Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (347)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Mladí tančí a tančí, kamera je zabírá z atraktivních úhlů a všechno je to pěkně sestříháné. Předtím, potom i v průběhu se však dostavuje ostudná dialogová lobotomie a posílá tuhle ideově břitkou pohádku do intelektuálních pekel. Prototyp "filmu podle mustru", který uspokojí pouze zanícené zájemce o taneční kreace. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Now you're talking... totiž dancing. Ano, jistě, příběhově a herecky je to stále zoufalství, ale cit pana Johna M. Chua pro kameru a práci s tanečníky pozvedá tuhle jinak zapomnění hodnou naivní limonádu na úroveň "má smysl se na to podívat". I pokud vás s tancem, neřku-li přímo s uličním tancem, nepojí nic kromě vědomí o jeho existenci, stejně vás nemůže nezaujmout to, co se vám tady bude ukazovat. Primárně je to ovšem film přímo pro příslušníky různých skupin "z oboru", a jak vidno, je jich (v kombinaci s dětičkami vypatlanými Hanou Montanou a Háj Skůl Muzikály) dost na to, aby se vyplácelo čas od času něco takového natočit. Ale trojka jde zase o kus dál a výš;) Pro dvojku smířlivých 60% za technické kategorie a umělecký dojem. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

To, že příběh je onošenej jak pradědečkovi fusakle by mě ani tak nevadilo, ale to, že hudbě chybí údernost, finále postrádá emoce a celkově film působí jako letadlo bez křídel už považuju za průser. Co se dá ocenit je bříško hlavní baby. Většinou oceňuju zadek případně kozy, teda ne, že by hlavní představitelka neměla kozy a prdelku připravenou na světovou výstavu expo 2015 v Milánu, ale to bříško mě tak nějak zaujalo kupodivu nejvíc. Pěkná holka s pěkným břichem, tak by to mělo zkrátka být. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně je to nuda, na kterou jsem koukal spíš ze zájmu k choreografii tanečních variací, které teda za to všechno vidět stojí, ale když do toho musí hrát ta neskutečně odporná muzika, celé to představení mi to beztak dost rázně znechutí, že pak už choreografie se může snažit sebevíc, ale já se tak bavit každopádně nebudu. Ale na druhou stranu je vidět, že si tvůrci s tím vším dali práci, protože občas dokážou hodně překvapit. Škoda jen toho drsňáctví, té muziky, která se snaží být tvrdá a přitom zas tak zázračná není. Nebo možná je, ale pro mě rozhodně ne. Každopádně tak i tak v tom hraje nádherná Briana Evigan a já věřím, že ta u řady diváků nepatrně tomuto filmu zvýší hodnocení. Protože samotné choreografie to nezachrání. Ne že bych se nudil, jen jsem prostě koukal na něco, čemu vůbec nerozumím, nakonec :) Ty lidi, ta muzika, to všechno jde absolutně mimo mě... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $17,5miliónaTržby USA $58,017,783Tržby Celosvetovo $148,424,320Tržby za predaj DVD v USA $21,502,700 //počet predaných kusov 1,292,944║ Je to taká umelá cukrovinka bez nejaké zaujímavejšieho deju ale za to tanečne - choreograficky zvládnutá, takže som sa nemal šancu nejak výdatnejšie nudiť. /55%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Lamy se lámou a já mám z toho zlomeninu mozku. Briana Evigan je pravděpodobně nejnesnesitelnější stvoření, co se letos vydalo do záběru kamer. Neumí tancovat, neumí mluvit, neumí se oblékat a neumí se ani tulit... ostatně nemá ke komu, oslizlý hrdina, kterého jsem od první do poslední minuty považoval za poslíčka s pizzou, to u diváků nevyhraje, stejně jako slabé taneční sekvence (podívejte se radši na You Got Served). Zlatá jednička, zlatý Channing Tatum, zlatý průměr! (skoro (jsem) Odpad). ()

