Reklama

Reklama

Zakázané království

  • USA The Forbidden Kingdom (více)
Trailer 1

Jet Li a Jackie Chan se sešli v akčním pohádkovém příběhu ze starověké Číny. Mladý Jason Tripitikas miluje akční filmy, kde neohrožení kung-fu bojovníci bojují se zlem. Snímky ho zásobuje starý čínský obchodník Hop, který si chlapce oblíbí. Jednoho dne mu vypráví legendu o staré chrámové holi, která patřila už jeho starému otci. Jasona příběh okouzlí. Zanedlouho je Hopův obchod přepaden a stařec postřelen. Jason z rukou umírajícího převezme hůl a od té chvíle se nestačí divit... (TV Prima)

(více)

Galerie (114)

Související novinky

Del Toro, Cameron, Gaiman a... Opičí král?

Del Toro, Cameron, Gaiman a... Opičí král?

12.03.2011

Než přejdeme ke slavným jménům v titulku, znáte Zhanga Jizhonga (foto)? Já vím, že ne. Je to zřejmě nejvlivnější čínský televizní producent, který platí především za mistra historických a fantasy… (více)

Jackie točí, Woo odpočívá

Jackie točí, Woo odpočívá

14.04.2009

Co nového v Asii? Takhle před rokem mělo premiéru Zakázané království. A Jackie Chan si opět navlékl historický kostým a vydal se na cestu plnou nástrah a kung-fu soubojů. Historický epos Big Soldier… (více)

Asie opět nabízí kung-fu a horor

Asie opět nabízí kung-fu a horor

06.11.2008

Dva tvůrci z Dálného Východu, byť naprosto odlišného zaměření, vládnou dnešní novince. Nejdřív je tady neúnavný, nezastavitelný a nestárnoucí (no dobrá, to poslední není tak docela pravda) Jackie… (více)

Souboj akčních velikánů

Souboj akčních velikánů

11.01.2008

Tak tohle je stoprocentní kachna, a i kdyby náhodou ne, sotva se někdy podobný projekt dočká realizace. Zní to však natolik zábavně, že se s vámi o tu představu musíme podělit. Co napsat na úvod?… (více)

Reklama

Reklama