Reklama

Reklama

Střepy v hlavě

Trailer

VOD (1)

Zrcadlo se rozbilo - a z jejího života se stala noční můra. Na oslavě narozenin svého otce prožije Gina zvláštní věc - zničehonic se rozbije zrcadlo. A pak se začnou dít podivné věci. Při cestě do práce se Gině zdá, že vidí sama sebe, jak řídí auto. Následuje tedy záhadnou ženu a v nepozornosti způsobí dopravní nehodu. Ztratí částečně paměť a její život se promění v podivnou noční můru... Jediným klíčem je rozbité zrcadlo. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Film mě teda skoro vůbec nebavil,ale musím uznat,že na konci do sebe všechno pěkně zapadlo.I tak mi ovšem přišel dost zdlouhavý

tron

tron (hodnocení, recenze)

SPOILERY!!!

 

Pripájam sa na stranu tých, ktorí tvrdia, že je to nad slnko jasnejšie. Ak niekomu vadí, že nie je vysvetlené, kto sú „ľudia spoza zrkadiel“, tak to síce chápem, ale proste nie je. Proste je to zlo, ktoré preniká do nášho sveta mimoriadne rafinovane: nenápadne, tak, aby sa to nikto nedozvedel, likviduje jedinca za jedincom a okamžite ho nahrádza klonom, ktorý je na nerozpoznanie od zabitého originálu.

 

Po treťom pozretí môžem s čistým svedomím vyhlásiť, že sa Gine nič nezdá, nič si nepredstavuje. Nechápem, prečo si to niektorí myslíte. Nič vo filme tomu predsa nenapovedá. Chápal by som to v prípade, ak by sa veci začali diať po dopravnej nehode, ktorej sa Gina stala obeťou, ale čudné veci sa dejú dlho predtým. 

 

Ešte pred nehodou napr. vidíme, že je Gina v kúpeľni, rukou utiera zahmlené zrkadlo a z druhej strany ju pozoruje jej klon chystajúci sa na prienik do nášho sveta. Keď Gina ráno odchádza do práce, v jej neprítomnosti sa rozbije zrkadlo a vystúpi z neho klon. Explicitnejšie to už ani nemohlo byť ukázané.

 

Následne vidíme, ako klon ide do jej práce. Gina zaregistruje pohyb na chodbe a pozrie tam, ale vidí už len odzadu „nejakú“ ženu. Viac tomu nevenuje pozornosť. O pár sekúnd prichádza kolega a pýta sa jej, čo zabudla. Gina nechápe, čo tým myslí. Vysvetlí jej, že ju pred chvíľou videl, ako vychádza z budovy a teraz je zase tu, logicky teda dospel k záveru, že asi niečo zabudla a musela sa vrátiť. Gina je z toho zmätená, keďže celý čas bola v budove, ale viac to nerieši.

 

Gina volá priateľovi Stefanovi z telefónnej búdky. Presúvame sa v priestore do jeho bytu, kde zvoní telefón, vidíme rozbité zrkadlo a on je v sprche. Ale už to nie je Stefan, ale klon.

 

Ginu zaujme pohyb na ceste. Ide po nej jej auto a za volantom sedí... ona sama. Gina sleduje „neznámu osobu“ do bytu, kde scéna „zamrzne“ a nepokračuje ďalej. To je okamih, kedy bola Gina zavraždená klonom. Od 20. minúty tým pádom sledujeme klona. Vidíme, ako klon po zabití originálu (Giny) sadá do auta, dostane búračku a vinou nehody (otras mozgu) stratí pamäť. To je dôvod, prečo celý film fandíme zápornej postave: záporná postava si totiž neuvedomuje, že je záporná postava/klon. Spomenie si už na konci.

 

Gina z nemocnice odchádza do Stefanovho bytu. Stefan ide vyvenčiť svojho psa. Zviera ho chce pohrýzť. Zjavne cíti, že hoci muž vyzerá ako jeho pán, je to klon, preto sa správa agresívne. Predpokladajme, že zviera nemalo dlhú životnosť. Ak má scenár relatívne slabšie miesto, tak práve tu. Prečo jej Stefan nepovedal, že sú obaja klony? Videl, že Gin je psychicky otrasená z nehody a tak nechcel zbytočne tlačiť na pílu a nechal to na neskôr? Videl, že v takomto stave by mu neverila?

