Ikkitōsen (TV seriál)
Animovaný / Akční / Dobrodružný / Komedie
Japonsko, 2003, 13x24 min
Takashi WatanabeHrají:
Akeno WatanabeObsah
Sedm škol bojových umění mezi sebou navzájem bojuje o nadvládu. Osudy jejích studentů řídí podivné kameny, které nosí stále u sebe. Tyto kameny totiž obsahují duše slavných válečníků z éry Sangokushi a vedou životy jejich nositelů stejnou cestou, jakou šli kdysi oni. Hlavní hrdinka Sensoku Hakufu přijíždí do Japonska a stává se studentkou školy Nanyo. Stejně jako Sensoku Hakufu z minulosti i ona má stejný osud - ukončit válku a zařídit, aby se dál nebojovalo. Bohužel to má i stinnou stránku - Hakufu má předurčeno v této válce zemřít. Podaří se jí tento osud zlomit? (D.Snake)
Flipper
Inak Ikkitousen je typické patsu-bojové anime v štýle Tengou Tenge, ktorá je inšpirovaná mangou od 塩崎雄二 (inak manga je oveľa lepšia a odvážnejšia, ako tento seriál, ktorý je nafilmovaný tak, aby upútal aj detské publiku. Manga je čisto pre dospelých, kde hlavná hrdinka dostáva orgazmus, keď sa bije :) Príbeh hovorí o stredných školách, ktoré sa navzájom bijú, a každý má svojho najlepšieho bojovníka. Keď však príde Sonsaku Hakufu, ktorá bude mať poriadne navrch.(9.9.2008)
Five By Five
Najprv som si pozrel prvú časť a odložil seriál na neurčito... Po veľmi dlhej dobe som si pozrel aj druhú a rovno to zahodil... Isté kvality, čo sa týka dlĺžky sukienok či (ne)Oodolnosti oblečenia voči roztrhaniu to má, ale tu mi to rozhodne nestačilo... Nehodnotím, ale ak by som - asi viete koľko hviezdičiek by to odo mňa dostalo...(14.7.2011)
D.Snake
Je to dobré ecchi, akční anime, když chcete prostě vypnout. Celé to je hlavně o tom fan-servisu. To je taky důvod proč jsem se na to koukl a v tomdle ohledu to je moje nejoblíbenější série. :) 7/10(23.2.2010)
TaanStari
Moje oblíbené relaxační anime. Příběh je tak jednoduchý a přímočarý, že se na něj nemusíte soustředit a můžete si vychutnat všechen ten fan servis.(13.7.2008)
Lorge
Příjemná oddychovka se zajmavými charaktery a pasážemi (viz. Velký Turnaj), ale spojeno v poměrně nudný celek. Ani ty souboje nebyly zrovna dvakrát akční. To vše ale napravilo pokračování Ikkitousen Dragon Destiny :)(14.4.2010)
Pregar
Wow, tu mangu si budu muset přečíst :D Anime zklamalo, pokud od toho někdo očekává jen mlátičky (a ani ty za moc nestojí) a neustálé záběry na pantsu tak možná, ale příběh je děs.(22.9.2008)
Fanklub seriálu
Související
- Ikkitōsen: Shūgaku tōshi keppu-roku (video film) (2011)
- Ikki tousen: Xtreme Xecutor (TV seriál) (2010)
- Ikkitōsen: Great Guardians (TV seriál) (2008)
- Ikkitōsen: Dragon Destiny (TV seriál) (2007)
Podobné
- Shijō saikyō no deshi Ken'ichi (video film) (2012)
- Hajime no Ippo: The Fighting - New Challenger (TV seriál) (2009)
- Shijō saikyō no deshi Ken'ichi (TV seriál) (2006)
- Tenjō tenge: Ultimate Fight (video film) (2005)
- Tenjō tenge (TV seriál) (2004)
- Hajime no ippo: Champion Road (TV film) (2003)
- Hajime no ippo: Mashiba vs Kimura (video film) (2003)
- Grappler Baki: Saidai Tournament Hen (TV seriál) (2001)
- Grappler Baki (TV seriál) (2001)
- Hajime no ippo: The Fighting (TV seriál) (2000)
- Grappler Baki (video film) (1994)
- Shootfighter Tekken: Round 1 (video film) (1990)
- Shootfighter Tekken: Round 2 (video film) (1990)
- Shootfighter Tekken: Round 3 (video film) (1990)