Reklama

Reklama

Panika v městečku

(seriál)
  • Belgie Panique au village (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Kovboj, Indián a Kůň – nerozlučná trojice potrhlých přátel prožívá neuvěřitelná dobrodružství v belgicko-francouzském animovaném seriálu. V městečku zvaném Panika, na dohled od farmáře Stevena a jeho ženy Jeanine, žijí v jednom domě Kovboj, Indián a Kůň. Nerozlučná trojice přátel prožívá každý den bizarní dobrodružství. Naši hrdinové jsou plastové figurky evokující dětství, kterým technikou stop motion vdechla život nerozlučná dvojice belgických animátorů. Excentrická komediální šaráda plná vypilovaných odzbrojujících gagů, vycházející mimo jiné z dědictví surrealismu, nabízí animovanou akční podívanou par excellence. (Česká televize)

(více)

Recenze (83)

Matty 

všechny recenze uživatele

Nepropadejte panice, pokud indiánovi vyjde únos osla a koně nezmlátí zmutovaný kovboj, wafle budou hotové včas. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Jde nemilovat seriál v němž mají všechny postavy nebo zvířata mentální retardaci, Downův syndrom nebo Tourettův syndrom? Odpovím za vás - nejde! ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Veľmi originálne, hravé, plné absurdných scén a svojského humoru. Škoda, že to nemá viac častí. (moja oblúbená časť - Hulk :D) 9/10 ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Jednoduchost postaviček a celkové animace panáčků, která je zahalena v drsném humoru. Kůň, kovboj a indián nemají chybu. Plastové figurky, kterým vdechla život nerozlučná dvojice belgických animátorů: Stéphane Aubier a Vincent Patar. / Viděné epizody *20.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 8/10 ) ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Nejsofistikovanější belgická reklama na psychiatrický léčebny o šílených dobrodružstvích třech spolubydlících – indiána, kovboje a mluvícího koně.... Excentricky surrealistický jak od Švankmajera na speedu, nekompromisně fraškovitý jak od Cimrmanů, chaoticky provokativní a extrémně ujetý jak od kanálu HowToBasic. Geniální stop-motion ztřeštěnost. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Neskutečně jednoduché a absurdně vtipné. :) Tahle trojice Kůň, Kovboj a Indián se zkrátka nezastaví. :D ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Naprosto nepopsatelně šílené. Způsobuje zničující záchvaty smíchu. Nikdy před tím největším okamžikem, kdy jsem pustil poprvé kovboje s indiánem a koněm na scénu jsem nebyl unaven z vlastního smíchu. Absurdita nade vše, originalita vyhnaná do extrému a nápady lítají všude a všude, oui cheval? ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

V jednoduchosti je síla a pro toto dílo to platí dvojnásob. Neskutečně napaditý, hravý a neuvěřitelně zábavný seriál o trampotách koně, kovboje, indiána a spousty dalších zajímavých postav. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Geniální film Panika v městečku je jen odvárek tohoto... Nemám slov... Škoda jen, že se seriál nedočkal více pokračování... - Haló Stevene. Tady Indián. Totiž né, to nejsem já. Umhh. Eh. Totiž... Dobře, teda. Osel byl unesen!! Ano, slyšíte dobře. Unesli jsme osla! A vrátíme ho, pokud nám vydáte váš červený traktor! COŽE!!? É, ne Stevene. Nebudeme vyjednávat. Ber nebo nech ležet... :-D - 100% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Aj na rok 2002 mi to príde málo. Chaos, panika a vtipy sú vtesnané do sekaných pohybov postavičiek, ktoré ako keby nejaké dieťa len tak rozhádzalo a práve také deti v postieľke, v detskej sedačke s presnidávkou umazanou až po uši, si to užije. Proste bordel, chaos a smiešne hlasy. Ale nad 5 rokov to asi už nie je ono. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Autoři hýří neskutečnými nápady, ale jediný díl, který se mi líbil a u kterého jsem se zasmál, byl díl s podvodním světem. ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

Dvacet pětiminutových na sebe nenavazujících dílů s poměrně rychlým sledem událostí. Příběhy plastových postaviček koně, kovboje, indiána a dalších, jsou zřejmě vymyšlené pod vlivem nějaké kombinace drog, protože tohle opravdu není běžná pohádka pro děti. Zde je možné cokoliv. Některé epizody jsou pouze prvoplánové šílenosti. Ty další také, ale aspoň mají nějaký nápad, co stojí za pozornost. Vysoké hodnocení je způsobené tím, jak moc je to jiné, než že by to bylo něco hrozně vtipného a zajímavého. ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Jůůůůůůůůůů! To je perfektní - seriál kloubící poezii střeštěného, neokoukané nápady a hlavně moje dětství - sice z trochu jiné perspektivy - přecejenom indián by nikdy nespal s cowboyem v pokoji a kůň by nedokázal "všechno", ale... Co když je jejich domeček propojen s podvodní říší? Co když k nim na exkursi jezdí Ježíš v "tripell-deckru" a jejich sousedé mají malou dcerku? Unikátní, plné absurdního humoru... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Seriál na první pohled není tak zběsile hektický jako film, což ve startu trošku zamrzí, ale jakmile si divák zvykne na to volnější tempo krátkých epizodek, dostane to taky jistou údernost.. Klidně (a rád) bych si dal i dvojnásobnou nálož, protože tuhle střelenou a blbě trefenou vesničku mám prostě rád. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Presne tu sa ukázalo to, že keď spojíte sentimentálnosť v podobe hračiek z detstva a primitívne až detské spracovanie ako prehnané proporcie, či pohyb cez plastelínu funguje to bezvadne. Seriál donúti sa prejaviť dieťa v nás. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Neskutečná průtrž "statické animace" až po okraj zaplněné absurdnem. Celovečerák Panika v městečku je proti tomuto seriálu chudým příbuzným. Dlouho jsem se nikde nezasmál tak, jako u některých na hlavu postavených (doslova) nápadů a gagů. Vivat! ()

Reklama

Reklama