 

Gina leží vo vani. Všimne si, že zo stropu kvapká voda. Chce to preskúmať, ale Stefan ju v tom zastaví. Preskúma to až vo finále, kedy zistí, že v podkroví leží zabitý „originál“ Stefana; zrejme sa pri bitke s klonom poškodila vodovodná trubka, preto zateká.

 

Gina sa dostáva k terapeutovi. Explicitne povie, že jej priateľ nie je jej priateľ. Vyzerá tak, ale nie je to on. Terapeut jej hovorí o Capgrasovom syndróme, kedy je osoba presvedčená o tom, že niekto, koho dobre pozná (napr. člen rodiny), bol nahradený dvojníkom. Dodáva, že väčšinou je tento stav následkom poraneného mozgu. Možno i to je dôvod, prečo si niektorí myslia, že sa to Gine všetko len zdá, ale opakujem: klony sa objavovali na scéne desiatky minút pred nehodou.

 

Gina ide na CT mozgu, kde jej chlapík v okuliaroch povie, že Capgrasov syndróm je veľmi nečasté ochorenie. Z jeho slov však mrazí: v posledných rokoch narastá počet ľudí s touto chorobou. Môžeme si to vyložiť tak, že útokov ľudí spoza zrkadiel pribúda?

 

Presúvame sa ku Gininmu bratovi. Na schodisku bytovky absolvuje rozhovor so susedom. Pointu nepochopí, ale my áno: susedova manželka je klon. 

 

Ginin otec je v robote. Sekretárka sa ho pýta, či je v poriadku, lebo ho dnes stretla v meste a správal sa zvláštne. Muž je prekvapený, bol celý čas tu. Žena v skutočnosti videla klon, ktorý sa už zjavne adaptoval na náš svet a chystá sa zabiť originál. Otec v práci na ambasáde odchádza na WC, kde najskôr vidí rozbité zrkadlo a v kabíne sa ukrýva jeho klon, ktorý sa ho už-už chystá zavraždiť, keď vtom dnu nečakane vchádza upratovač a akciu preruší. Otcovi to ale nič nepomôže, získa tým len párhodinový náskok. Následne si ho klon nájde v noci uňho doma a zabíja ho.

 

Domov prichádza Kate - priateľka Gininho brata. Postaví sa pred zrkadlo a začne si upravovať tvár. Prestrih na svet spoza zrkadla, ako ju odtiaľ sleduje klon. Kate ide do sprchy, počuje, ako sa v byte rozbilo zrkadlo, klon vchádza do kúpeľne a brutálne ju vraždí. Neskôr domov prichádza Ginin brat. Nachádza rozbité zrkadlo a Kate v kúpeľni umývajúcu krv. V skutočnosti to už nie je Kate, ale klon. Mysleli sme si, že Kate muža okamžite zabíja, ale zjavne utiekol, lebo sa objavuje ešte vo finále (o tom neskôr). Z toho vyplýva, že ho zrejme nemôže zabiť hocijaký klon, ale konkrétne iba jeho klon. Keďže ten ešte nebol „hotový“ (?), tak Gininho brata nemal kto zabiť a bolo mu umožnené utiecť z bytu.

 

Na konci Gina nachádza telo – samú seba resp. zavraždený originál, ktorý sama zabila (pred nehodou), ale kvôli búračke na to zabudla. Precitne a stáva sa z nej záporáčka. Dozvieme sa, že k búračke došlo pre jej nepozornosť, lebo sa dívala do spätného zrkadla, v ktorom kontrolovala svoju tvár, či na nej nemá stopy krvi z vraždy originálu (má).

 

Do roboty Ginu príde navštíviť brat. Stačí mu jeden krátky pohľad na sestru, aby pochopil, že to nie je jeho sestra. Utečie. Gina si v tom čase už zjavne plne uvedomuje, kto je.

 

Dokonca je skvele vymyslené aj to, že klony na to nejdú divoko, ale naopak mrazivo systematicky. Zobrali si na mušku konkrétnu rodinu. Zlikvidovali otca, hrdinkinho priateľa, samotnú hrdinku, priateľku jej brata a časom zrejme (?) aj jej brata.

 

Ono je to v podstate celé brutálna vyvražďovačka, akurát nevidíme vraždy resp. až na konci pochopíme, že vôbec k nejakým došlo. Pokiaľ od hororu nečakáte nič iné, len krv, tak ste fakt na zlej adrese. Ale horor má veľa podôb a toto je jedna z nich. A vynikajúca.

na příspěvěk reagoval LaciLC

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

tento film nemal za cieľ vysvetľovať a doťahovať veci, ale načrtnúť istú myšlienku .. podarilo sa, ale zas až tak ohromený som ňou nebol

A_san

A_san (hodnocení, recenze)

Mno náhodou to nebylo špatné (i když jsem měla zrovna verzi "mluvíme potichu, ale efekty hudby řvou nahlas"). Nevím, proč někdo nechápe rozuzlení :D. Problém je v tom, že film se soustřeďuje na úplně jinou věc než původ a důvod chování těch za zrcadlem. NEříkám, že by to nebylo fajn se tomu třeba věnovat, jsem na to třeba u takových filmů většinou zvyklá, ale tady šlo prostě spíše jen o tu jednu postavu samotnou a její postupné vzpomínání si a pak rozuzlení. Ostastní sice zapadlo, ale šlo to bokem. Ale zase, vám by se chtělo žít ve věčné temnotě s pár okny, kde na vás čumí opačné happy já, které si užívá toho, čeho vy nemůžete? 

Teorii klonů si člověk tady prostě musí divák odůvodnit sám. Mně třeba přišlo zajímavé, že se to evidetně neděje nějak často, protože jak na začátku říkala při nějakém tom snímku, je to ne atypické, ale vzácné mít "srdce na pravém místě". A zrovna tady je to teda dobrá ironie :D

Stegman

Stegman (hodnocení, recenze)

dris: Jenže ona na té chodbě nečuměla jak dement. Čuměla jako by ho chtěla rozsápat. :) Jedna věc je něco si uvědomovat o svém původu a pak je druhá věc to "něco" vyznávat. Podle mě ona na té chodbě už "vyznávala". A to mi nepřijde úplně nejlogičtější, vzhledem k předchozímu ději.

dris

dris (hodnocení, recenze)

Stegman: Kamarád je bratr a prvaděpodobně ano po prozření a uvědomění že ona je ta "zlá" čuměla jak dement.

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

no hlavně pokud je to skutečně tak, jak to napsal Ledzepfan, což není uplně jasné, protože já si nepřipadám hloupý a za celou dobu jsem ten film nepobíral. Nepobíral jsem smysl jeho existence a co to vlastně má všechno znamenat. Podle mě je na vině stupidní scénář a kvalitní režisér, co z toho scénáře dokázal aspoň vyprodukovat velkej otazník. nic víc to podle mě neni.

Stegman

Stegman (hodnocení, recenze)

Budu rád, když ještě někdo zareagujete:

Beru vysvětlení ledzepfana o tom, že jsme celou dobu fandili té zlé, a že jsme spolu s hlavní hrdinkou prozřeli až na konci. (A nemám problém ani s motivací těch "zpoza zrcadla".) Ale nejde mi do hlavy ten závěr v nemocnici: Je tam scéna na nemocniční chodbě, kde se hlavní hrdinka setká se svým kamarádem, který se na ní přišel podívat (krátce po podivném telefonátu, co spolu vedli a poté, co se stavil doma a našel tam rozbité zrcadlo a duchem nepřítomnou manželku drhnoucí krev na podlaze). Ale zpět na nemocniční chodbu: On se jí jde zeptat co se to děje, a ona na něj vrhne pohled jako by ho chtěla rozsápat. To jako byla celou dobu normální, pak prozřela a z ničeho nic se stala "zlou"?!

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Mozna to je jak rikas s tim ze kloni lezli ze zrcadla a zabijeli originaly,ale celkove je ten film dost zmatenej a chaotickej, proc je to tak chaoticky natoceny,aby divak mel problem toto pobrat? Jasne, tys to treba pobral,ale chaos to je velikej pri koukani.Jinak otazka -proc- je ve fantasy hororu samozrejme zcestna, pac je to nadprirozeny horor. Proste odraz originalu v zrcadle v tomto hororu nebyl jako ve skutecnosti jen mrtvy odraz, ale myslici klon, kterej se chtel dostat do reality a nahradit svuj original, ktery logicky pak zneskodnil,aby se stal originalem on sam. A pak kdyz se tento klon co nahradil orginal,podival do zrcadla, tak zas ten jeho klon chtel nahradit jeho a furt dokola.Napad by to nebyl spatnej,jen kdyby to bylo natoceno tak ,aby to divak bez potizi pobral. Ale vychazim jenz tvyho vysvetleni ze to tak je. Uz je to dlouho co jsme to videl a mam pocit ze ono ani toto vysvetleni nebude tak jasny. Pamatuju, ze me ten film postupne prestaval bavit.

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)


hororwatch: Nemusíš psát on...klidně mluv(čti piš) přímo na mě-nemusíš se bát........ Nejde o mé absolutní vysvětlení ale o to co se děje na obrazovce, a to je příběh jasně čitelný(se začátkem, koncem, příběhem a pointou)..... Pokud nechápeš původ lidí za zrcadlem jsi asi dost slušně omezený ve fantasii a jakékoliv sledování horroru, sci-fi, fantasy u tebe musí končit na otázce= proč?(ve vztahu k základnímu tématu filmu)............. Další tvé dotazy ohledně stupidního světa za zrcadlem bych směřoval třeba na Lewise Carrolla.

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

no moment. on to tady podává jako nějaký absolutní možný vysvětlení. je dost možný, že mu taky ke štěstí stačí jen jeho vlastní výklad aby si připadal chytřejší. on je spíš problém v tom, že od toho filmu lidi čekali něco koudnějšího, než že ze zrcadel budou vylejzat ,,klony'' a zabíjet svoje napodobeniny, které nám byly naprosto ukradené. Čekali jsme nějaký vysvětlení proč se tak děje. Myslim si, že lidi dobře pochopili co v tom filmu viděli, ale  asi neuvěřili, že to je tak stupidní a hledali v tom něco skrytého. Proto tyo tázky.

G.Sylar

G.Sylar (hodnocení, recenze)

ledzepfan: to se tě nezeptám, protože už vim co bys mi odpověděl :D ale jinak už to celkem chápu po tej diskuzi :)

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)


G.Sylar: Nejsou to mimozemšťani ale lidi ze světa za zrcadlem(to je vysvětlování jak ve školce). Takže stejně jako ti mimozemšťani, prostě chcou ovládnout náš svět pomocí postupné infiltrace klonů(lidi ze světa za zrcadlem mají tu výhodu, že protože jsou odrazem našeho světa(a vypadají tedy stejně)-nemusí tvořit klony z lusků ale stačí jim jen prolézt k nám a sejmout "originál"......... Jestli se mě tu teď zeptáš jaktože může existovat svět za zrcadlem, že ty za zrcadlem máš jen zeď  a proto to nechápeš, tak jsi asi hloupý Honza.

G.Sylar

G.Sylar (hodnocení, recenze)

ledzepfan: Jo dobře, tam jsou to mimozemštané kteří chtěji aby země vypadala podle jejich představ ale co tady? 
Kdo to tady je, myslim si že to mimozemštané nebudou.

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)


G.Sylar: A proč se v invazi zlodějů těl začaly oběvovat klony lidí? To je otázka jak trakař.... :D

G.Sylar

G.Sylar (hodnocení, recenze)

ledzepfan: Tak mi například pověz proč se začaly objevovat ty zrcadlový kloni a vraždily svoje originály.

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)


G.Sylar: To si děláš srandu-doufám :)... ale vážně- to bylo jednoduché

G.Sylar

G.Sylar (hodnocení, recenze)

ledzepfan: Tak jestli si pochopil celý film od začátku až do konce tak to můžeš bejt jenom jedinej člověk a to scénárista tohoto filmu ;)

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

ledzepfan: už si to tak uplně nepamatuju, ale naprosto jasná vysvětlení, dle zdejších nevědomých příspěvků, v tom filmu asi nejsou.

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)

..nevím co řešíte-bylo to úplně jasné a čitelné..nic se samo do sebe nezamotalo.......

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

to je vážně tak debilní scénář, až to za to ani nestojí nad tím přemýšlet.. nápad byl dobrej. vytvořit opět něco megalomanskýho na mozkový buňky, ale zamotalo se to samo do sebe.

