Reklama

Reklama

Ztracený ostrov

  • USA After Dusk They Come (více)

Skupina přátel přežije ztroskotání lodi a doplave na neprozkoumaný ostrov. Brzy jsou unášeni jeden po druhém členy starobylého kanibalského kmene, na který evoluce již dávno zapomněla. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

tron 

všechny recenze uživatele

Ako to už často dopadne, po atmosfére zostali len pozostatky, po kvalitnom scenári zakrvavené trosky a z postáv prehliadka nudnej mizérie. Do toho klišé, banality a stereotyp, od režisérskeho až po vizuálny. Napriek tomu to úplne zlé nie je a to práve vďaka pozostatkom solídnej atmosféry. Na ostrove sa objaví skupinka mladých ľudí, tu ich ale napadne niečo, čo zrejme mali byť bratranci príšer z Pádu do tmy. Na filme je bohužiaľ vidieť nie len nedostatok peňazí (OK, ani Pád do tmy nebol veľkofilm, ale režisér mal talent), no i celkový nezáujme vytvoriť niečo viac, než len bohapustý (pod)priemer. ()

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Opět zde velmi podhodnocený kvalitní horor - no snad mu trochu pomůžu a vyzvednu ho ( což si právem zaslouží ). Perfektní horůrek ve stylu netradičního PREDÁTORA, který tentokrát nepřichází z temných hlubin vesmíru, ale jedná se o výtvor naší tajuplné a rozmanité planety. Blíže bych to viděl ... jako: PREDÁTOR křížený PÁDEM DO TMY. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Naprostá ztráta času... První půlhodinu se seznamujeme s pěti postavama, které nás absolutně nezajímají (teda až na Jewel Staite, díky níž jsem tomuto "veledílu" dal jeden bod), potom jsou během pár minut všichni, až na Jewel, zabiti a to tak, že nic nevidíme a poslední půlhodinku sledujeme Jewel, jak pobíhá po džungli, hledá nafukovací člun a snaží se vyhýbat zmutovaným opicím, nebo co to je... Prostě zbytečný film... Jo a nechápu, proč je film označovaný jako horor, mě to přišlo spíše jako dobrodružný film... ()

El_Rabbit 

všechny recenze uživatele

Je to docela uchazejici beckova zabava,ktera neurazi. Slusny prvni dve tretiny filmu, dokud nezbyla jen posledni hlavni hrdinka, bych zhodnotil lip, ale potom to dost upadlo... Proc sakra vsichni byli zabiti v par minutach, hodne rychle a bez milosti a s posledni prezivsi si nestvury pul hodiny jen tak hazeli a hrali a nerozervali ji okamzite tak jako ty ostatni? ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Nudný horor s docela slušným potenciálem, který ovšem tvůrci naprosto nevyužili. Jediné z řeho mohli těžit mohly být nějaké gore efekty, ale ty jsou většinou hned utnuty a tak celkově nejde nic vidět. Takže film první půlhodinou naprosto nudí, poté přijde rychlé vyvraždění všech potencionálních obětí a jak jsem zmínil bez jakéhokoliv gore efektu, což je asi největší zápor filmu a zbytek filmu spočívá v nahánění se v džungli. Škoda, námět byl slušnej, sice nic originálního, ale už jsem film s tímto tématem dlouho neviděl, ovšem forma je odfláklá, což platí i u hororové stránky. Ty dvě hvězdy jsou za povedené masky těch monster a slušně hrající hlavní ženskou postavu. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se měl původně jmenovat The Tribe. (Chatterer)

Reklama

Reklama