Reklama

Reklama

Všichni milují Mandy Lane

  • USA All the Boys Love Mandy Lane
Trailer

Obsahy(1)

Stredoškoláčka Mandy Lane (Amber Heard) sa cez jedno leto zmení z nepekného dievčaťa na krásku. Tým sa okamžite zvýši záujem o jej osobu u populárnych deciek zo školy, ktorí ju nakoniec pozvú na víkendovú párty na odľahlom ranči. Ako však zábava vrcholí, účastníci začnú za nejasných okolností miznúť. (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

gogos odpad!

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhé době se mi podařilo nedokoukat film. Neskutečně debilní úvod, který je naprosto o ničem, se nerozjede ani po pár desítkách minut. Absolutně nulový příběh, debilní a nic nedávající zápletka v kombinaci se ztónovanou barvou filmu jak z nějakého postapokalyptického snímku dává jasně najevo, že scénáristé se činili a režisér tomu nasadil koronu. Vše je završeno luxusním výběrem toporných herců, kteří umějí akorát tak vystrčit kozy, chlastat, mluvit o šoustání svých kamarádů a masturbovat pod mapou. Vydržel jsem 25 minut a s klidem na srdci můžu říct, že podobnou sračku jsem už léta neviděl... ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Co to bylo? Pan Levine se bude muset ještě hodně snažit, aby si alespoň u mě napravil reputaci po tomdle strašným rádoby horroru. Ono mi to taky jako horror moc nepřišlo.. hlavně je to kravina. Zpracování... řekněme že ano, dalo se na to koukat... režie? jo taky pekná, ale ta kamera, která jakoby pořád hledala tváře nebo něco na co by se měla zaměřit? Pan režisér se na to asi nedíval z postu režiséra nebo kde byl? A příběh? Začátek trošku mimo meze chápání. Proč tam byl, akorát mi tam překáží... střed filmu se dal zkouknout krom několika kamerových záběrů. Ale ten konec.... COŽE? Co to ku*va bylo todle? Najednou takový psychický zvrat Mandy Lane a navíc tak špatně zahraný slečnou Heardovou, kdy sem ji nevěřil vůbec nic. Pak si v pohodě odjede se svým Garthem... Příště se pane Levine snažte víc. 2/10 za holky co tam hrály... jinak propadák na nejnudnější odpoledne. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Další film z řady vyvražďovaček jako několik. Takové filmy už přestávají bavit a víc si nezaslouží. Od začátku předvídatelný příběh a děj. Dokud budou pořád stejné vyvražďovačky nikdy nedám vyšší hodnocení než 3*.. Pomalu by se mělo vymýšlet něco originálnějšího než vzít do ruky pistol, nebo nůž a zabít partu lidí. Toto už je moc ohrané. Možná ten závěr jsem trošku nečekal. Film byl tak v celku zkousnutelný a ty 3* si zaslouží. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Je to klasický slasher, jen s tou výjímkou, že pointa je průhledná jak silonky a ještě k tomu je strašně tuctová, ostatně jako celý film. Na druhou stranu se na to dívá v pohodě i bez absence gore, Amber je prostě sexy a ostatní hrajou co můžou. Myslím, že se jedná o průměrný, dobře koukatelný kousek. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Jak to, že je máš tak tvrdý?",,To je tajemství." Spíše podprůměrný slasher v osmdesátkovém looku, kde ale chybí sex a gore se smrskne na jednu roztrženou hubu a pár zakrvácených ran. Postavy klasicky nesympatické, tudíž mi byl jejich osud lhostejný. Vlastně nebyl, těšil jsem se, až zařvou. Kdo jiný by mohl ječet na chlapa s kulkou v zádech, aby rychle vstal ze země, než blbá blondýna. Kdo by se místo schování na poli s kotouči slámy rozběhl na cestu, když ho pronásleduje auto, než blbá blondýna. Kdo jiný by věřil blondýně, než blbá blondýna..... Akorát jsem přesvědčený, že když někdo se zraněními (řezné rány) spadne do hromadného hrobu s krávami, které byly utraceny kvůli nemoci, musí se nakazit. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 92. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Ranč, který se ve filmu objevil, patřil rodině Hilary Duff. Součástí ranče byl i hřbitov s více jak 60 hroby z 19. století. (hladass)
  • Během natáčení byli pro štáb a herce obrovským problémem červení mravenci. (hladass)

Reklama

Reklama