G.Sylar

G.Sylar (hodnocení, recenze)

MartinezZ: dík za vysvětlení, už je mi lecos jasnější ;) takže na konci hlavní hrdinka Gina byla vlastně ten klon který zabil pravou Ginu a pak ten klon měl havárii a nic si nepamatoval a tím pádem si myslel že je to ta pravá Gina?

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

G.Sylar: Už si tomoc nepamatuji (protože to byla pitomost :), ale obecně prostě byli lidé nahrazování zrcadlovými klony, vyhlazovalo se lidstvo a to tak, aby to nebylo nápadné. Proč už fakt nevím, pokud jsem to tehdy vůbec sám chápal. Srdce na druhé straně právě z důvodu, že v zrcadle je vše jakoby na opačné straně. Ale moc nad tím přemýšlíš, zrovna tenhle film si to moc nezaslouží.

G.Sylar

G.Sylar (hodnocení, recenze)

Já to vůbec nepochopil, proč tam jsou ty kloni ze zrcadel, proč zabíjí svoje originály, co nám měl ten konec říct, proč tam ty lidi měli srdce na druhé straně, nic vůbec nic sem nepochopil...

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

byl v tom vtip, ale ten jsem bohužel nepochopil... mlže mi někdo vysvětlit prosim o co tam šlo? mimochodem ta hudba u toho mi připadá jako slušná vykrádačka ze hry: FEAR

Edhelharn

Edhelharn (hodnocení, recenze)

Ja som to že ona vlastne bola celý čas tá zlá myslel že je to výsledok toho syndrómu že mala tie paranoidné stavy a že všetkosa vlastne odohráva v jej hlave, teda až na tie rentgenové snímky, to mi tam do toho akosi nesedelo hlavne ten jej vlastný. a pozeral som to dosť pozorne, dokonca som sledoval či sú ľaváci a lebo praváci a či sa jej v niektorých chvíľach nepremiestňuje jazva z ľavého nad pravé oko atď.. :-)

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)

Edhelharn--Spoiler--No to je právě podle mě hloupost=Ten syndrom tam byl někdy uprostřed zmíněn jen jako prvek,který měl diváka přinutit pochybovat o tom jestli si to ta ženská náhodou fak nevymýšlí atd... Pointa s Capgrasovým syndromem v žádnem případě nevysvětluje všechno to okolní dění,které je naprosto reálné a děje se nezávisle všem zůčastněným(otec,bratr..atd...)........Já to pochopil právě tak,že ti lidi zpoza těch zrcadel opravdu vystupují a následně zabíjí originály..A pointa je právě v tom,že ta ženská které člověk celou dobu fandí je vlastně kopie,která ale po zabití originálu měla tu bouračku v autě a zapoměla kdo vlastně je a co se stalo....Proto to odhalení na konci,kde najde mrtvolu originálu a dojde jí to=a divák je v šoku,protože celou dobu fandil vlastně záporačce...nehledě na to,že rentgen na konci jasně ukazuje,že je vyměněná..........................V tom filmu je to ale vysvětleno úplně zřetelně tak nevím proč ty teorie okolo (?) tohle není Lynchovina,která může mít sto různých vysvětlení :)

Edhelharn

Edhelharn (hodnocení, recenze)

ledzepfan -- SPOILER---pointa bola podľa mňa práve v tom že trpela tým Capgrasovým syndrómom

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)

To je fakt zábava tu debatu číst....To si dělátě srandu?Ten film sice nemá úplně jednoduchou dějovou linku ale zase něco něják více nepochopitelného tam není........Propříště až budete koukat na filmy tak když půjdete na záchod nebo ukuchtit něco k jídlu,tak si ho pauzněte=lépe pak budete chápat souvislosti ;) ...........Mimochodem Edhelharne tos tomu pochopení moc nepomohl,když tu hážeš článek o poruše,která s pointou filmu nemá nic společného :D

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Jsem jediný, který ten film nepochopil? Vysvětli mi to prosím někdo? :)

Janika1971

Janika1971 (hodnocení, recenze)

Mám ráda atmosferické horory, ale tady mě vyloženě zklamal konec. Nerada předjímám, jak film dopadne, takže jsem celou dobu čekala, co se z toho vyvrbí, ale tohle snad ne! A díky tomu konci je v háji i celá atmosféra filmu.

