Medzi rokmi 1968 a 1972 deväť amerických lodí letelo k Mesiacu a 12 mužov sa prechádzalo po jeho povrchu. Sú zatiaľ jedinými ľuďmi, ktorí stáli na povrchu iného sveta. Film In the Shadow of the Moon poprvýkrát a pravdepodobne aj poslednýkrát zoskupil stále žijúcich členov posádky z každej Apollo misie, ktorá letela na Mesiac. V ňom vlastnými slovami porozprávali svoje zážitky z tých rokov. (garagardo)
║Rozpočet $2milióny║Tržby USA $1,134,358║Tržby Celosvetovo $2,161,369 ║(14.8.2009)
predators
Malý krůček pro člověka, velký příběh pro lidstvo... 100%(8.10.2008)
Magneto
Tento film by mal vidieť každý pozemšťan...Troška skratkovite v strede, ale celkovo je to vizuálne a ideovo krásny film...(13.4.2008)
(mOnkey)
Úžasný dokument, kterému trochu ubírá nepřehlednost, ale vše bohatě vynahrazuje krásnými záběry vesmíru i Měsíce samotného. Plus samozřejmě komentáře jednotlivých aktérů jsou velmi poučné a poutavé.(2.6.2010)
Scytale
Výborný dokument, který Vás prostřednictvím nevšedních autentických záběrů, osobních výpovědí účastníků programu Apollo a dokonale podkreslujícím hudebním doprovodem dovoze na návštěvu Měsíce a zpět.(12.9.2010)
Londo
Překvapilo mě, kolik pro mě zatím neznámých záběrů z letu na Měsíc dokument obsahuje...některé opravdu krásné. A v HD rozlišení to je zážitek.(12.4.2010)
RomeroIsGod
Nádherný záběry v perfektní kvalitě a spousta emocí. Je to dobrej dokument, ať už si o přistání nebo "přistání" myslíme co chceme. 90%(17.10.2011)
Humprt Pum
Krásnej dokument.(19.4.2008)
Akyno
Spracovanim sa to na Planet Earth nechyta aj ked ide o iny zaner....vadil mi religionizmus niektorych hlavnych akterov. Prilis malo technickej stranky, navyse som stracal prehlad kto patril ku ktorej posadke Apollo kvoli prestrihom na roznych akterov. Celkovo spracovane dost staromilsky. Sklamanie.(27.12.2009)
lisma
Dokument o cestě na Měsíc s množstvím nepříliš známých autentických záběrů, vybranou hudbou a hlavně s komentáři hlavních aktérů. Až na menší nedostatky, docela zajímavé pokoukání.(20.7.2011)
khue
Jelikož tomu všemu úplně nevěřím, dávám jen 4*.(19.9.2011)
IvoM
v HD uzasne pokoukanicko. Moc zajimave komentare primych ucastniku(4.5.2008)
Inphantille
Tak tenhle dokument mě absolutně dostal. Čisté svědectví o největším úspěchu lidstva. U tohohle dokumentu si člověk uvědomí, proč všechno to pachtění se od nikam do nikam má smysl... I kdyby lidstvo jednou za 1000 let udělalo něco tak významného jako bylo přistání na měsíci, má to smysl. Jsem hrdý na to, že lidstvo dokázalo to co dokázalo. A jestli je to Taikonaut, Astronaut nebo Rudonaut (Rusonaut) není vůbec podstatné. My jsme to dokázali!!!(18.10.2011)