Reklama

Reklama

Panika v městečku

(seriál)
  • Belgie Panique au village (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Kovboj, Indián a Kůň – nerozlučná trojice potrhlých přátel prožívá neuvěřitelná dobrodružství v belgicko-francouzském animovaném seriálu. V městečku zvaném Panika, na dohled od farmáře Stevena a jeho ženy Jeanine, žijí v jednom domě Kovboj, Indián a Kůň. Nerozlučná trojice přátel prožívá každý den bizarní dobrodružství. Naši hrdinové jsou plastové figurky evokující dětství, kterým technikou stop motion vdechla život nerozlučná dvojice belgických animátorů. Excentrická komediální šaráda plná vypilovaných odzbrojujících gagů, vycházející mimo jiné z dědictví surrealismu, nabízí animovanou akční podívanou par excellence. (Česká televize)

(více)

Recenze (83)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Jednoduchost postaviček a celkové animace panáčků, která je zahalena v drsném humoru. Kůň, kovboj a indián nemají chybu. Plastové figurky, kterým vdechla život nerozlučná dvojice belgických animátorů: Stéphane Aubier a Vincent Patar. / Viděné epizody *20.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 8/10 ) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Aj na rok 2002 mi to príde málo. Chaos, panika a vtipy sú vtesnané do sekaných pohybov postavičiek, ktoré ako keby nejaké dieťa len tak rozhádzalo a práve také deti v postieľke, v detskej sedačke s presnidávkou umazanou až po uši, si to užije. Proste bordel, chaos a smiešne hlasy. Ale nad 5 rokov to asi už nie je ono. ()

Reklama

dawexx 

všechny recenze uživatele

Děsivá, děsivá legrace! Tohle mi naprosto chybělo, abych se jako ledva dospělej klučina zasmál od srdce absurdnímu humoru příběhů koně, indiána a kovboje, který vypadaj, jak moje díla, co jsme tvořili s kamarádem z Lega, když nám bylo šest. Bravo!!! (Nejlepší díl s tím dortem - Grrrrr....Shut yer face!!!:-)) ()

LetztesBiest 

všechny recenze uživatele

Když mi tohle pustila kamarádka, mou první myšlenkou bylo „Co to je probůh za blbost?“ Jenže už po chvíli mě tenhle seriál dostal svou absurditou, ztřeštěností a vtipem. To vše ještě umocňuje specifická a originální animace, takže mi nezbývá nic jiného než dát za 5* … Klidně bych uvítal i nějaké další pokračování. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Neskutečně šílené ale přitom naprosto geniální a tak jednoduché. U tohoto se prostě nejde nesmát. Člověk prostě žasne čím dál tím víc, např. Janinka se i sprchuje stále s kýblem v ruce? Jasně, proč ne. Rozhodně chci taky Relax, který se z masážního křesla dokáže proměnit přes vířivku, letadlo, raketu a další na vaflovač. Kůň na skatu, trsající zvířata, únos osla, naprosto antifyzikální počiny, jako vyvrtat pidi otvor a tím nasypat pytel velké kukuřice. A Kůň má rozhodně můj respekt:D ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama