Reklama

Reklama

Na scénu přicházejí bratři Alvin, Simone a Theodor. Jsou to neobyčejné veverky, které nejen že umí mluvit, umí i výborně zpívat. Jednoho dne narazí na Davida, který si jejich talentu všimne a nechá je natočit desku. Následují koncerty, davy fanoušků a Chipmunkové se čím dál tím víc pouštějí do různých dobrodružství s dramatickými následky. Davidova trpělivost pomalu naráží na strop. Podaří se Alvinovi a ostatním zachránit přátelství s Davidem, jak se budou smiřovat s nově nabytou popularitou... Alvin a jeho parta jsou totiž nezbední až běda a David bude mít co dělat, aby je uhlídal před mnoha nástrahami, o kterých se doposud domníval, že nemohou mít žádné následky. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (292)

tommy187 

všechny recenze uživatele

Dobrý film, chipmunkovia bol skvelý nápad - takže ja si myslím, že filmu sa nedá veľa vyčítať. Je to dobrý rodinný film, na ktorom sa dá zasmiať. Ale čo sa týka negatív je ich tu stále dosť :). Prvé je "príliš" veľká "trápnosť" filmu - je až v niektorých chvíľach (citovo) prekombinovaný. Nebudem ich tu všetky vymenuvávať, je to film na *** príp. **+. ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

..pozerať to s Alysskou, tak obyvačka skončí ako povestná kôlnička na drevo..a celé je to také milunké, že mi je až ľúto tých pár "povinných" momentov a úplného záveru..mohlo to byť nevinné vianočné detské pripomenutie stitchovskej múdrosti "ohana je rodina. rodina znamená nikoho nezabúdať a neopustiť"..chipmunkovia sú roztomilí, že až..škoda len, že jason lee nechtiac herectvom pripomína brucea campbella v evil dead..v každom prípade to zahnalo moje obavy z "od tvorcov garfielda", ale neprekonalo rodinku stewartovcov..a úprimne a nezaujato..ak chcete vidieť COOL VEVERIČIAKA, vaše kroky by mali viesť ZA PLOT ;-) nuts-nuts.. (5/10) ()

Reklama

Koda 

všechny recenze uživatele

No jo, slavná trilogie Alvina a Chipmunků. Co bych tak k tomu napsal. Víte, já jsem takový ten typ člověka, který když se podívá na film, tak z toho má obrovskou radost a na nějakou dobu se zastaví u konkrétních postaviček. Tyto Chipmunkové nejsou výjimkou. Hrozně jsem si oblíbil jejich písničky Bad Day, Witch Doctor, originální píseň Hula Hoop a průběžně jsem potom na YouTube vybíral různé písničky v Chipmunk verzi. Ale to není podstatné. Film se mi celkem líbil, příběh dobře zapadal, kdy z Chipmunků se stanou hvězdy a teď jde jen o to, aby Ian neměl díky nim slávu a peníze. Chipmunkové jsou roztomilí. Alvin je takový cvok, který každého přivede do průšvihu, Simon se zase snaží z průšvihu nějak vyklouznout a Theodor je takové bojácné stvoření, který se radši nechce do ničeho moc plést. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Istá nostalgia môže fungovať, avšak Alvin a Chipmunkovia sú stále len priemernou rodinnou komédiou od tvorcov Garfielda, ktorú zachraňuje hlavne vydarená animácia Chipmunkov, zábavný Jason Lee a pár vtipov na úrovni. Pesničky v rámci filmu taktiež fungujú a záverečné morálne posolstvo neurazí. Áno, snaha parazitovať na sláve známej značky je proste zlá a preto o tom natočíme film, aby sme divákom názorne ukázali, že takto sa to proste nerobí. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hrozně infantilní protivná blbost, která dokáže zabavit jen ty úplně nejmenší nebo lidi bez špetky vkusu. Už jen když jsem slyšel hlasy ústředních veverčáků, tak mi naskočila husí kůže a pitvoření Jasona Lee bylo horší než kdykoliv předtím. A to ani nemluvím o hrozných songech, kterých je film plný. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (17)

  • Poté, co se ukáže, že chipmunkové zpívají na playback, začne Simon křepčit. Je to odkaz na jednu z episod Saturday Night Live z října 2004, kde Ashlee Simpson také zpívala na playback a prozradila se. (HellFire)
  • Dave (Jason Lee) bydlí v domě číslo 1958. V roce 1958 vytvořil Ross Bagdasarian St. Chipmunky a vydal písně „Witch Doctor“ a „Chipmunk Song“. Bylo to vůbec poprvé, kdy byla nahrána deska za použití techniky zrychlení původního zpěvu, jak jej známe z animovaných seriálů. (HellFire)
  • Na Young Artist Awards byl snímek nominován na Best Family Film. (J*A*M*A*L)

Související novinky

Justin Lin natočí Space Jam 2?

Justin Lin natočí Space Jam 2?

03.05.2016

Basketbalová komedie, v níž se kreslení hrdinové od Looney Tunes spojili s Michaelem Jordanem, aby napráskali zlým mimozemšťanům, se dočká pokračování. Kdekdo si myslel, že je druhý Space Jam jen… (více)

Rychlá rota míří do kin

Rychlá rota míří do kin

04.02.2014

Správný... zásah... v tu pravou chvíli mám, když přízrak... temný... svým rejdům šanci dá... na velkém plátně! Ano, čtete správně. Slavný animovaný seriál, na kterém musela vyrůstat většina uživatelů… (více)

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Comeback sympaťáka Yogiho

Comeback sympaťáka Yogiho

05.10.2008

Yogiho má každý rád. Neříkejte, že ne. Pohodový medvěd s kloboučkem a kravatou žije v Jellystonském parku a jeho jedinou starostí je ukrást nějaký ten piknikový košík s jídlem a nenechat se u toho… (více)

Reklama

Reklama