gouryella odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl dementnější film. Prostě nesnáším hip=hop a blbečky s kšiltem. Zlatej balet v Národním........ ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Celovečerní videoklip (tohle film vážně není) snažící se přesvědčit cílové prepubertální a pubertální publikum, že se nemá podřizovat konformitě a mají být sví, pŕičemž obsahuje všechnu "konformitu" žánrové podívané: schéma na schéma, klišé na klišé._____ Natočit choreograficky dech vyrážející a kompozičně zvládnutou, i když pozérskou show, chce myslet nad jednotlivými záběry a ne stříhat je tak, aby byly co nejvíc efektní, nikoliv efektivní. Postavy po lobotomii lobbují za vlastní styl a způsob vyjadřování - návrat do ulic, ale přitom si LET´S DANCE 2 (STEP UP 2 THE STREETS - schválně, jestli uhádnete, který názevz těch dvou je originální :-)) hodně bere z Parkerovy SLÁVY (FAME) a v závěru se pokouší dokonce při "dance in the rain" přepisovat žánrovou minulost._____ Tepe v tom život, někde pod nánosem tun pozlacených cetek, a má to rytmus, i když je to pozérské, hloupé a neoriginální. Dvě hvězdičky za to, že bych z toho dokázal vystřihnout max. čtvrthodinu, na kterou bych se dokázal koukat, kdybych neměl po ruce MTV a internet. Chcete-li ale filmy, které hudbou vyjadřují životní postoj a nejsou hloupé, ale opravdu stylově podvratné, doporučuji HUSTLE AND FLOW a BLACK SNAKE MOAN. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Hudebně-taneční kompost, vedle kterého vypadá i naivní sequel Hříšného tance jako vcelku nadějné navazání. Nebýt camea Channinga Tatuma, hodila bych to rovnou na skládku toxických odpadů, pokud možno i s hlavními představiteli, režisérem, scenáristou a choreografem. Tam tu svou pouliční směs mohou rozbalit dle libosti. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Pri týchto tanečných filmoch sa nikdy nenudím a Step Up 2 priniesla niekoľko skvelých tanečných prvkov či breakdanceových alebo rôznych iných........................ Soundtrack Aaron Zigman: 1. Low - Flo Rida/T-Pain [3:50] ,2. Shake Your Pom Pom - Missy Elliott [4:00] ,3. Killa - Cherish/Yung Joc [3:50] ,4. Hypnotized - Plies/Akon [3:08] ,5. Is It You - Cassie [3:57] ,6. Can't Help But Wait - Trey Songz/Plies [3:24] ,7. Church - T-Pain [4:00] ,8. Ching-a-Ling - Missy Elliott [3:38] ,9. Push - Enrique Iglesias [3:28] ,10. 369 - Cupid/B.o.B [3:31] ,11. Impossible - Bayje [4:08] ,12. Lives in Da Club - Sophia Fresh/Jay Lyriq [3:28] ,13. Girl You Know - Scarface/Trey Songz [4:15] ,14. Say Cheese - KC [4:05] ,15. Let It Go - Brit & Alex [3:21] ,16. Ain't No Stressin - Montana Tucker/Sikora/Denial [4:19], ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Blbý a absolutně předvídatelně nalajnovaný romanťák, kde se naštěstí 80 procent stopáže někdo rytmicky pohybuje a dobře se na to kouká. Nic víc. Pokud chcete vidět film a ne poskakování, ani si to nepouštějte, ztráta času... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce: na film typu LET´S DANCE 2: STREET DANCE nejdete, ak nemilujete tanec alebo nemáte malého brata alebo priateľku, na ktorých vám záleží. NEJDETE. Kvôli jednoduchému deleniu Dobro/Zlo, kvôli plytkým dialógom, kvôli hercom, ktorých netúžite vidieť v ďalšom filme a u ktorých môžeme ťažko pokladať za dobrý plus nepozeranie do kamery. Napriek tomu to s LET´S DANCE 2: STREET DANCE nie je najhoršie: tempo je svižné, titulná hrdinka čarovná, audiovizuálna stránka zaujímavá a choreografia tanečných scén má niečo do seba. Osobne som bol opitý, takže ma výsledok nenahneval. Kino Považan 2008 ()

