Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie plná omylů, točící se kolem divadelní soutěže studentů na jedné výletní lodi. Najde se zde vše co se v komedii ze studentského prostředí dá najít, soupeření o stipendium všemi prostředky, kurz sexuální abstinence, profesor básnící o drahokramu Srdce faraóna, žárlivý manžel a nevěrná pornohvězda (manželka) a další. Na pozadí těchto událostí se pohybuje vzácný diamant z ruky do ruky. A jistě je nutné zmínit malou lupičku, ehm opičku. (LoneAsh)

(více)

Recenze (34)

MMR 

všechny recenze uživatele

Ach, škoda. Druhý díl až na pár stejných herců absolutně nenavazuje na mou oblíbenou jedničku. Což je škoda, ale dalo se to čekat. Moc mě to nebavilo, bohužel, už to nebylo tak bláznivě propracované, tak zajímavě propletené. Možná to bude chtít ještě pár shlédnutí, abych tomu přišel na chuť, ale nevím, zda se mi do vůbec chce jít... ()

CaMMe 

všechny recenze uživatele

Naprosto tupý humor, který bude bavit publikum okolo 15ti let. Ano, našlo se tam i místo kdy jsem se zasmál, ale to je za hodinu a půl zatraceně málo. Film si zaslouží odpad, ale za krásné slečny a za první divadelní hru - "to jsou má ňadra, to je můj hrudník a to jsou její dudy...hopsa hopsa.....skvostně postmoderní" dávám dvě hvězdy - 35%. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Je to presne taký istý hnus ako aj jednotka akurát, že sa to presunulo na obrovskú, luxusnú zaoceánsku výletnú loď. To je jediný malý plus pre "Blázinec na koleji 2", ale to veru nestačí na to, aby som tomuto titulu pridelil aspoň jednu hviezdičku. Nemôžem tak urobiť z dôvodu, že sa jedná o skutočne veľmi zle natočenú teenagerskú komédiu, s hrozne nesympatickými, hlboko podpriemernými hercami a primitivným scenárom. Odpad! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Prsa, prsa, alkohol, prsa, obskurní řeči, prsa, prsa. Jsou studentské komedie (dovolil jsem si komentovaný snímek zařadit do této škatulky), které se díky své kvalitě stanou kultovními (Prcičky, Porky). Jsou studentské komedie, na které se dá celkem bez následků podívat (Eurotrip, Sex Drive). A pak tu máme bohužel až příliš početnou sortu. Sortu u které si říkáte: "Kdo tohle mohl natočit?" "Kdo na tohle poskytnul finance?" "Kdo se na tohle proboha dívá"?....tram ta da dááá a sem patří právě dotyčná lodní taškařice. Ptáte se proč tedy dvě hvězdičky? Ona se poslední třetina v rámci možností nečekaně rozjela :D ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama