Reklama

Reklama

Ztracený ostrov

  • USA After Dusk They Come (více)

Skupina přátel přežije ztroskotání lodi a doplave na neprozkoumaný ostrov. Brzy jsou unášeni jeden po druhém členy starobylého kanibalského kmene, na který evoluce již dávno zapomněla. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Piati mladí, nesympatickí Američania - dvaja blbečkovia, dve štetky a jeden nechutný, obézny somár, stroskotajú s malou výletnou jachtou na "Stratenom ostrove". Veľmi skoro zisťujú, že tam nie sú sami. Sú vydaní napospas nemilosrdnej rase, primitívnych, mimoriadne agresívnych kreatúr, čo vyzerajú ako potomkovia úchylného, zoofilného Predatora, ktorý sa spáril so slepou opicou. Vo filme sa objavia len krátko, až v posledných scénach. Väčšinou počuť len ich vrčanie, mľaskanie, kvílenie, fučanie a podobné pazvuky. Tento šablonovitý, béčkový horror natočil, ako svoje debutové dielo, režisér Jorg Ihle. Keďže sa jedná o jeho prvotinu, tak s prižmúreným okom, tomu dám dve hviezdičky. Ale nabudúce už budem prísnejší. ** ()

Magoor odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu šílená slátanina, která má v ději víc děr než cedník! Jsem tolerantní divák a nemám problém přehlédnout nějaké chyby, pokud má film celkově zajímavou myšlenku a nápady. Ale tohle?! Nejlepší na tom byl asi ten několika minutový prolog z minulosti, ten to však nebyl schopný zachránit. Toho co psal scénář, bych nechal bez milosti popravit za prznění filmového odvětví!!! ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná (v tom nejhorším smyslu) přehlídka demence ústřední pětice všech zúčastněných! Jejich touha přežít (a nebo nepřežit??) je až k nevíře. Celé to završí hlavní hrdinka, která svým nadprůměrným hrdinstvím neumožňuje divákovi úvěřit ani na minutu... Pomyslnou třešničkou na hororovém dortu je pak už "vykrádačka" predátora a kýčovitého zakončení v podobě odjíždějící přeživší hrdinky za svitu měsíce..zůstává tak jediné pozitivum a sice nádherné exteriéry ostrova! ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Ztracený ostrov mohl být klidně jeden z nejzajímavějších hororových počínu roku. Bohužel celý film je založený pouze na stokrát ohraných postupech a inovace či nový nápad je na bodu mrazu. Masky monster jsou nadruhou stranu velice povedené, herci sice neexcelují, přesto na průměrný horor bohatě stačí. Škoda jen málo propracovaného scénáře a nudné režii, mohla to být totiž slušná řežba:-) ()

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Opět zde velmi podhodnocený kvalitní horor - no snad mu trochu pomůžu a vyzvednu ho ( což si právem zaslouží ). Perfektní horůrek ve stylu netradičního PREDÁTORA, který tentokrát nepřichází z temných hlubin vesmíru, ale jedná se o výtvor naší tajuplné a rozmanité planety. Blíže bych to viděl ... jako: PREDÁTOR křížený PÁDEM DO TMY. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Tribe. (Chatterer)

Reklama

Reklama