Reklama

Reklama

Jako vzteklí psi

  • USA The Walker
Trailer

Obsahy(1)

Carter Page (Woody Harrelson) je okúzľujúci bohém. Náplňou jeho práce je robiť spoločníka, opatrovníka a dôverníka starším, dobre situovaným, dámam. Tieto rozmaznané paničky bývajú vydaté za najsilnejších mužov Ameriky. Keď sú ich manželia zaneprázdnení plnením si pracovných povinností prichádza na scénu Carter. Jeho lojalita je však podrobená skúške, keď žena jeho najdrahšieho priateľa sa ocitne na okraji škandálu, ktorý môže poškodiť jej reputáciu a manželovu kariéru. Ponúkne jej ochranu, skryje kompromitujúci dôkaz a stane sa pri vyšetrovaní hlavným podozrivým. Náhle sa z dobre situovaného muža stáva zločinec, naháňaný políciou. Nič iné mu nezostáva, len nájsť skutočného vinníka a očistiť svoje meno. (jojoping)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Terva 

všechny recenze uživatele

Woody Harrelson v zajímavé, netradiční roli. CITÁT - Sedmdesátá léta byla nejasná dekáda............ Příběh je stavěný na dialogu s kriminální zápletkou. A asi tak v půlce mě to přestávalo bavit. CITÁT - Je to kultura pomsty........... Scéna ve 36 minutě kdy se kamera točí okolo sedících a debatujících lidí by mohla být lepší, kdyby neobsahovala velké množství střihů - což je velká škoda. Průměrný snímek, který už nikdy neuvidím. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Už jsem to kdysi viděla, ale dnes mě to oslovilo víc. Proč? Woody, který si svoji roli vychutnal a užil s noblesou, deprese a bezútěšnost, která na mě dýchla, účinněji, než např. u Vrtěti psem (vím, je to trochu jiné, ale přec hodně podobné). A především ústřední melodie, která byla nádherná a velmi trefně vybraná. Pokud vám sedne atmosféra filmu, věřte, že se nebudete nudit. ()

Reklama

TD 

všechny recenze uživatele

předně: není to thriller, ale klasické konverzační drama. Celkem obyčejný příběh je tu spíš jako záminka pro naznačení střetu několika "duchů doby" a pro vykreslení ospale povrchního světa, jehož typickým produktem je právě hrdina. Sebejistý, uhlazený, mírně aristokratický gay, který se zoufale snaží dodržovat všechny konvence (a proto se za svou orientaci cítí provinile) je tu konfrontován jednak se svým vyrovnanějším, moderně smýšlejícím partnerem, jednak s velmi nehezkými věcmi, který jeho svět drží v chodu, zajišťují jeho stabilitu. Taky zajímavá stylizace: formálně je film dost "retro", ale odehrává se v přítomnosti, tím je dosaženo dojmu světa, který žije mimo čas, sám pro sebe, jenom svým starým, spolehlivým povrchem. Pod ten se nedstaneme, protože tenhle způsob života a myšlení je nezničitelný, každý se nakonec vrátí do jeho objetí, než aby zbytečně dělal potíže. Dost zajímavé, bohužel Schrader víc myslí na to, jak výsledek učinit myšlenkově podnětným, než aby divákovi zprostředkoval uspokojivý zážitek. Je to na jednu stranu sympatické, na druhou stranu je výsledek odsouzený k relativnímu nezájmu, zapadá přinejlepším do kategire "zvláštních malých filmů". Ale asi mu to nevadí, když tak točí už třicet let. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je jedna velká utahaná, dlouhá nuda v hlavní roli s bohužel nudným (jinak skvělým) Woodym Harrelsonem, kterému tahle role vůbec, ale vůbec nepasovala a řekla bych, že ani neprospěla. Až přespříliš dlouhé dialogy, u kterých ztrácíte soustředění a spousta uspávacích scén, které nikam nevedou. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Woody si nasadil tupé, narazil Němčoura a šel čmuchat mezi selánku vysoké politiky, hrát karty s paničkami a mimochodem se zapletl do jedné vraždy. Pokud někdo miluje zbytečné filmy s oblíbenými herci. Tenhle kousek se 4 procentním bývalým Takovým normálním zabijákem by ho určitě neměl minout. Dvě hvěždy jako když vyšije. 40% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Tento film vydělal pouhých $590,416. (dezert)
  • Scenárista a režisér Paul Schrader v rozhovoru pro HX Magazine řekl, že Woody Harrelson odmítl jakoukoli publicitu tomuto filmu, jelikož nebyl spokojený se svým vlastním výkonem v něm. (jezurka42)

Reklama

Reklama