Reklama

Reklama

Detektiva Chana (Nicholas Tse) čeká velký životní okamžik. Ve chvíli, kdy jeho nastávající v místním klenotnictví vybírá svatební prsteny, je před obchodem přepaden obrněný vůz s penězi. Mohutnou explozi, která loupež provází, dívka nepřežije. Chan od té doby prahne po pomstě, lupiči však zmizeli beze stopy. O šest měsíců později Chan při řešení jiného případu na vrahy své snoubenky narazí. Začíná hongkongská akční podívaná se skutečně adrenalinovou náloží: vzrušující honičky, dynamické přestřelky, vše (včetně humoru) v ideálně namíchaném filmovém koktejlu. Spravedlnost se neobejde bez tvrdých pěstí. Hongkongská akční podívaná s adrenalinovou náloží. Legendy bojových filmů Jackie Chan a Jet Li se pomalu stahují z akční kinematografie, ale mezitím v Hongkongu dospěla nová generace fyzicky zdatných herců. Jejich filmy kombinují reálné fyzické dovednosti aktérů se speciálními efekty pro maximální adrenalinový atak na diváka...
Na tradičně prostinký a schematický příběh jsou navěšeny spektakulární akční sekvence, v nichž herci předvádí dech beroucí kung-fu souboje a krkolomné kaskadérské kousky, které nekřiklavě překračují hranice fyzikálních zákonů. Vznikl tak další famózní důkaz, že centrem bojových filmů i dnes zůstává Hongkong. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Shit 

všechny recenze uživatele

Invisible target stojí a padá podle toho jak často jsou vidět souboje. Pokud to tam rozjíždí Nicholas Tse a Shawn Yue na jedný straně a na druhý největší řezník filmu Jacky Wu, tak si neni absolutně na co stěžovat, jelikož to jsou machři největší a těla lítaj vzduchem po desítkách a kaskadéři se jen modlej, aby se záběr poved a oni nemuseli zase letět 10 metrů dolu z baráku a zase se o něco nehorázně rozmlátit, jenže pokud se nic takovýho neděje, což se zákonitě při délce přes dvě hodiny muselo stát, tak je to mírně roztahaný a zdlouhavý, ale přesto je to výbornej čínskej akčňák ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Mňam, tak toto mi chutilo. Pekelná akcia, ktorá je veľkoryso porciovaná každou druhou scénou, nechýbajú zbesilé naháňačky na americký štýl, bezbariérové behanie po strechách po francúzsky, či samozrejme lámanie kostí pri ostrých súbojoch po východniarsky. Dlhá minutáž filmu vôbec neublížila, trošku rozpačitý úvod je neskôr korigovaný veľmi sľubným riešením zápletky. Rozuzlenie toho kto sa koho kope bolo spravené veľmi nonšalantne a sympaticky, záver bol trošku stávka na istotu, ale tá neutíchajúca akcia poslednej polhodinky mi ešte doteraz rezonuje v hlave. Samozrejme je tu cítiť istá inšpirácia z iných filmov, ale ako ich kombinácia to nedopadlo vôbec najhoršie. Veľmi dôležitá je ústredná trojica klaďasov, ktorých súhra charakterov sa vydarila naozaj veľmi dobre a samozrejme nechýbali ani účinne charizmatickí záporáci na čele s Jackym Wum. Poprosím repete. 90%. ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Hongkongská akčná pecka a adrenalínová nálož tohto roka v jednom! Donnie Yen s Wilson Yipom sa budú musieť vo Flash Pointe sakra snažiť, aby sa tomuto aspoň vyrovnali... ;-) / UPDATE: Takze po zhliadnuti Flash Point mozno povedat, ze Donnie s Wilsonom odviedli slusnu pracu, ovsem palma vitazstva z mojich ruk patri Invisible Target. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že HK umí stále produkovat kvalitní akční snímky, trojlístek HKské omladiny šlape jako dobře namazaný motor, akční bojové scény, honička autem, přestřelky, výbuchy, celkový dojem je paradní. Jak už to tady někdo srovnával s Flashpoitem, tak ten je opravdu slabší, oproti tomu je Invisible Target akční megabomba. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když výběr svatebních prstenů přeruší ohlušující exploze a snoubenka umírá, je to sakra důvod k odplatě. Viníci pláchli a při pátrání po nich se skorovdovec spojí se zkušeným inspektorem a začínajícím policistou. Honičky a přestřelky jsou fajn, fyzicky náročné kaskadérské kousky a pěstní a další souboje jsou na tom ještě o level lépe, ovšem samotný děj je prostinký a na ty podivné asijské emoce si prostě nikdy nezvyknu. Navíc je to zbytečně dlouhé. Režisér Benny Chan stojí za New Police Story, herecky tuhle „mladou“ generaci neznám, dabing byl příšerný, ale za to pánové nemohou. Navíc vaty a přehnaných emocí, které nefungují, v druhé polovině ještě přibylo. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Benny Chan požadoval, aby nebyli použiti žádní dvojníci, a všechny scény ponechal jen na hercích. (KucC)

Reklama

Reklama