4. No One's Aware Jack Savoretti ,5. Warm Whispers Missy Higgins ,6. Friday Night Craig David ,7. Sister Rosetta (Capture) Noisettes ,8. 5 times out of 100 Hot Hot Heat ,9. Girls Just Want To Cyndi Lauper ,10. You Are Mine Mute Math ,11. Strange & Beautiful Aqualung , ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Pohodový snímek. Není ani tak přemrštěle sladké a patetické jako u ostatních filmů tohoto žánru made in USA, takže opravdu klouzavě schůdné :) Friendship 4ever, right? ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Upřímně chtěl bych si přečíst knihu. Protože něco tak blbého jsem na plátně už velmi dlouho neviděl. Otřesným sentimentem to začíná, malebnými scenériemi jak z reklamy na Niveu to pokračuje a velkohubými prology a epilogy s prapodivnou hloubkou to konče. Do toho přičtěte trapný příběh o kalhotách, nezáživné hlavní hrdinky, láska, tuna klišé, slzičky a máme z toho luxusní gulášek pro náctileté pupínky. Bavil jsem se jako již dlouho ne. Romantika ano, ale toto už je skutečně neúnosné. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy pro dívky (tohle a jednička) a filmy pro dívky (Stmívání). Ty prvně zmíněné mám celkem rád, těm druhým nějak nemůžu přijít na chuť. A právě proto ty první filmy vždy trochu nadhodnotím, aby bylo jasno, že to nespadá do té druhé kategorie. Navíc potěší přítomnost Kyla MacLachlana. Z 3.5 * se rázem stanou 4. A přiznávám se, je to z části i kvůli Alexis, jenže já pro ni mám obrovskou slabost... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Strávit dvě hodiny s téměř čistě holčičím filmem asi nebyl právě nejlepší nápad, ale nakonec to ani nedopadlo tak zle, jak jsem se obával. Je pravda, že mi chvilku trvalo, než jsem se v jednotlivých postavách zorientoval, ale nakonec se mi to úspěšně povedlo a dokonce jsem tomuto filmu přišel i docela na chuť. Samozřejmě není to nějaký film, který bych já osobně považoval za nějaké mimořádné nadprůměrné dílo, to ani náhodou, ale na rozjezd dne, když se dopoledne probudíte a chcete se podívat na něco, co vás probere, to myslím docela solidně zafungovalo. A to podotýkám, že i bez znalosti prvního dílu, čemuž jsem pochopitelně rád. Nějakým zvláštním nápadem tedy tenhle snímek neoplývá, ale důležité je, že ten nápad funguje, film je totiž o čtyřech holkách, přičemž každá z nich je někde jinde a pracuje na něčem jiném, jedna hraje divadlo, druhá se věnuje archeologickým vykopávkám, třetí pracuje ve videopůjčovně a čtvrtá absolvuje studium malířství na umělecké škole. Čtyři různé směry, kterými se hlavní hrdinky ubraly, tak daly tvůrcům šanci na docela příjemné změny prostředí, takže než jsem se jako divák stihl začít nudit u jednoho příběhu, tak mě střih přenesl do života další hrdinky, takže v tomhle je výhoda filmu a docela dobře to funguje. Jako mírný nadprůměr je tohle docela příjemný film, a proto dávám tři hvězdy. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Světe div se, líbilo se mi to dokonce o něco víc než 1 zfilmovaný díl. Příběhy se podle mě vyrovnali, takže jsem neměla moc prostoru se nudit. 4* ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Perfektní ztvárnění a vystihnutí pocitů na podruhé... Pohodový filmeček s krásným příběhem a nezapomenutelnou atmosférou. Tibby jako vždy originální, Carmen je svá, Lena svéráznější a Bridget nesmírně nadaná. Musím říct, že ty tři roky jsou na těch holkách znát, všem to moc sluší a jsou takové vyzrálejší, což je realita i vlastně cíl režisérky. Sice je pravda, že mám pro Alexis Bledel slabost jako pro Gilmorku, ale nejvíc mi tady sedla America Ferrera, která hrozně prokoukla a zkrásněla. Amber Tamblyn jako Tibby zahrála skvělý pokus o zázrak, to sem se zase nasmála :) Ale tentokrát měla každá dívka dojemnější příběh, Tibby měla problém nejen s těhotenstvím, ale s příjmutím toho, že někoho opravdu miluje, Lena si musela přiznat, že na Kostase jen tak nezapomene, Bridget konečně poznala svou babičku a příběh její zemřelé matky a v neposlední řadě Carmen - nový přírustek do rodiny, nová láska i domov.... a hlavně v sobě našla talent ! Doprovázená hudba velmi sedla příběhu a přirozené herecké výkony jen utvrdily kouzlo okamžiku. Že jedna pro druhou udělají vše, je znát, hlavně u porodu, ke kterému běží nejlepší kamarádka, je to prostě nepopsatelně úžasný ! Já neříkám, že tady je vše reálné, ale to přátelství, to je něco tak hezkého, že si někdy řikám, proč to takhle není pořád... asi sem naivní, ale přátelství a rodina je to nejdůležitější v životě, když opomíjím zdraví... a to je tady jasně zdůrazněno.. asi proto pro mě vyzněl film celkově dojemně a dokonale. Asi mi je příběh a život Carmen nejbližší, sice se neztotožňuju s odchodem otce a tak, ale je mi taková nejsympatičtějí... Jinak musím dodat, že je taky úžasný, jak má každá svůj styl a povahu a to se hlavně odráží na oblečení... Tibby - odvážná, Lena - romantická, Bridget - sportovní a Carmen je prostě Carmen, čiší radostí, svéhlavostí a vypadá vždycky úžasně. Konec je obrovská úleva, když sleduju skok do moře, kterej je naprosto spontánní... Je ale pravda, že nejedou podle knížky, jelikož kalhoty se ztratí až v posledním díle, ale asi nechtěly natáčet všechny čtyři díly, do třetice všeho dobrého, bych to klidně brala, i s odkladem let. Rozhodně si to nenechám ujít, protože já ty holky žeru !!! :) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že druhý díl byl příběhem o něco lepší než jednička, na 4 hvězdičky to ale i tak nemá. A to i přesto, že hlavní čtyřka hereček se zdála také hrát o něco lépe než předtím. Hodnotila bych to jako docela dobrý film pro holky, ne však pro opačné pohlaví :-) ~(3,3)~ ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Štvorica (herecky) nevýrazných hlavných hrdiniek, ich dojemné nefalšované kamarátstvo, ktoré utužujú putovné šťastné nohavice a "neobyčajné" životné príbehy. WTF? 1* za to že som pochopil, že s Americou Ferrera sa v Škaredej Betty maskéri moc nenatrápili a za to, že obrázky na tomto dvd sa hýbali... ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem viděl nějaký ten pátek zpátky při jakési 'náladě' pro tenhle typ filmu (ta přichází tak jednou za půl roku). A dalo se to ustát. O dvojce nemůžu říct totéž. Jedinými klady jsou hezké tvářičky Alexis Bledel, Blake Lively a Amber Tamblyn, milým překvapením pak Kyle "special agent Dale Cooper " MacLachlan. Toť vlastně vše. Tam, kde v jedničce relativně fungovaly jednotlivé příběhy dívek, tady není nic. Film je natahován, jak to jen jde - viz nudné pasáže Shakespearovy hry a ukázka 'hereckého umu' Carmen. Všechny ty jejich rádoby dospělé problémy jsou hrozně vyumělkované a nechutně přecpané patosem a americkými kecy o tom, že člověk musí poslouchat své srdce. Fuj! ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Bylo sice nečekaně příjemné setkat se znovu s Tibby, Bridget, Carmen a Lenou, bohužel jim tentokrát tvůrci nedokázali nabídnout dostatečně zajímavé příběhy. Jedinou výjimkou je Bridget, která si vynahradila promarněnou šanci z jedničky jednoznačně nejlepším a pocitově nejsilnějším příběhem, který mě, částečně z osobních důvodů, oslovil mnohem víc než všechny ostatní. Ty totiž nebyly ničím jiným než banálními a téměř "harlekýnsky" jalovými historkami, postrádajícími sebemenší stopu originálity nebo čehokoli, co by se dalo označit jako zajímavé. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Mánie druhých dílů slavnějších filmů, kdy se točí přímo na video s no-name herci a štábem, pokračuje. Podle knih Ann Brasharesové zde máme nový prázdninový příběh čtveřice dívek, jimž překvapivě padnou všem dokonale jedny rifle. Jedna z nich jede do Hollywoodu na herecký kurs, druhá se vydává hledat babičku, další prožívá první lásku, a ta poslední letí do Řecka na pohřeb dědečka, ale seznámí se s krásným mladým Řekem. A zde, v nádheře ostrova Santorini, se holky zase všechny sejdou, aby zjistily, že nějaké kalhoty - a dokonce ani hezcí kluci - nejsou potřeba, hlavně když jim vydrží dívčí přátelství. Podobně nasládle, jak zní příběh, vyznívá i samotný film. Což nemusí být na škodu pro ty, kteří podobné typy filmů mají rádi. Santorini je skutečně efektní kulisou se svými bíle natřenými domky s modrými dveřmi a výhledy na tmavě modré moře, je léto a kamarádství dívek nečeří žádné větší dramatické či psychologické problémy, jež by je krutě prověřilo. Zkrátka prázdninový příběh pro holky, který neurazí, může potěšit a žádné větší ambice si ani neklade. Disk načíná protipirát, trailer na Blu-Ray, a z bonusů se dozvíme, jak si všichni natáčení užili (bodejť by ne). Přesvědčí nás o tom dokument o natáčení na Santorini (4:25), a dokonce i vystřižené scény s úvodem režisérky (8:30) či nepovedené scény (4:05) - všechny bonusy mají CZ titulky. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně na úrovni jedničky. Oddychová komedie s dramatickými prvky, která rozvíjí zápletky z prvního dílu a co víc, nepůsobí to jako nastavovaná kaše, ale jako opravdu přímé pokračování. Tentokrát mi ale všechny 4 zápletky přišly rovnocenné a bavily mě. Třetí díl bych klidně uvítal, klidně i bez kalhot (bez dvojsmyslu). ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Príbehovo podobná jednotke,tak aj komentár je skoro ten istí.K tomu pekná Grécka krajina a strata rifiel "zamrzí". Tak ani dvojke nemám čo vytknúť,dej ubieha pomaly,prijemne.Príbeh o priateľstve,lásky a príbehov čo ponúka sam život.Z solídnymi hereckými výkonmi protagonistov.Keď si chcete pozrieť ľahkú komédiu,bez zložitých zápletok tak si pozrite tuto. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Je to pre ženy, a preto sa mi to až tak nepáčilo...ale Blake Lively je vážne kosť...ale neviem o čom to bolo ()

Reklama

Reklama