Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na utajovanej vojenskej základni objaví skupinka vedcov novú zbraň podobnú atómovej bombe s názvom Eruptor. A ako to už býva, bomba sa dostane do nepovolaných rúk a nastáva nebezpečenstvo, že jej sila začne meniť počasie a tým pádom ovplyvní celý svet. (oficiální text distributora)

Recenze (31)

Amroth666 odpad!

všechny recenze uživatele

A sakra! Máme tu vážného kandidáta na největší a nejodpornější sci-fi humus na světě. Sem tam mi hlavou probleskla genialita Vetřelců, Star Wars, Hvězdné brány, ale pak jsem se vrátil zpátky na zem a bum na to tohle odpadní dílo. Na ty triky se prostě nedalo koukat! To se ani nedá nazvat triky. Vrchol amatérčnosti a vrchol toho nejhoršího sci-fi na světě. Nezlobte se na mně, pane režisére Bourque, ale vaše jméno spíše vynikne v NHL v týmu Calgary Flames, ale vaše jméno jako by neexistovalo. Je to drzost natočit tak něco odporného. ____ tento film je u mně v TOP 5 nejhorších filmů na světě! ____ ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vedci z vesmírnej zbernej stanice v Montane vytvorili novú, prelomovú silne účinnú zbraň, ktorá za pomoci zložitých elektro-magnetických procesov dokáže vyvolať nesmierne ničiacu búrku temnej hmoty. Pri experimentovaní s touto prísne tajnou zbraňou dôjde ku chybe, ktorá radikálne zmení život a schopnosti vedúceho tohto vojenského projektu. "Temná búrka" je nízkorozpočtový, béčkový, kanadský, televízny sci-fi snímok s hlúpym scénarom, primitívnymi filmovými trikmi a otrasnými hercami. * ()

Reklama

HappyDeath odpad!

všechny recenze uživatele

No pro kristovy rány co bylo zase tohle???? Kanadský film o vládním programu U.S.A.? Omg...A jak sem viděl toho hlavného představitele, tak sem si vzpomněl na South park a jejich definici Kanaďanů: Mají prasečí očka a odklápěcí hlavy :-D Film kterému chybělo úplně vše, co by neměl dobrý film postrádat. A všechny ty efekty a počítačové vizualizace byly dělané doma...to mi nikdo nevymluví.... ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, jak si postavy všech podobně zaměřených céček a televizních filmů s oblibou berou do huby termíny jako "geomagnetismus", "fúzní pole", "neutronová bomba", "červí díra" a další slovíčka z vod matematiky, chemie, fyziky nebo věd o vesmíru. Tvůrci přitom často o významu a okolnostech podobných věcí evidentně ví zhruba tolik, jako Popelka o buticích Lacoste. Podstatné je, že film pak působí ohromně důležitě a divák trouba získává dojem, že sleduje něco s inteligentní vědeckou podstatou. Sledovat Stephena Baldwina (herecky zajímavého především tím, že jeho výraz ve tváři by nezměnil pravděpodobně ani plastický chirurg), jak se přetlačuje s paprskem ničivé síly z kosmu, musí pak být opravdu strhující. ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

Tak tohle způsobilo v mé hlavě naprostou bombu a to téměř doslova. Na chvíli jsem přestala věřit, že lidé na planetě Zemi dokážou být ještě někdy normální, ale rychle mě z toho vyléčila představa Jedličkova ústavu, kam všichni včetně režiséra a oplácaně- slizkého Stephena Baldwina patří. Doufám jen, že představa naprosto zdegerovaného světa rychle vymizí, abych předešla setkání s tak "významnými" celebritami. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama