Reklama

Reklama

Extreme Survival

(pořad)

Obsahy(1)

Ray Mears provází pořadem, v němž je vydán on sám napospas životu v lesích. Dává rady a zároveň názorně ukazuje jak v takových podmínkách přežít, čím se živit. (ČSFD)

Recenze (6)

blitzer 

všechny recenze uživatele

Ray je prostě borec... stačila by mi tak polovina jeho neuvěřitelných znalostí a zkušeností. Jen ty scény s lidmi ztracenými v divočině mě chvílema štvaly, protože zdržovaly od ukázek survival skillů, i když některý příběhy byly fakt zajímavý (hlavně díl z Thajska pojednávající o válce ve Vietnamu a díl z Běloruska). Seznam dílů: Série I. - 1 Kostarika / Jungle Survival, 2 Polární kruh / Arctic Survival, 3 Psychologie přežití / Psychology of Survival, 4 Přežití na moři / Sea Survival, 5 Arizonská poušť / The Arizona Desert, 6 Arnhmemská země / Arnhemland; Série II. - 1 Sahara / The Sahara Desert, 2 Skalisté hory / The Rocky Mountains, 3 Australské vnitrozemí / Outback Survival, 4 RAF / Military Survival, 5 Hory / Mountain Survival, 6 Opuštěné ostrovy / Desert Island Survival; Série III. - 1 Belarus, 2 Roger's Rangers, 3 Alaska, 4 Namibia, 5 Thailand, 6 New Zealand ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Už dlho som nevidel tak dobre urobený seriál o survivale/bushcrafte, ako tento. Ray Mears je naozaj borec, ktorý toho dokáže hodne. Ukazuje tu hlavne prakticky rady, ktoré sa vám môžu hodiť. Videl som celý program a určite si ho niekedy rád zopakujem. Moja najobľúbenejšia časť je, keď je na Aljaške. :) ()

Sennhie 

všechny recenze uživatele

Náhoda mě přivedla k jeho videím a musím říct, že Ray je borec a to z jednoho prostého důvodu. V jeho podání vše vypadá tak jednoduše, že by to zvládl i idiot. Jenže to jen ukazuje na to, jak mistrovsky dobrý v tom je on. ()

Reklama

Reklama