Bart 

všechny recenze uživatele

O co byla jednička horší než běžná produkce hudebních a tanečních filmů, o to je dvojka ještě horší než jednička. Dvojka totiž navíc ještě postrádá poutavý příběh. Rolička hlavního hrdiny z jedničky (Channing Tatum) byla naprosto zbytečná. Celý film se dá charakterizovat slovy Street Dance. O tom to opravdu tentokrát je. Ale bohužel jen o tom. Jen pro skalní. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Lets Dance 2 mě přivedlo k malému zamyšlení. Je opravdu na místě vyčítat tanečnímu filmu chatrnou zápletku (o příběhu se moc mluvit nedá), bezradné herce a plytké myšlenky? Zvykli jsme si omlouvat podobné nedostatky u sebehloupějších akčních filmů, ale ulepené taneční romance vzít na milost nedokážeme. Pokud mi tedy takovýto žánrový film nabídne úchvatné taneční kreace, vypilovanou choreografii a smysly přecházející tripartitu hudby, tance a obrazu, tak by nebylo příliš ohleduplné takovýto film zdupat a odhodit do propadliště dějin. V tomto ohledu mám svědomí čisté a o jeden divácký zážitek navíc. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Sám bych na tento film do kina šel asi těžko, dostal jsem se tam díky mé drahé polovičky a nelituji, Lets Dance je absolutní klišé, absolutní GP. Fajn sladcí herci/neherci, vyšperkovaný soundtrack, přes Missy Elliot, Busta Rhymese, Ludacrise plus pár rockových mixů…Film o tanci nemůže asi nabídnout nějaký plnohodnotný příběh a kdyby nabídl, zase by na druhou stranu mohl brat filmu tanec…Tady jde hlavně o tanec a skvěle propracovanou choreografii u které jsem chrochtal blahem, skvěle hip-hopy, breakdace, electro, popiny a jiné cool styly smíchané v jeden delší moderní klip….6-7/10* ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

První díl mi byl sympatičtější, už jen kvůli hereckému obsazení, která mě v the Streets moc nezaujalo . Jediné pozitivum vidím v soundtracku, jež se oproti prvnímu dílu vyzdvihl o stupínek víš. "Hopity hop, hopity skok...A já mám bílý botičky, v nich barevný tkaničky ..." Pokračování už ne. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Naznačil som to v jednotke, no keďže to bolo poprvé, dalo sa to celkom prekusnúť. Choreografie s takouto muzikou patria do videoklipov a s filmom toto nemá nič spoločné. Aj celkový príbeh by sa v pohode zmestil do jedného zmysluplnejšieho videoklipu. A vlastne hudba a skvelá choreografia, to boli jediné miesta filmu, ktoré som nepretáčal. Inak by sa to dalo točiť dookola stále to isté. Stačilo by pár nových pohybov. A pri tržbách by som sa tomu nečudoval. Čo už. 45%. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Asi tak, příběh je jak jsem očekával mírně naivní, opět slabý s mnoha klišé, ale to mě zas tak nevadilo, jelikož zde šlo jak v prvním díle o taneční kreace, které tu jsou dosti povedené. Hudba a choreografie jsou parádní a závěrečné tančení v dešti dost efektní. Když se k tomu přidá příjemné herecké obsazení v čele s krásnou Brianou Evigan tak jsem si tento díl oblíbil více než první. Jedná se o odpočinkový film na zpříjemnění večera, teda jestli vám nevadí Hip Hop. Hodnotím silnými 2 hvězdičky... ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Bylo nebylo, jiná holka de na školu a potká super kluka, s tim začne tančit a ukáže všem, že oni jsou divní a ona je super a pak jsou všichni super. Hip hop není hudba. Let's dance pouhá slátaninka s pěknym zadkem hlavní hrdinky a nehorázně toporným Hoffmanem (na charisma Channing Tatum prostě NEMÁ). Klasický film, na který se moje spolužačka těší rok dopředu a pak nadšeně vyvolává jak je dokonalej a chce po mně sehnat plakát. Plakát bych spálil. ()

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama