Reklama

Reklama

Jesse Stone: Tenký led

(TV film)
  • USA Jesse Stone: Thin Ice (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Když postřelí a těžce zraní jeho kolegu a kamaráda, riskuje policejní šéf malého městečka Jesse Stone svůj život i kariéru, aby našel pachatele a zároveň musí ještě najít ztracené dítě... V napínavém pokračování populární detektivní série. Paradise, Massachusetts, policejní šéf Jesse Stone (Tom Selleck) byl účastníkem hojně medializované přestřelky, při které byl postřelen a těžce zraněn jeho kamarád, velitel státního oddělení vražd Healy (Stephen McHattie). Bostonské oddělení interních záležitostí zahájí vyšetřování proti Stoneovi, což zapříčiní jeho delší nepřítomnost v Paradise a nevítanou pozornost tamní městské rady. Když ještě vyhodí z policejního oddělení nejzuřivějšího vypisovače pokutových lístků, čímž vážně oslabí zdroj příjmů, a jeho prestiž před městskou radou tak dále poklesne, riskuje Stone svou kariéru tím, že pomáhá slavnému cizinci z jiného města najít ztracené dítě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (27)

nash. 

všechny recenze uživatele

Tak, a je to. Jesse Stone se definitivně vyhoupl do čela řebříčku mých oblíbených detektivů. Klidný a rozvážný muž, který vždy, a bez ohledu na osobní následky, udělá co je správné, který přes všechny hrozby a osobní potíže zůstává nekompromisně věrný svým zásadám. Pro mě osobně Tom Selleck našel svou životní roli. I v pátém filmu si navíc série dokázala udržet všechny své přednosti. Pomalé tempo, kde se dokonale kloubí místy až melancholická nálada s dramatickými událostmi, výborné dialogy, výborná hudba, druhý souběžně řešený případ, který je spíš smutný než filmově zábavný a opět, na televizní film netypicky, bez happyendu. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - To je moc dobrý kafe.......... Opět dvě linie příběhů a každá sleduje svou stopu. Spousta hlášek se už opakuje z předešlých příběhů a tady se ještě ke všemu děj strašně líně vleče. Poprvé jsem pocítil nudu u sledování tohoto detektivního filmu. Vlastně je to pro mě nejhorší příběh z celé série. CITÁT - Kdo po tobě střílel?........ Takových 50%. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Tak se dočkáme daleko osobnějšího případu, jež se prolíná s jiným, jež je též zajímavej a větší dávky syrovosti. Charakter hlavní postavy se lehce posunul dál a celková atmosféra též, ale naprosto to srovnal se zemí nekompromisní závěr, kterej nabídl neúnosnou emocionální kovadlinu. Pro zatím vrchol série. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Další příběh ze série o Jessem Stoneovi se nese ještě v o trochu více depresivnější náladě. Opět tu máme dva nesouvisející případy, opět se to táhne jak nudle a z nosu a Tom Selleck pronáší repliky, které jsem od něj slyšel už několikrát. Malinko se do této série začíná vkrádat repetitivnost. Aktuální dvojice případů je však rozhodně mnohem záživnější, než ty z předchozího dílu. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Zdaleka ne každé vyšetřování musí končit happy-endem. A navíc ačkoliv Jesse ví, co ho čeká, skutečně leze na příliš tenký led. A, bohužel, nejen on sám. Kvalitní krimi, pomalejší, více zaměřená na policejní kolegy, přesto "tichá voda břehy mele". ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Ty rozhovory s psychologem jsou docela vtipné. Obecně se tam i ty vztahy na pracovišti vydařily, takže s trochou nadsázky přichází i zábavnost. 75% ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

V pořadí pátý díl této televizní detektivní série má stejně skvělé parametry jako předchozí části. Řekla bych, že je o něco dynamičtější, ale zachovává si poetičnost a pozvolný způsob vyprávění i kvalitní hudební doprovod. S potěšením jsem se usadila do křesla a na hodinku a půl se znovu vrátila do městečka Paradise, abych sledovala excelentního Toma Sellerse, jak si tam vede. Vyšetřované případy, které se tentokrát udály mimo jeho region a přinesly šerifovi suspendování, jako by naznačovaly ukončení série. Bohudíky, nestalo se, jede se dál. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Gilli pouze jako hlas. :-( Jinak opet dalsi z rady vynikajicich tv detektivek s serifem Jessem. Leslie Hope me nebavila ani jako Teri Bauer a nebavi me ani zde. Takze tak. ()

Garch 

všechny recenze uživatele

Zhruba jednou za rok se vrátí Tom Selleck v dalším ultrapomalém případu pro rozvážného náčelníka maloměstské policejní stanice. Rozvláčné tempo, má, kupodivu, své kouzlo a občas i vtip ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ano, Jesse Stone je na tenkým ledu, ale to neznamená, že se nechá zastrašit a sleví na svých zásadách. Tento snímek vstupuje do daleko dramatičtější a napínavější polohy. Už začátek je nečekaně akčnější, než bývalo zvykem. Pomalejší televizní vyprávění je však zachováno. Jesse Stone si u diváků získává daleko větší sympatie. Scénář je dokonalý a zručně napsaný. Troufám si tvrdit, že tento díl předčil všechna očekávání i předchozí snímky. ()

Luisis 

všechny recenze uživatele

Dobře napsaný scénář a kontraverzní policista Jesse. Je to film pro vyzrálé filmové fajnšmekry. Žádné drahé výbuchy, ani kozaté kočičky - 70% ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

O trochu vážnější než předchozí díly. Stonevi prostě musíte fandit a přát mu všechno nejlepší (i když bez trochy té deprese a dvou skleniček skotské by to asi nebyl on). Moc se těším díly, které jsem ještě neviděla, protože tohle končilo dost zajímavě. ()

Limous 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není špatný, Tom Selleck je prostě sympaťák a je to polda jako vyšitej. Na film se hezky kouká, určitě to stojí za skouknutí 75% ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

normální kriminální banální příběh, nic nového pod sluncem, mohlo to být daleko lepší, slabší průměr, ()

Reklama

Reklama