Left Turn

Krátkometrážní / Horor

Velká Británie, 2001, 15 min

Sean Ellis

• Matty

Černohumorná anekdota, která místo pointy nabízí dobrou hudbu pod (celovečerně dlouhými) titulky.(8.4.2009)

Takže Sean Ellis začal predsa len hororom. Hlavne hneď v úvode ukáže, že v tomto žánri sa určite nestratí.(29.3.2009)

To že Sean Ellis má talent na horory mi je jasné po Broken...Tento (hoci sympatický) prvý pokus je zaujímavý svojou úvodnou sekvenciou a vyústením, okrem toho nič svetoborného neponúka a radím ho do všeobecného lepšieho priemeru...(30.5.2009)

Ke zhlédnutí zde: 1. část - http://www.youtube.com/watch?v=N6j_dkFz408 ; 2. část - http://www.youtube.com/watch?v=7hwQH0FKKo0&feature=related(21.3.2009)

Hmmmm, tohle je tedy paradox, pro dobrotu na žebrotu....nemá cenu psát více, to chce vidět.(8.9.2007)

• Fifer

Je škoda, že má Sean Ellis rád horory, protože mně se zdá být talentovanější v komediálním žánru. Atmosféru to má, ale co naplat, když příběh je tak chabý - tohle by vystrašilo tak šestiletého kluka a možná ani to ne. Údajně remake filmu Panic (1978)(3.2.2012)