Reklama

Reklama

Jako vzteklí psi

  • USA The Walker
Trailer

Obsahy(1)

Carter Page (Woody Harrelson) je okúzľujúci bohém. Náplňou jeho práce je robiť spoločníka, opatrovníka a dôverníka starším, dobre situovaným, dámam. Tieto rozmaznané paničky bývajú vydaté za najsilnejších mužov Ameriky. Keď sú ich manželia zaneprázdnení plnením si pracovných povinností prichádza na scénu Carter. Jeho lojalita je však podrobená skúške, keď žena jeho najdrahšieho priateľa sa ocitne na okraji škandálu, ktorý môže poškodiť jej reputáciu a manželovu kariéru. Ponúkne jej ochranu, skryje kompromitujúci dôkaz a stane sa pri vyšetrovaní hlavným podozrivým. Náhle sa z dobre situovaného muža stáva zločinec, naháňaný políciou. Nič iné mu nezostáva, len nájsť skutočného vinníka a očistiť svoje meno. (jojoping)

(více)

Recenze (24)

larelay 

všechny recenze uživatele

Herecky zvladnute dokonale, scenar trosku hapruje, ale atmosferu to urcite ma. Bolo prijemne sa pozerat na Woodyho, ako bravurne sa postavil k svojej roli, uplne som mu to uverila. Pozor, urcite nie film pre ludi, ktori cakaju akciu, je to naozaj drama ako vysita. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Woody si nasadil tupé, narazil Němčoura a šel čmuchat mezi selánku vysoké politiky, hrát karty s paničkami a mimochodem se zapletl do jedné vraždy. Pokud někdo miluje zbytečné filmy s oblíbenými herci. Tenhle kousek se 4 procentním bývalým Takovým normálním zabijákem by ho určitě neměl minout. Dvě hvěždy jako když vyšije. 40% ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

přehršle dialogů je největším a prakticky jediným kamenem úrazu, jinak jde o celkem slušný snímek se skvělým!! harrelsonem, ostatní v jeho stínu však rovněž nehrají špatně, takže to i díky příjemné stopáži nakonec hezky uteče a za pár dnů na sebe stejně tak příjemně nechá zvolna zapomenout... průměrných 60% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Woody Harrelson v zajímavé, netradiční roli. CITÁT - Sedmdesátá léta byla nejasná dekáda............ Příběh je stavěný na dialogu s kriminální zápletkou. A asi tak v půlce mě to přestávalo bavit. CITÁT - Je to kultura pomsty........... Scéna ve 36 minutě kdy se kamera točí okolo sedících a debatujících lidí by mohla být lepší, kdyby neobsahovala velké množství střihů - což je velká škoda. Průměrný snímek, který už nikdy neuvidím. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je jedna velká utahaná, dlouhá nuda v hlavní roli s bohužel nudným (jinak skvělým) Woodym Harrelsonem, kterému tahle role vůbec, ale vůbec nepasovala a řekla bych, že ani neprospěla. Až přespříliš dlouhé dialogy, u kterých ztrácíte soustředění a spousta uspávacích scén, které nikam nevedou. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Celý ten film je hodně podivný. Když se člověku povede to do dvaceti minut nevypnout a zvyknout na tu divnou atmosféru a rozevlátého Woodyho, začne se prokousávat do příběhu. V podstatě o nic nejde, jen obyčejné zákulisní mocenské a kabinetní bojůvky, ale způsob vyprávění činí tento snímek rozhodně zvláštním, ne-li vyjímečným. Není zábavný, ale je prostě jiný. A Harrelson do toho dal všecko. I hudba je skvělá, má to prostě styl. I přes mírnou nudivost. 70% ()

venison 

všechny recenze uživatele

Trošku slabší příběh s kvalitními herci.. Vražda na pozadí politického pletichaření.. Tuctová detektivka.. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Lehká ukázka toho, jak to probíhá v zákulisí vyšší společnosti a vysoké politiky. Harrelson je bravurní a Bacall jako moje oblíbená herečka, která tu bohužel s námi již není - celých 89 let svého života podle mě prožila na maximum a její hereckou dráhu sleduji již déle než 10 let. Její herecké počátky jsou skvělé jako její závěrečné, kdy jako starší dáma odváděla vynikající výkony a oslňovala všechny kolem :) Tento film má pomalejší tempo a celé je to prošpikováno drby, kdy hlavní představitel stál, dá se říct, v dění všeho :) Můj názor je, že neměl vůbec vlézt do toho bytu, kde již ležel mrtvý "známý". Asi nikdy nepochopím, proč se tam opravdu vrátil... ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se nepodařilo udržet napětí během celého příběhu. V této podobě vyznívá až příliš plytce a nezachrání ho ani výborné herecké výkony. Obzvláště pak Woodyho Harrelsona. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Atmosféra, dialogy a Woody Harrelson, toť taháky filmu. Pro někoho málo, pro někoho ještě míň. Film má svoje kouzlo, ale nedokáže diváka připoutat k sedadlu. Ale ke shlédnutí bych to přesto doporučil. 55% = 3/5 ()

Pavlík 

všechny recenze uživatele

29. 11. 2010 (331.); Carter Page III se ze složité situace dostal bravůrně i když mu situaci Lynn Lockner dost zkomplikovala ()

Drc 

všechny recenze uživatele

Vydržet prvních 20 minut tohoto filmu je úkol pro filmového masochistu, který se vyžívá v dialozích o ničem z prostředí společenské smetánky. Dále je to pak už o něco lepší, ale i tak jsou nosnou částí filmu především dialogy a herecké výkony. Celkové téma je v podstatě zpracované dosti nudným způsobem a takové je i hodnocení celého filmu. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Už jsem to kdysi viděla, ale dnes mě to oslovilo víc. Proč? Woody, který si svoji roli vychutnal a užil s noblesou, deprese a bezútěšnost, která na mě dýchla, účinněji, než např. u Vrtěti psem (vím, je to trochu jiné, ale přec hodně podobné). A především ústřední melodie, která byla nádherná a velmi trefně vybraná. Pokud vám sedne atmosféra filmu, věřte, že se nebudete nudit. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to už od úvodních titulků a Woodyho vidím vždy rád. Kristin Scott Thomas od Polanského Hořkého měsíce také můžu.... ()

Dinsberg 

všechny recenze uživatele

Za všechny tři hvězdy tenhle film vděčí Harrelsonovi, ketrý svou one man show zvádl bravurně. Žádný herec mu zde nesekunduje. Kristin Scott Thomas oproti Univerzální uklízečce naprosto neviditelná a scénář bez větší gradace děje. ()

cinema_cz 

všechny recenze uživatele

Film o společenské smetánce navazuje volně na Schraderova Amerického gigola, ale nemá bohužel jasno v tom, o čem a v jakém žánru vlastně vypráví. (Jaroslav Sedláček, Ci 05/2008) ()

Reklama

Reklama