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Absolutne jsem nepochopil o co v tomto filmu slo,vubec nechapu co to vse melo znamenat a co tim chtel reziser rict? Jestli to vi vubec sam reziser???......

sevcte

sevcte (hodnocení, recenze)

Myslím, že tak 80% českých názvu nechápu :o) kdo tohle vymejšlí...

sevcte

sevcte (hodnocení, recenze)

catr: holt jsem asi moc velkej šťoura, nemám ráda nevysvětlený věci no :o)

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

sevcte: SPOILER: v pohode, jen mi prijde, ze povidek o "lidech za zrcadly" jsem v maldi cetla spousty.

sevcte

sevcte (hodnocení, recenze)

SPOILER No to mě právě napadlo taky, akorát jsem nevěděla kdo (asi jsem to trochu blbě popsala...). I když v jedný scéně vlastně bylo, jak někdo chodí za tim zrdcadlem... trochu zvláštní no, asi si to musí každej domyslet sám, jinak díky ;o)

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

SPOILER ja uz to teda videla dost davno, ale mam pocit, ze konecna pointa je prave v tom, ze byla vymenena uz kdyz se vybourala. A menili se s nimi lide za zrcadly, to je docela otrepana bachorka, ne?

sevcte

sevcte (hodnocení, recenze)

SPOILER!! No, tak buď opravdu trpěla tím Capgrasovým syndromem a všechno to byly přelUdy (jestli ano, tak opravdu dobrý, i to jak viděla sama sebe), nebo se s nimi někdo vyměňoval (pak ale nechápu kdo :oO a teorie o mimozemšťanech mi už příde hodně úchylná a pro jistotu jsem jí zavrhla hned). Spíš se přikláním k tomu syndromu... ale jestli je to tak, tak bych jím trpět nechtěla... :o) ale na druhou stranu, ona pak taky měla srdce na pravo... a bylo to hodně reálný... takže fakt nevim :o(

sevcte

sevcte (hodnocení, recenze)

Ehm, můžu se taky přidat k těm, co by rádi vysvětlení?? Mám dvě teorie a nevím pro kterou se rozhodnout :o) takže zatím bez hodnocení...

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

tak hej, napis mi do posty seznam veci, co jsi nepochopil. Libila se mi formulace ze film jde mimo tve mysleni a celkove jsem tu vetu nepochopila a prisla mi vtipna. Takze he.

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

Fontánu som ešte nevidel ale v najbližšej dobe sa na to chystám, Aronofsého považujem za obzvlášť klaviltného režiséria (snáď okrem Requiem)

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

A něco takového káže ve Fontáně těm, kdo dají ze stejných pohnutek odpad :-D

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

gen.Zhukov: asi to urobím taky tak (s tým hodnotením). A pochybujem že by ďalšie hodnotenie niečo zmenilo. Ale musím povedať že je to jedniný film za dlhú dlhú dobu ktorý nie celkom chápem (no dobre tak vôbec). A to ma štve

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

no v pohode keď to je tako, no tak sa nájde vôbec niekto kto nám tento film vysvetlí??? halooooooo

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

to gen.Zhukov: hej puso, tak ked si to tak dobre pochopil/a tak mi to prosim ta vysvetli, naozaj, fakt to chcem vediet, vôbec nechápem o čo tam išlo, prečo vyliezali tí ľudia zo zrkadiel, prečo tá ženská nevedela že to ona je tá zlá, čo s tým mala ta autonehoda atď, budem ti vďačný, alebo komukoľvek inému kto mi to objasní...

Související novinky

Britský filmař se pokouší o atentát

Britský filmař se pokouší o atentát

15.02.2015

Jeho krátkometrážní Cashback byl nominovaný na Oscara. Nedoceněný londýnský horor Střepy v hlavě skoro nikdo neviděl. Aby mohl natočit Metro Manila, zastavil vlastní dům. Ale vyplatilo se, film… (více)

Ostrovní tvůrci mají napilno

Ostrovní tvůrci mají napilno

02.02.2014

Hned několik slibných filmů od současných renomovaných britských tvůrců nabírá lákavé ohlasy ve festivalovém oběhu a další projekty se připravují. Udělejme si stručné shrnutí. Sean Ellis byl… (více)

Reklama

Reklama