Reklama

Reklama

Ztracený ostrov

  • USA After Dusk They Come (více)

Skupina přátel přežije ztroskotání lodi a doplave na neprozkoumaný ostrov. Brzy jsou unášeni jeden po druhém členy starobylého kanibalského kmene, na který evoluce již dávno zapomněla. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Piati mladí, nesympatickí Američania - dvaja blbečkovia, dve štetky a jeden nechutný, obézny somár, stroskotajú s malou výletnou jachtou na "Stratenom ostrove". Veľmi skoro zisťujú, že tam nie sú sami. Sú vydaní napospas nemilosrdnej rase, primitívnych, mimoriadne agresívnych kreatúr, čo vyzerajú ako potomkovia úchylného, zoofilného Predatora, ktorý sa spáril so slepou opicou. Vo filme sa objavia len krátko, až v posledných scénach. Väčšinou počuť len ich vrčanie, mľaskanie, kvílenie, fučanie a podobné pazvuky. Tento šablonovitý, béčkový horror natočil, ako svoje debutové dielo, režisér Jorg Ihle. Keďže sa jedná o jeho prvotinu, tak s prižmúreným okom, tomu dám dve hviezdičky. Ale nabudúce už budem prísnejší. ** ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze začátku docela slušnej horor a objeví se i dvě lekačky založený na zaručených hororových postupech a rozhodně fungujou, následně se ale film spíš zaměří na vyvražďování těch pár postav, co na to jsou dějem předem připravený, což jsem původně s radostí kvitoval s nadějí na nějaký gore, ale bohužel to bylo udělaný vcelku o hovně a žádný gore scény se nekonaj a je tam jen několik rádoby napínavých scén, ale i tak to je slušnej béčkovej horor, kterej nechává vzpomenout na béčkový sračko-skvosty Kongo a Ostrov dr. Moreau a nakonec sem se u toho vcelku bavil ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Ztracený ostrov je klasickým případem hororu, který má slušný začátek, ale pak se s toho stává pořád větší a větší nuda. Jak říkám, začátek ujde, skupinka lidí se vypraví na výlet jachtou. Narazí na útes a skončí na ostrově. Tady je první totální sračka. Neříkám, že v takových filmech se to neděje, ale co je moc, to je moc. Způsobem, jakým je ztrozkotání natočeno, hrůza. Pak následuje všelijaké nahánění po džungly, což byla celkem zábava. Hovadina číslo dvě. Že by po devadesáti letech zůstal ten tábor, co našli, v takovým dobrám stavu? Ccccc. Nicméně ty příšerky nebyly zase tak odfláklý, jak je to zvykem u video filmů. Herci nezklamali, ale ani nepotěšili. Je to prostě jen další tuctovej horor, kterej když se neuvidí, rozhodně se o nic nepříjde. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ten začiatok ma zaujal,lebo to bolo viac než pôsobivé.Potom prišli dosť nesympatické postavy a ešte aj debilne sa chovajúce a dosť ma otravovali.No a herci tiež neukázali nič s hereckého umenia a boli slabý.Celkovo je tento film dosť nezaujímavý aj keď v pár momentoch sa to tvárilo ako predátor.A tie zmutované opice ma viac rozosmiali ako vystrašili,tak ani masky ma nezaujali.Tento film na mňa vplýval veľmi amatérsky.Dávam 1* za pekné prostredie kde sa tento film odohrával. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak hned z kraje musím říci, že se jedná opravdu o dost nepovedenej horror, který se snažil něco vytěžit z výbornýho the Descent, ale moc se mu to teda nepovedlo, ale pěkně od začátku. To takhle jedna pětičlená skupinka vyrazila lodí na výlet, ale jelikož měli smůlu tak ztroskotali u jednoho ostrova a aby ty smůly nebylo málo tak ostrov obývají kříženci opic, lidí a kdo ví čeho, kteří rozhodně nejsou vegetariáni. Jo a jsou slepí. Během chviličky tak je z pětičlené skupinky jednočlená a začíná pralesní naháněná. Zní to hrozně? Ono to hrozně nejen zní, ono to hrozný i je. Postavy jsou příšerné, zabití směšná no vlastně žádná, nic z nich prakticky neuvidíme, uvidíme téměř vždy až mrtvolu, gore téměř žádné, atmosféra minimální která nestojí téměř za řeč. Co se týče masek tak ty jsou docela dobré, ale mohli být lepší. Snad jediné co se opravdu povedlo tak je prostředí, příroda je opravdu pěkná, ale kvůli přírodě se na horror nekoukám, to se koukám na dokument. Celkově to vlastně ani nestojí za pozornost, nic nového, viděno již mnohokrát a mnohem lépe natočeno. No prostě další podprůměrnej přírodní skoro slasher, nic novýho pod sluncem. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Tribe. (Chatterer)

Reklama

Reklama