Reklama

Reklama

Krvavá laguna

  • Austrálie Black Water (více)
Trailer

Grace, Adam a Lee se po vánočních svátcích strávených u matky v severní Austrálii rozhodnou užít si dva týdny volna a navštíví Krokodýlí zábavní park v Ainsley. Na další den si vyberou plavbu po řece s heslem: “Poznejte divočinu, ulovte rybu.“ Lov ryb si moc neužijí, neboť se z lovců stane kořist jednoho krokodýla. Musí se dostat ze složité situace a zůstat naživu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle horor je jeden z těch povedených a zároveň velice komorným. Celé se to odehrává někde v Austrálie na řece trojice přátel si jede za rybařit a mají sebou průvodce,jenže toho vzápětí sežere krokodýl a zbylá trojice je nucena hledat úkryt na stromě. Postupně se pokoušejí dostat ke člunu jenže to zanedlouho odskáče další z nich . Až jim nezbyde nic jiného než se s krokoušem vypořádat což není zrovna lehké ,ale boj o život si žádá své. Slušná atmosféra,prý podle skutečné události což je poměrně uvěřitelné,ale kdo ví.... ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Oceňuji, že krokodýl neměl patnáct metrů délky a šest tun váhy a že nedisponoval iq cifrou 127, jak tomu občas s inteligencí hlavních představitelů zvířecích hororů bývá, nicméně párkrát se v záběru zjevil, řekněme drobátko vychytrale. Jinak film poměrně slušně odsýpá, ve stromech nad nebezpečnou vodou se zachytila vcelku dobrá atmosféra a noční scéna zapůsobila opravdu drtivým stiskem. Závěr přitažený, ale celkově obstojné. 70%. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"V bažině zabublá, krokodýl vykoukne... tváří se unyle (aka Cage, želvička promine :-)). Kikinu ožužlá, znechucen vyplivne. ROFL, krokodýle..." Australské holky asi děsně smrdí, protože náš hladový krokodýl, o velikosti australského rozkládacího gauče XXL, je po ulovení a uchopení do tlamy hned zase znechuceně vyplivnul, tu mladší kikinu dokonce opakovaně! A jaká strašlivá zranění jí při tom okusování svými metr a půl dlouhými čelistmi způsobil? Nebojte, milé děti, jen pět centimetrů dlouhý škrábanec... Oprava, dva škrábance plus zlomený malíček, ale jinak si holčina v krokodýlí tlamě bez následků lebedila dokonce dvakrát! Sorry za zubatý spoiler. Ach jo. Chudinka krokoušek. Proč z něho i u protinožců, podobně jako na Floridě, v plesnivém sklepě, dělají neschopnou lamu? Sežer debilní scénář i s autorem, plazivá příšero, nic jiného si Andrew Traucki ani nezaslouží. S pozdravem: "Lovu zdar! A příště nevyplivovat!" se loučí znechucený herpetolog Omnibus. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Black Water mě překvapil především tím, jak se mu povedlo navodit pocit realismu. Na zvířecí horror tu neumírá moc lidí, ale zato je tu pečlivě vytvářeno napětí, které film úspěšně zužitkovává v několika poloinfarktových situacích. Přesně takhle si představuju, kam by se měly vydat zvířecí horrory. Ale doufám, že ne úplně všechny - bez zábavných béček jako Frankenfish by to nebylo úplně ono... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Podle skutečnosti ?? Možná tak prvních 10 minut včetně titulků. Nicméně, abych tady nebyl za hnidopicha, jedna až krutě realná záležitost se odehraje v první části filmu. Na stromě sedí dvě holky a jeden chlap, kolem dokola je jen voda a stromy. Přes stromy je záchrana nemožná, zůstat na stromě na věky taky nejde a loď k potenciální záchraně je od stromu tak cca 10m, s tím, že ve vodě číhá hladovej krokča. A teď co ? Tak chlap tam má sice dvě holky, ale ty sou mu naprosto k hovnu, protože sex ve třech v podobné sitiauci, zřejmě ženský psychicky nezvládnou, uvařit svíčkovou taky nemůžou, protože na stromech zatím nejsou sporáky a tak chlapíkovi začínájí být jasné dvě věci. Čím déle bude s oběma ženskýma na tom stromě, tím silněji se do něj budou obě ženský navážet, ať něco udělá, až by ho ty ženský svým typickým slovním psychoterorem donutily skočit šipku rovnou do tlamy krokči a zkrátil si tak ono pověstné a hrůzostrašné ženské slovní mučení ze kterého už po pár minutách má každej kluk hlavu jak balon a začíná zavidět lidem v podzemní části hřbitova. Duhá věc je, že i když má být mezi mužem a ženou všeobecná rovnoprávnost , tak k těmhle situacím to ještě jaksi nedospělo, bohužel. Nebo zkuste navrhnout, až budete v podobný sitaci jako v tomhle filmu holkám tohle : " Hele jste ženský, tak něco dělejte a zachrantě mě." No, to by vás zabily dřív než ten krokodýl. Čili podobná situace chlapovi jasně velí, že to musí být on, kdo musí riskovat život pro záchranu žen a tady bylo jasně vidět, že tomu chlapovi se do té vody tak nechtělo, tak nechtělo, ale musel, ale musel. Doufám, že si to alespoň holky po mém komentáři, začnou více uvědomovat, že jsme stvořeni kvůli tomu, abychom kvůli nim umírali a na důkaz své vděčnosti budou používat slůvko NE jen v skutečně krajních případech. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Film je inspirovaný skutečnými událostmi útoků krokodýlů v Severní Austrálii z roku 2003. (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v Sydney v obchodní čtvrti zvané Oatley. (Terva)

Reklama

Reklama